Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Termometr owulacyjny i owulacyjne testy. Które najlepsze ?
Odpowiedz

Termometr owulacyjny i owulacyjne testy. Które najlepsze ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • VonTrupka Debiutantka

Wysłany: 22 maja 2017, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór, dziewczyny !

Dzisiaj krwawym niepowodzeniem zakończył się nasz pierwszy cykl starań o potomka... Wiem, że niewielu staraczkom udało się zaciążyć przy pierwszym podejściu, ale mimo wszystko zawód jest, ponieważ od kilku dni zmagałam się z objawami, które mogły świadczyć o tym, że już nie jestem sama... Niestety, w rzeczywistości te objawy okazały się być po prostu symptomami zbliżającej się miesiączki, która zawitała punktualnie jak zawsze... Postanowiliśmy zatem z narzeczonym bardziej przyłożyć się do starań w przyszłym miesiącu, a co z tym związane to m.in. zakup termometru owulacyjnego i owulacyjnych testów. Dlatego chciałabym poprosić Was o radę, jakiej firmy termometr i testy polecacie?

Chciałabym również podpytać, czy są wśród Was osoby, które testowały żel Conceive Plus? Jaka jest jego skuteczność?

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi!
    Pozdrawiam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 19:16

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ