X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test negatywny w dniu miesiączki
Odpowiedz

Test negatywny w dniu miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • DariaBN Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2021, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam , ze staramy się o maluszka od dłuższego czasu i dzis znowu zawód . Poczekałam do dnia spodziewanej miesiączki , zrobiłam test co prawda nie z pierwszego moczu i negatyw. A już tak byłam pewna , ze coś z tego będzie ... mam nadal dziwne zawroty głowy , dużo śluzu niepłodnego . Czuje się jak na okres , bol w krzyżu szczególnie w nocy ... jakoś tak ten test sprawił mi dzis przykrość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ