X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne test owulacyjny
Odpowiedz

test owulacyjny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki ;* mam taki problem , a mianowicie ; 2 dni temu robilam test owulacyjny i wyszla cieman kreska kontrolna i jedna jasna , wczoraj tez a dzisiaj znowuz jedna kontrolna , a teraz patrze w kalendarzi wyszlo ze od 25 mialam dni plodne a test ciagle pokazywal negatywny , wiec byc moze kalendarz klamal, ale czemu dwa dni byla jasna kreska a na trzeci nie??

• patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomocy... :))

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ