X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Termometr owulacyjny i owulacyjne testy. Które najlepsze ?
Odpowiedz

Termometr owulacyjny i owulacyjne testy. Które najlepsze ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • VonTrupka Debiutantka

Wysłany: 22 maja 2017, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór, dziewczyny !

Dzisiaj krwawym niepowodzeniem zakończył się nasz pierwszy cykl starań o potomka... Wiem, że niewielu staraczkom udało się zaciążyć przy pierwszym podejściu, ale mimo wszystko zawód jest, ponieważ od kilku dni zmagałam się z objawami, które mogły świadczyć o tym, że już nie jestem sama... Niestety, w rzeczywistości te objawy okazały się być po prostu symptomami zbliżającej się miesiączki, która zawitała punktualnie jak zawsze... Postanowiliśmy zatem z narzeczonym bardziej przyłożyć się do starań w przyszłym miesiącu, a co z tym związane to m.in. zakup termometru owulacyjnego i owulacyjnych testów. Dlatego chciałabym poprosić Was o radę, jakiej firmy termometr i testy polecacie?

Chciałabym również podpytać, czy są wśród Was osoby, które testowały żel Conceive Plus? Jaka jest jego skuteczność?

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi!
    Pozdrawiam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 19:16

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ