test owulacyjny a ovu
-
dziewczyny, spójrzcie na mój wykres. Dodam że śluz płodny i otwarcie szyjki miałam sob i ndz(co potwierdza sie w testach owu kiedy to dwie kreski były od soboty ok 22 do ndz do ok 15, czyli owulacja powinna wystapic w poniedziałek). Ovu jednak wyznacza ją na środę. Już sama zgłupiałam komu wierzyć. Macie jakies pomysły?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2017, 23:16
-
Wykres masz niedostępny. Ovu często mylnie ocenia sytuację na podstawie wypadkowych takich jak śluz, temperatura, testy owu. U mnie 2 cykle na 2 są źle wyznaczone'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnysweetmalenka wrote:dziewczyny, spójrzcie na mój wykres. Dodam że śluz płodny i otwarcie szyjki miałam sob i ndz(co potwierdza sie w testach owu kiedy to dwie kreski były od soboty ok 22 do ndz do ok 15, czyli owulacja powinna wystapic w poniedziałek). Ovu jednak wyznacza ją na środę. Już sama zgłupiałam komu wierzyć. Macie jakies pomysły?
-
Dokładnie tak jak pisze Susanna. U każdej z nas inaczej wychodzą testy w stosunku do odstępu czasu od owulacji. W każdym razie, jeżeli test miałaś we wtorek pozytywny to owulacja mogła być właśnie w środę. Trudno dojść po objawach co do dnia bo i właśnie testy, i podwyższona temperatura moga pojawiać się chwilę przed i chwilę po owulacji.
W skrócie napiszę UFAJ SOBIE i swojej intuicji'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -