Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne test owulacyjny pozytywny podczas miesiaczki
Odpowiedz

test owulacyjny pozytywny podczas miesiaczki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak w temacie, krwawie juz 4 dzien ,mam nadmiar testów i ot tak chciałam zobaczyc jak wygląda test lh podczas miesiaczki a tu dwie ciemne krechy, dlaczego?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo masz zachwiana gospodarke hormonalna..alebo ..jesli krwawienie jest skape radze udac sie do gin.. i zrobic test ciazowy

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skąpe raczej nie jest owszem ciut inne ale krew zywa w ogole dziwny mam cykl, plamie od 20 dnia cyklu a 23 zaczełam krwawic no i ten test dzisiaj dziwne to

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrob na wszelki wypadek test ciazowy .. ewentualnie w pon idz doo gina na usg .. niech sprawdzi i skieruje na badania hormonalne..

mi kiedys kazali robic test w 8 dc .. bo ajk to powiedzial gin wszytsko jest mozliwe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 12:05

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ