Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne TESTOWANIE 14 STYCZEN!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz

TESTOWANIE 14 STYCZEN!!!!!!!!!!!!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nataszka2200 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestm 9 dni przed terminem @ ale bym chciała aby jej nie było:( Nie mam żadnych objawów jedynie sie zdziwiłam ze wczoraj mnie zaczęly piersi bolec od strony wewnetrzej jak sa pachy a tak nie ma żadnych objawów;/ Rok temu też mnie tak bolały jak sie udało( tyle że miałam pusty pecherzyk płodowy)8 lat temu poroniłam w 9 tyg i czulam zagnezdzenie a rok temu nic tak wiec miałam przeczucia ze cos jest nie tak...moze styczen sie uda~!!

iv09piqvr5fpkazd.png
    Aleks ur.20.03.2016r godz 17:07 waga:3.272 i 55cm
    [link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n739hscix2y.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataszka2200 wrote:
    Jestm 9 dni przed terminem @ ale bym chciała aby jej nie było:( Nie mam żadnych objawów jedynie sie zdziwiłam ze wczoraj mnie zaczęly piersi bolec od strony wewnetrzej jak sa pachy a tak nie ma żadnych objawów;/ Rok temu też mnie tak bolały jak sie udało( tyle że miałam pusty pecherzyk płodowy)8 lat temu poroniłam w 9 tyg i czulam zagnezdzenie a rok temu nic tak wiec miałam przeczucia ze cos jest nie tak...moze styczen sie uda~!!
    oby

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ