WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne test owulacyjny pozytywny podczas miesiaczki
Odpowiedz

test owulacyjny pozytywny podczas miesiaczki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak w temacie, krwawie juz 4 dzien ,mam nadmiar testów i ot tak chciałam zobaczyc jak wygląda test lh podczas miesiaczki a tu dwie ciemne krechy, dlaczego?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo masz zachwiana gospodarke hormonalna..alebo ..jesli krwawienie jest skape radze udac sie do gin.. i zrobic test ciazowy

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skąpe raczej nie jest owszem ciut inne ale krew zywa w ogole dziwny mam cykl, plamie od 20 dnia cyklu a 23 zaczełam krwawic no i ten test dzisiaj dziwne to

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrob na wszelki wypadek test ciazowy .. ewentualnie w pon idz doo gina na usg .. niech sprawdzi i skieruje na badania hormonalne..

mi kiedys kazali robic test w 8 dc .. bo ajk to powiedzial gin wszytsko jest mozliwe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 12:05

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ