Test pink super czuły strumieniowy.
-
Cześć Dziewczyny ❤️ Tulę mocno Was ❤️ jakie macie zdanie na temat testów pinka superczułych ? U mnie na czterech testach pojawia się blady cień w miejscu drugiej kreski, okres spóźnia się od 4 dni. Teoretycznie ten cień jest z dnia na dzień mocniejszy natomiast nie wiem czy można się nim w sugerować? Jakie macie doświadczenia z nimi ?
-
Hey! I totally get how confusing those faint shadows can be. With super-sensitive tests, sometimes they pick up on very early hormone levels, so a faint line can appear even if it’s not a full positive yet. It’s good that your period is late—that’s a strong sign something might be happening. I’d recommend testing again in a couple of days or seeing a doctor for a blood test to be sure. Hang in there!
Ssilvia, Witynja lubią tę wiadomość
-
Hej, mnie nigdy nie oszukał, nigdy nie miałam na nim fałszywego cienia a wykorzystałam chyba 50🤣 Skoro powtórzyłaś test i kreseczka nawet ciemnieje to gratulacje❣️ najlepiej wybrać się na betęNadzieja💞 wrote:Cześć Dziewczyny ❤️ Tulę mocno Was ❤️ jakie macie zdanie na temat testów pinka superczułych ? U mnie na czterech testach pojawia się blady cień w miejscu drugiej kreski, okres spóźnia się od 4 dni. Teoretycznie ten cień jest z dnia na dzień mocniejszy natomiast nie wiem czy można się nim w sugerować? Jakie macie doświadczenia z nimi ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2025, 08:05
Nadzieja💞 lubi tę wiadomość
👩🏼28👨🏽27
4x🐈🐈⬛🐈🐈⬛
•endometrioza
🔹2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - SN na świat przyszła Sara🥰
🔹Starania o drugie dziecko od 1.08.2025☺️
🔹3 cs ❤️
⏸️16.10.2025
1.11.2025 - poronienie 💔 6+5tc
🔹Wznowienie starań od 20.12.2025

-
Witam, czy te testy są pozytywne ?
h ttps://ibb.co/7dFqQLb0 ( usunąć spacje przed „h” trzeba”
Staramy się o pierwsze dziecko 😍
🩷Stymulacja : lametta + Ovitrelle + Luteina 🩷
AMH : 10
🌶️ Ferrytyna z 8 ➡️ 70
✨ PCOS
✨ Adenomioza
🩷 Tsh : 1,970
🐤 Prolaktyna : 16,72 -
A jesteś raczej z tych dobrze przyglądających się i dostrzegających cienie ? 😂 No okresu nadal nie ma ale dziś robię przerwę od testu, żeby nie świrować i jak do jutra nie będzie to beta 😁Monia• wrote:Hej, mnie nigdy nie oszukał, nigdy nie miałam na nim fałszywego cienia a wykorzystałam chyba 50🤣 Skoro powtórzyłaś test i kreseczka nawet ciemnieje to gratulacje❣️ najlepiej wybrać się na betę
-
Nadzieja💞 wrote:A jesteś raczej z tych dobrze przyglądających się i dostrzegających cienie ? 😂 No okresu nadal nie ma ale dziś robię przerwę od testu, żeby nie świrować i jak do jutra nie będzie to beta 😁
U mnie w oczekiwanym czasie biała, pod kątem lekki cień. Z czasem ciemnieje - wybarwia na różówo.
Staramy się o pierwsze dziecko 😍
🩷Stymulacja : lametta + Ovitrelle + Luteina 🩷
AMH : 10
🌶️ Ferrytyna z 8 ➡️ 70
✨ PCOS
✨ Adenomioza
🩷 Tsh : 1,970
🐤 Prolaktyna : 16,72 -