X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne test ciazowy
Odpowiedz

test ciazowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • anja83 Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Gratulacje!!! wedlug mnie ewidetnie pozytyw duzo zdrowka zycze :)

• monisia881 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anja83 wrote:
    Gratulacje!!! wedlug mnie ewidetnie pozytyw duzo zdrowka zycze :)
    jeszcze poprawie jutro i pojutrze test i w poniedzialek umawiam sie do lekarza ;)

anja83 lubi tę wiadomość

monisia881
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monisia881 wrote:
    jeszcze poprawie jutro i pojutrze test i w poniedzialek umawiam sie do lekarza ;)

Na lekarza jest jeszcze za wcześnie, bo nic nie zobaczy na USG ..
    Przejdź się na betę Ona prawdę Ci powie :D

rah lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest pozytyw jak nic ;)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Ania88 Znajoma

Wysłany: 2 marca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomoże mi ktoś? Zrobilam rano test i druga kreska wyszła biala:-/ po 2 godzinach jakby sie rozmazalo i krzywa różowa jasna wyszla, po poludniu zrobilam drugi test i niby też biala kreske widziałam pod światło i też 2 godziny pozniej zrobil się różowy jasniutki kolor. Czy ktoś tak miał i okazało się ze to ciąża?

Anka88
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu za wcześnie na testowanie. Jesteś dopiero w 9dpo. Poczekaj jeszcze 2-3 dni i zrób test z porannego moczu.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Ania88 Znajoma

Wysłany: 2 marca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem niecierpliwa:-) więc jutro rano powtorze a potem w czwartek. Zobaczymy czy się udało.Ale według mojego wykresu mam szanse?

Anka88
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ