Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam testować 4 czerwca ale nie wytrzymałam i teścior poszedł bladzioch jest jutro ide na bete
Ciesze się ogromnieMamaNl, meggi90, Asia87, Marlena88, Agusia_pia, Miniaa, terka, WhyMe, SusannaDean, key_b, kate88:), Doti87, staraczka24, Ewka90, ula87, k91, dobuska lubią tę wiadomość
-
I zaczął się nasz czereśniowy miesiąc!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e7dee14583a.jpg
I to jak pięknie się zaczął!!
Powodzenia wszystkim!
karolinams gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 08:38
-
nick nieaktualny
-
Kochane trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!!! Niech czerwiec będzie równie owocny jak maj sle Wam miliardy wiruskow $/^*() ₩¥£€_%=÷×/^&*(₩¥€_%=÷×$^&**() ₩£€%$
Makowa_Panna, k91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam nadzieje,że nie będziecie musiały uczyć się cierpliwości tak jak ja... 3 mce to naprawdę króciutko. Z resztą u nas lekarze,też zaczynają drążyć i zlecać badania dopiero po roku starań także ten...
Karolinams gratulacje!! a miałaś testować ze mną :p
Pięknie czerwiec się zapowiadaSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Doti87 wrote:Ja bym na waszym miejscu powiedziała że staram się rok i nic nie wychodzi i już takie małe kłamstewko
a wiesz że ja przy drugim dziecku ( o ile w ogóle zajdę i urodzę pierwsze) tak właśnie zrobię! bez kitu, nie dam się odesłać drugi raz.
zaszłam zaniepokojona po pół roku nieudanych starań do gina a on do mnie : dziecko, przyjdź po roku..
no i właśnie lecę ze staraniami już trzeci rok, gdzie ten pierwszy był zupełnie stracony bo się nie leczyłam.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
karolinams wrote:Miałam testować 4 czerwca ale nie wytrzymałam i teścior poszedł bladzioch jest jutro ide na bete
Ciesze się ogromnie
miałaś testować ze mną !! no dzień przede mną ale się pośpieszyłaś i już wiesz no to czekamy na betę i będziemy gratulowaćpoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
Ja gdy zaczynaliśmy starania nie nastawiałam się, że uda się w pierwszym cyklu. Dałam nam pół roku i gdy to minęło czułam prze skórę, że coś jest nie tak. Ale w życiu nie pomyślałam, że będziemy mieć aż takie problemy. Zaraz mija trzy lata i końca nie widać... Sama nie wiem skąd ja biorę tyle sił i samozaparcia. Choć nie ukrywam, że miewam załamania.
-
nick nieaktualnyTez mowie sobie no panic no panic ale 10lat temu poronilam w 5tyg. Mialam 22 lata i problemy z okresem. Raz byl raz go nie bylo. I jak go nie bylo od kwietnia a byl juz czerwiec to sie nie martwilam. W lipcu dostalam okres ale nie byl to zwykly okres tylko poronienie. Moj cykl trwal 3mce! I w tym czasie jakis zloty strzal byl ze zaszlam! W tym czasie chorowalam na zapalenie krtani i bralam antybiotyki ale tak sie zastanawiam gdyby to sie potoczylo inaczej to kiedy bym sie dowiedziala ze jestem w ciazy! I teraz martwie sie na zapas ze moze mam endometrioze albo cos innego.
-
Marlena88 wrote:miałaś testować ze mną !! no dzień przede mną ale się pośpieszyłaś i już wiesz no to czekamy na betę i będziemy gratulować
Asia87 wrote:Karolinams gratulacje!! a miałaś testować ze mną :p
Pięknie czerwiec się zapowiada
Ja w gorącej wodzie kompana
MakowaPanna współczuję tyle czasu, my rroche ponad rok i to wieczność już była ..trzymam naprawdę kciuki za WasWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 09:35
-
Dzis dzien dziecka takze dla kazdej z Was i waszych pociech wszystkiego co najlepsze zycze )
U mnie swieto podwojne moj syn konczy dzis 10 lat, corka jutro 17 lat, a rowno 9 lat temu zobaczylam kreseczki dwie najmlodszej latorosli heheh Taki fajny ten dzien u nas
-
kurczę z chęcią bym zatestowała w ten dzień dziecka, ale to dopiero 11dpo więc pewnie nic nie pokaże.
poczekam jeszcze, zawsze taka niecierpliwa jestem i sikam od razu a teraz nawet testu nie kupowałam, żeby zaraz go nie zużyć na darmo.
niedziela i koniec !! ani dnia wcześniej
dzięki za wiruski ten czerwiec już się zaczął genialnie więc będzie jeszcze lepiej !!!początek starań sierpień 2014
Co dalej???