test owu negatywny-co jest grane?
-
Jestem w 12dc. Wczoraj zrobilam test owulacyjny. Druga kreska wyszla bledsza niz kontrolna wiec to wyniki negatywny. Dzisiaj zrobilam znowu i kreska wyszla jeszcze bledsza! Owulke miewam miedzy 11-14dc. Juz powoli zanika mi sluz plodny, bola jajnikii puchna piersi. Tempka tez idzei w gore. Wiec wszystko wskazuje na zblizajaca sie owulacje...a testy negatywne...Co jest grane?
-
nick nieaktualny
-
A nie lepiej po prostu się kochać, a nie 15 razy dziennie robić testy bo nie daj boże przegapi się coś? Kotka nie przejmuj się, kochajcie się, a wyjdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 22:33
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
ja tam serduszkuje jak mam na to ochotę....
a tempki i wykresy itp są tylko dla mnie informacją co dzieje sie w danym cyklu.
NPR...
nie stosuje żadnych testow owulacyjnych i nie mam zamiaru.
Ja tam się czuję wyluzowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 22:50
-
To lepiej wszystko idealnie zmierzyć, brać mnóstwo ziółek (które w wielu wypadkach nic nie dadzą), robić 15 testów dziennie i wtedy na pewno się zajdzie. A nie, czekaj chyba o czymś zapomniałam. A tak! Trzeba uprawiać seks! W życiu potrzebna jest równowaga i na pewno cały czas kontrolowanie się pozytywnie nie wpłynie. Swoją drogą nie wiem ile się starasz, ale wierz mi, że w pewnym momencie osiągasz spokój. Skoro stwierdzasz, że większość udaje, twoje zdanie.
mizzelka, Ewa99, Z. lubią tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Ale tutaj nic niczego nie zgrywa. Wg ciebie to, to że mizzelka jest po prostu dokładna, to objaw nerwicy i zakłamania? Jak chcesz udawać to udawaj, nie chcesz to nie udawaj, to forum internetowe każdy pisze co chce i jak che. Uważasz, że większość dziewczyn tutaj kłamię, ok, ale nie wiem w takim razie po co w ogóle tutaj przyszłaś. Lubisz wszystko mierzyć i sprawia ci to radochę to ok, ale do dziecka trzeba głównie seksu (no jak już kompletnie nie wychodzi to inseminacji, czy in vitro). Jeżeli się starasz o dziecko, to raczej to wiesz.
Ewa99, mizzelka lubią tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTest najlepiej robic raz i to dziennie-o tej samej godzinie, a nie kilka razy, poniewaz w ciagu dnia daja rozne objawy-dlatego test owulacyjny nie daje 100% a jedynie 60-80%. Najwazniejsza jest temperatura. Natomiast cykle roznia sie od siebie, nie wszystkie musza byc owulacyjne.
Nona lubi tę wiadomość
-
nona no to nie musisz zgrywac wyluzowanej a zresztą co mnie to obchodzi
a co do objawów to po prostu zapisuje, wiesz że to jest obserwacja? czy nie?
zresztą ja niczego nie będę pouczać, twoja sprawa... jak masz takie parcie na dziecko
La ma racje... seks a nie maszynownia: kochanie dzis to robimy bo musimy.. no ludzie... albo zabronic mu piwka bo plemniki gorsze... jakoś patologia się rozwija i ma się dobrze. ogarnij się, a jak ci nie pasuje to po prostu nie szukaj dziury w całym... ja wiem swoje, ty wiesz swoje...
Każdy używa tego programu żeby obserwowac i mierzyć. Nie spinaj się.. -