X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test ciążąwy
Odpowiedz

Test ciążąwy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sabaaka777 Nowa

Wysłany: 24 lipca, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ostatnio miałam miesiaczke 1.07-06.07. współżyłam 11.07 w dni płodne. Od 15.07 zaczęłam odczuwać mocny ból piersi i napięcie w brzuchu. 14.07 zrobiło mi się bardzo słabo i od tamtego dnia mam zawroty głowy. 21.07 robiłam test który był negatywny 22.07 miałam betę ale jeszcze nie znam wyniku ale później zaczal mnie kluć brzuch na dole przez jakieś 10 min. Dziś 23.07 test dalej negatywny test tkliwość piersi dalej jest i temperatura 36,7 pod językiem. Za dwa dni ma być miesiączka niby. Czy to możliwe że test wyjdzie jeszcze pozytywny.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ