X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne test owulacyjny
Odpowiedz

test owulacyjny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki ;* mam taki problem , a mianowicie ; 2 dni temu robilam test owulacyjny i wyszla cieman kreska kontrolna i jedna jasna , wczoraj tez a dzisiaj znowuz jedna kontrolna , a teraz patrze w kalendarzi wyszlo ze od 25 mialam dni plodne a test ciagle pokazywal negatywny , wiec byc moze kalendarz klamal, ale czemu dwa dni byla jasna kreska a na trzeci nie??

• patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomocy... :))

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ