Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test pink super czuły strumieniowy.
Odpowiedz

Test pink super czuły strumieniowy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nadzieja💞 Nowa

Wysłany: 28 grudnia 2025, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny ❤️ Tulę mocno Was ❤️ jakie macie zdanie na temat testów pinka superczułych ? U mnie na czterech testach pojawia się blady cień w miejscu drugiej kreski, okres spóźnia się od 4 dni. Teoretycznie ten cień jest z dnia na dzień mocniejszy natomiast nie wiem czy można się nim w sugerować? Jakie macie doświadczenia z nimi ?

• momyloveyou Nowa

Wysłany: 29 grudnia 2025, 04:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey! I totally get how confusing those faint shadows can be. With super-sensitive tests, sometimes they pick up on very early hormone levels, so a faint line can appear even if it’s not a full positive yet. It’s good that your period is late—that’s a strong sign something might be happening. I’d recommend testing again in a couple of days or seeing a doctor for a blood test to be sure. Hang in there!

Ssilvia, Witynja lubią tę wiadomość

golf hit
  • Monia• Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2025, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja💞 wrote:
    Cześć Dziewczyny ❤️ Tulę mocno Was ❤️ jakie macie zdanie na temat testów pinka superczułych ? U mnie na czterech testach pojawia się blady cień w miejscu drugiej kreski, okres spóźnia się od 4 dni. Teoretycznie ten cień jest z dnia na dzień mocniejszy natomiast nie wiem czy można się nim w sugerować? Jakie macie doświadczenia z nimi ?
    Hej, mnie nigdy nie oszukał, nigdy nie miałam na nim fałszywego cienia a wykorzystałam chyba 50🤣 Skoro powtórzyłaś test i kreseczka nawet ciemnieje to gratulacje❣️ najlepiej wybrać się na betę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2025, 08:05

Nadzieja💞 lubi tę wiadomość

👩🏼28👨🏽27
    4x🐈🐈‍⬛🐈🐈‍⬛
    •endometrioza
    🔹2 cs ❤️
    ⏸️ 23.12.2023
    27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
    30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
    19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
    26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
    27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
    29.08.2024 - SN na świat przyszła Sara🥰

🔹Starania o drugie dziecko od 1.08.2025☺️
    🔹3 cs ❤️
    ⏸️16.10.2025
    1.11.2025 - poronienie 💔 6+5tc

🔹Wznowienie starań od 20.12.2025

age.png
  • Klimciaaa Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2025, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy te testy są pozytywne ?

h ttps://ibb.co/7dFqQLb0 ( usunąć spacje przed „h” trzeba”

Staramy się o pierwsze dziecko 😍

🩷Stymulacja : lametta + Ovitrelle + Luteina 🩷
    AMH : 10
    🌶️ Ferrytyna z 8 ➡️ 70

✨ PCOS
    ✨ Adenomioza

🩷 Tsh : 1,970
    🐤 Prolaktyna : 16,72
  • Nadzieja💞 Nowa

Wysłany: 29 grudnia 2025, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klimciaaa wrote:
    Witam, czy te testy są pozytywne ?

h ttps://ibb.co/7dFqQLb0 ( usunąć spacje przed „h” trzeba”
    Ja widzę dwie kreski! Nawet mocniejsza jak u mnie . 😁 Ale nie mam doświadczenia z tymi testami akurat i nie wiem jak się wybarwiają

• Nadzieja💞 Nowa

Wysłany: 29 grudnia 2025, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia• wrote:
    Hej, mnie nigdy nie oszukał, nigdy nie miałam na nim fałszywego cienia a wykorzystałam chyba 50🤣 Skoro powtórzyłaś test i kreseczka nawet ciemnieje to gratulacje❣️ najlepiej wybrać się na betę
    A jesteś raczej z tych dobrze przyglądających się i dostrzegających cienie ? 😂 No okresu nadal nie ma ale dziś robię przerwę od testu, żeby nie świrować i jak do jutra nie będzie to beta 😁

• Klimciaaa Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2025, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja💞 wrote:
    A jesteś raczej z tych dobrze przyglądających się i dostrzegających cienie ? 😂 No okresu nadal nie ma ale dziś robię przerwę od testu, żeby nie świrować i jak do jutra nie będzie to beta 😁

U mnie w oczekiwanym czasie biała, pod kątem lekki cień. Z czasem ciemnieje - wybarwia na różówo.

Staramy się o pierwsze dziecko 😍

🩷Stymulacja : lametta + Ovitrelle + Luteina 🩷
    AMH : 10
    🌶️ Ferrytyna z 8 ➡️ 70

✨ PCOS
    ✨ Adenomioza

🩷 Tsh : 1,970
    🐤 Prolaktyna : 16,72
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ