Test ciążowy przed miesiączką, beta
-
Witam, 4 dni przed spodziewaną @ podkusiło mnie i zrobiłam test z moczu wyszły dwie kreski jedna z nich blada,powtórzyłam jeszcze raz też dwie w tym jedna blada. Poszłam na bete z krwi wyszła 25mlU (według labolatorium 3/4tyg). Następnego dnia zrobiłam kolejny test z moczu kreska już była ciemniejsza. Nie chce się nakrecac ale z jednej boję się że to jednak nie to 😓 a z drugiej widzę w oczach nadzieję. A wy co o tym myślicie? Może dodacie mi trochę otuchy.
-
zosia04 wrote:Witam, 4 dni przed spodziewaną @ podkusiło mnie i zrobiłam test z moczu wyszły dwie kreski jedna z nich blada,powtórzyłam jeszcze raz też dwie w tym jedna blada. Poszłam na bete z krwi wyszła 25mlU (według labolatorium 3/4tyg). Następnego dnia zrobiłam kolejny test z moczu kreska już była ciemniejsza. Nie chce się nakrecac ale z jednej boję się że to jednak nie to 😓 a z drugiej widzę w oczach nadzieję. A wy co o tym myślicie? Może dodacie mi trochę otuchy.
Ale w czym Ci dodać otuchy? Testy pozytywne, beta pozytywna...aszin, siesiepy, Daisy___ lubią tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Ku zaskoczeniu matki, najpewniej druga córka 🩷
06.11.24: wizyta
-
Lexia wrote:Ale w czym Ci dodać otuchy? Testy pozytywne, beta pozytywna...
Trochę jestem przewrażliwiona i może dlatego… To jednak 4 dni przed @ było, a do wizyty u ginekologa 2 tyg. więc przez ten czas to chyba już w ogóle oszaleje 🙈a sie naczytałam trochę o tych biochemach itd i chyba nie potrzebnie -
zosia04 wrote:Trochę jestem przewrażliwiona i może dlatego… To jednak 4 dni przed @ było, a do wizyty u ginekologa 2 tyg. więc przez ten czas to chyba już w ogóle oszaleje 🙈a sie naczytałam trochę o tych biochemach itd i chyba nie potrzebnie
Na ten moment jesteś w ciąży.♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Powtórz betę zobacz czy rośnie
-