test ciążowy pozytywny?? foto
-
nick nieaktualnymoje cykle sa 30 dniowe dzis jest 27 dc i zrobilam test po poludniu widac slabo widoczna druga kreske wstawiam zdjecie ( na zdjeciu widac ja mniej niż w rzeczywistosci
http://ifotos.pl/zobacz/SAM3725JP_wherqpe.JPG
test jest firmy vitam, od razu zrobilam drugi test quixx ale na nim juz sie druga kreska nie pojawila dlaczego??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka! mam tego samego typu test choc pod inna firma, i tak samo mi pokazalo taka kreche...uradowana za 2 dni polecialam na bete... choc inny test nic mi nie pokazal...beta <2,0 .... 2 dni pozniej czyli dzis znow podobny test choc innej firmy pokazal mi takie wlasnie II kreski! takze ja ni ewiem....chyba niemozliwe zeby az tyle testow bylo wadliwych?? i to nie z allegro czy cos za grosze tylko normalnie z apteki...
-
Sarenko, bladzioch faktycznie jest. Spróbuj zrobić jutro z pierwszego moczu test o czułości 10 mlU/ml. Trzymam kciuki żeby to była ciąża
PrezesGąska a ilo dniowe masz cykle? Który masz teraz dzień cyklu, który dzień po owulacji? Jeśli beta tak Ci wyszła to niestety to raczej nie ciąża, chyba, że zbyt wcześnie ją wykonałaś.
Julia 07.2015 -