X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Termometr owulacyjny i owulacyjne testy. Które najlepsze ?
Odpowiedz

Termometr owulacyjny i owulacyjne testy. Które najlepsze ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • VonTrupka Debiutantka

Wysłany: 22 maja 2017, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór, dziewczyny !

Dzisiaj krwawym niepowodzeniem zakończył się nasz pierwszy cykl starań o potomka... Wiem, że niewielu staraczkom udało się zaciążyć przy pierwszym podejściu, ale mimo wszystko zawód jest, ponieważ od kilku dni zmagałam się z objawami, które mogły świadczyć o tym, że już nie jestem sama... Niestety, w rzeczywistości te objawy okazały się być po prostu symptomami zbliżającej się miesiączki, która zawitała punktualnie jak zawsze... Postanowiliśmy zatem z narzeczonym bardziej przyłożyć się do starań w przyszłym miesiącu, a co z tym związane to m.in. zakup termometru owulacyjnego i owulacyjnych testów. Dlatego chciałabym poprosić Was o radę, jakiej firmy termometr i testy polecacie?

Chciałabym również podpytać, czy są wśród Was osoby, które testowały żel Conceive Plus? Jaka jest jego skuteczność?

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi!
    Pozdrawiam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 19:16

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ