Test negatywny a mimo to ciąża!!!
-
Ja sądzę, że to ciąża. też miałam podobny przypadek ze znikającą 2 kreską, sądziłam że coś zaskoczyło ale widać się nie utrzymało, a dziś jestem w 3 miesiącu być może test robiłaś za wcześnie, tak jak ja, ale myślę że spokojnie możesz teraz powtórzyć
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
Malamia wrote:Ta nadzieja nie daje mi spokoju. Chciałabym mieć już jasną sytuację. Co by nie było, niech już będzie wiadomo... A Tobie Drobinka91 gratuluję Z całego serduszka mam nadzieję że i ja niedługo będę mogła być tak szczęśliwa
Dziękuję bardzo choć nadal to do mnie nie dochodzi
Kup test i zrób z porannego moczu I koniecznie daj znać, powodzenia
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalamia wrote:Jestem po wizycie u gin. To 43 dzień cyklu. Nie ma nawet najmniejszego plamienia. Żadnych przyczyn spóźnienia nie znalazła. USG nic nie pokazało. Skierowała mnie na bete. Nie chce dawać nic na wywołanie bo stwierdziła że to najprostsza droga do narobienia sobie schodow, A już nie raz miała takie przypadki gdzie ciąża była tak wczesna że nie było jej widać. Dlatego mówi że lepiej poczekać, A beta na pewno wszystko pokaże i wtedy będziemy myśleć co dalej... nadal pozostaje tylko nadzieja...
Zrobiłaś ją?Beti82, Aishha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochana jak nie teraz to następnym razem. Skoro to była cisza biochemiczna w następnym cyklu masz OGROMNE szanse na zajście w ciąże!
Malamia lubi tę wiadomość
-