X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testujemy w lutym 2022 ✨❤️
Odpowiedz

Testujemy w lutym 2022 ✨❤️

Oceń ten wątek:
  • paulka Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2022, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania_92 wrote:
    Dziekuje ❤️ U mnie dzisiaj 10-11 dzien po owu i jeszcze mam nadzieje, ze coś się pojawi.
    Trzymam kciuki!

Haniu, jeszcze 3-4 dni masz spokojnie czas :* dla mnie dopiero @ przekreśla szanse w danym cyklu

Hania_92 lubi tę wiadomość

568aa81e4c.png

01.2021 - początek starań
    04.2021 - 2 kreski
    05.2021 - poronienie
    01.2022 - 1szy cykl stymulowany

19.02.2022 - 2 kreski!
    21.02.2022 - beta 128
    24.02.2022 - beta 687
    28.02.2022 - beta 4804
    02.03.2022 - beta 13389
    03.03.2022 - 1sze usg
    26.04.2022 - prenatalne
    12.11.2022 - Krzyś 🥰 (42+0)

Letrozol + Ovitrelle
    witaminy ciążowe
    PCOS
  • różyczka Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2022, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 🙂 jestem tutaj nowa. Przeczytałam kilka waszych postów. Postanowiłam że do Was dołączę. U mnie nasz pierwszy miesiąc starania od 2 lat przerwy. Prawdopodobnie miałam owulke 11, 12.
    Zostało 6 dni do @. Zazwyczaj mam regularni i po 28dni cyklu. Dzisiaj z odbliczen mam 8dpo robiłam rano test ale negatywny. Ale powiem Wam okropnie się czuje. Mam mdłości, wstręt do jedzenia, jestem ospiala. Zazwyczaj mam tydzień wcześniej okropny bol piersi i są takie obrzmialy a w teraz nic. Wiec czekam i zobaczymy

RoZyCzK4, mrsmiki, KlaraJa lubią tę wiadomość

• AgulaM Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2022, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    różyczka wrote:
    Hej 🙂 jestem tutaj nowa. Przeczytałam kilka waszych postów. Postanowiłam że do Was dołączę. U mnie nasz pierwszy miesiąc starania od 2 lat przerwy. Prawdopodobnie miałam owulke 11, 12.
    Zostało 6 dni do @. Zazwyczaj mam regularni i po 28dni cyklu. Dzisiaj z odbliczen mam 8dpo robiłam rano test ale negatywny. Ale powiem Wam okropnie się czuje. Mam mdłości, wstręt do jedzenia, jestem ospiala. Zazwyczaj mam tydzień wcześniej okropny bol piersi i są takie obrzmialy a w teraz nic. Wiec czekam i zobaczymy

Hej!
    Trzymamy kciuki za ⏸🤞

👩‍🦰35👦40
    Starania od 9 lat.... 💔💔
    Kariotypy prawidłowe
    KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
    PAI-heterozygotyczny, C1,C1

1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
    Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
    ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵‍💫

2️⃣06.01 Menopur 300IU
    ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️

I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
    III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb

3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
    5.10 Scratching endo
    8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
    Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
    Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
    Cb ❌️
    Cała immunologia przebadana...
    Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium 🙏
    transfer?
  • Ta.aga.ta Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2022, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    różyczka wrote:

Hej jesteśmy dosłownie na tym samym etapie 😜
    U mnie też dzisiaj 8dpo
    Pierwotnie miałam plan testować się 26.02 tak jak teoretycznie miałaby pojawić się @
    Ale... Nie mam tyle cierpliwości jutro rano zrobię test
    Myślę też czy jutro jak będę robiła kontrolne wyniki żeleza nie zrobić też bety?
    Czy to może być jeszcze trochę za wcześnie?

👧Ala ur 13.02.2016
    👼11tc 02.04.2020
    👼Ola 22tc 07.01.2021

🔸choroba Crohna
    🔸Splenektomia po pęknięciu tętniaka

❤️ 02.2022 ponowne starania

Czekamy na naszą🌈
  • paulka Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2022, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verliebtindich wrote:
    Dzisiaj spadek temperatury, więc się rozmyśliłam 😢
    Zobaczymy, czy jeszcze coś odbije, ale z dnia na dzień coraz gorzej ten wykres wygląda..

spokojnie, głowa do góry :) póki @ nie przyjdzie to jest nadzieja. szacun, ze umiesz mierzyć tempke bo jestem takim roztrzepancem, ze to totalnie nie dla mnie 🙈

przypomnij mi prosze czy na tym cyklu tylko Aromek czy Aromek i Ovi na pęknięcie?

568aa81e4c.png

01.2021 - początek starań
    04.2021 - 2 kreski
    05.2021 - poronienie
    01.2022 - 1szy cykl stymulowany

19.02.2022 - 2 kreski!
    21.02.2022 - beta 128
    24.02.2022 - beta 687
    28.02.2022 - beta 4804
    02.03.2022 - beta 13389
    03.03.2022 - 1sze usg
    26.04.2022 - prenatalne
    12.11.2022 - Krzyś 🥰 (42+0)

Letrozol + Ovitrelle
    witaminy ciążowe
    PCOS
  • kropka27 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2022, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musiałam sobie odpocząć trochę od tematu starań żeby lepiej poczuć się psychicznie ale stęskniłam się za Wami i nadrabiam. Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek i zazdroszczę. Jestem teraz ok. Tydzień przed owulacją i chcąc nie chcąc starania znów zaprzątają mi głowę. Jak to ciężko "wrzucić na luz" i nie myśleć ciągle o tym czy może tym razem się uda...
    Widziałam że rozmawiałyście o zwierzakach, ja jestem zdecydowanie psiarą, od zawsze. Teraz mamy yorka, jest przekochanym psim synkiem :D

Miłej niedzielki dziewczęta!

RoZyCzK4, AgulaM, Jo88, mrsmiki, Lolka997, Serioo?! lubią tę wiadomość

Starania o pierwsze 👶 od 09.2021

📅 08.2023 IVF
    Mamy: ❄️3.2.1❄️5.2.2

25.10. Transfer❄️5.1.1 🧚‍♀️
    29.10 ⏸️✨
    31.10 Beta 36🧚‍♀️
    02.11 Beta 112 😍
    06.11 Beta 950 🚀
    14.11 5+4, pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
    29.11 7+5, 1.57cm Dzidziulka z pięknym ❤️
    29.12 USG prenatalne, niskie ryzyka, 6cm Bąbla 🧸
    29.06.24 👶3300g, 53 cm 🩵

age.png
  • RoZyCzK4 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2022, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    różyczka wrote:

Cześć moja siostro nickowa😄

8dpo to jeszcze wcześnie żeby mogłoby coś wyjść 😉Zatestuj za 4-5 dni a wszystko się wyjasni😉
    Trzymam kciuki abyś zobaczyła 2 tłuste krechy✊️🤩

👩 31 l.
    👱 31 l.
    👫17 lat👰‍♀️🤵 2018

👶 synek 2019
    Staramy się o rodzeństwo od 12.2021🍀

11.2022 - 1 wizyta w klinice bezpłodności
    U Męża słabe wyniki nasienia

19.01 - badanie Sono Hsg - oba jajowody drożne 🙏🍀

14 cs ten szczęśliwy 😍❤️

1.02 - ⏸️ w 9dpo
    2.02 - bHCG: 15,58 U/l 🥺😍
    6.02 - bHCG: 170,6 U/l🍀🤞(przyrost 233%)

06.03- pierwsza wizyta USG🤞🍀
    06.03- 1.87 cm Bobasa z bijącym serduszkiem❤🍀🤰
    20.03 - 3.64 cm człowieczka 🥰
    13.04 - prenatalne - niskie ryzyka,7.91 cm zdrowego Robaczka🤰
    17.04 - chyba będzie drugi synek🙈💙🤩
    23.05 - połówkowe - 320 g zdrowego chłopczyka 🥰

preg.png
  • różyczka Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2022, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję 🥰

Ciągnie mi się strasznie po owulce.
    Chociaz sobie powiedziałam że nie będę wariować przy tym staraniu i nie bd testować. A jednak nie da mi to spokoju 😃

• verliebtindich Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2022, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulka wrote:
    spokojnie, głowa do góry :) póki @ nie przyjdzie to jest nadzieja. szacun, ze umiesz mierzyć tempke bo jestem takim roztrzepancem, ze to totalnie nie dla mnie 🙈

przypomnij mi prosze czy na tym cyklu tylko Aromek czy Aromek i Ovi na pęknięcie?

Zobaczymy jutro, co się stanie z temperaturą. Może odbije, a może jeszcze spadnie. Ten cykl trochę już i tak był spisany na straty przez cienkie endo po owulacji 😢

Ja brałam w tym cyklu Aromek+Ovitrelle, owulka potwierdzona ☺
    W następnym cyklu też Aromek, tylko w razie czego mam zacząć przyjmować już wcześniej, od 3dc ☺

Cieszę się, że u Ciebie ten Aromek przyniósł takie piękne rezultaty. Czekam na Twoją poniedziałkową betę 😉😘

preg.png

24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
  • RoZyCzK4 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2022, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kropka27 wrote:
    Musiałam sobie odpocząć trochę od tematu starań żeby lepiej poczuć się psychicznie ale stęskniłam się za Wami i nadrabiam. Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek i zazdroszczę. Jestem teraz ok. Tydzień przed owulacją i chcąc nie chcąc starania znów zaprzątają mi głowę. Jak to ciężko "wrzucić na luz" i nie myśleć ciągle o tym czy może tym razem się uda...
    Widziałam że rozmawiałyście o zwierzakach, ja jestem zdecydowanie psiarą, od zawsze. Teraz mamy yorka, jest przekochanym psim synkiem :D

Miłej niedzielki dziewczęta!

Fajnie że wróciłaś 😊
    Łącze się z Tobą bo ja również nie potrafie NIE myśleć jak zbiżają się "te" dni😄🙈
    Ciezko jest zająć czymś innym myśli
    Złap oddech i podejdz do tego cyklu z uśmiechem za twarzy 😊
    Ja aktualnie jestem po tych dniach bo wczoraj prawdopodobnie była owu.Jak będzie ciężko powiedzieć ale staram się wyluzować na ile to możliwe 😊

Miłego niedzielnego lenistwa dziewczynki🥰

kropka27 lubi tę wiadomość

👩 31 l.
    👱 31 l.
    👫17 lat👰‍♀️🤵 2018

👶 synek 2019
    Staramy się o rodzeństwo od 12.2021🍀

11.2022 - 1 wizyta w klinice bezpłodności
    U Męża słabe wyniki nasienia

19.01 - badanie Sono Hsg - oba jajowody drożne 🙏🍀

14 cs ten szczęśliwy 😍❤️

1.02 - ⏸️ w 9dpo
    2.02 - bHCG: 15,58 U/l 🥺😍
    6.02 - bHCG: 170,6 U/l🍀🤞(przyrost 233%)

06.03- pierwsza wizyta USG🤞🍀
    06.03- 1.87 cm Bobasa z bijącym serduszkiem❤🍀🤰
    20.03 - 3.64 cm człowieczka 🥰
    13.04 - prenatalne - niskie ryzyka,7.91 cm zdrowego Robaczka🤰
    17.04 - chyba będzie drugi synek🙈💙🤩
    23.05 - połówkowe - 320 g zdrowego chłopczyka 🥰

preg.png
  • Nela.n Znajoma

Wysłany: 20 lutego 2022, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny! obserwuję wasze posty już od kilku dni, do tej pory się nie udzielałam, ale jakoś tak was przez ten czas polubiłam, że postanowiłam coś napisać 🙈 bardzo mi się podoba jak się tu wspieracie, więc może i mnie przygarniecie?
    my staramy się o naszego pierwszego dzidziusia od 8 miesięcy, zrobiliśmy podstawowe badania i póki co wszystko wyszło w normie. jednak każdy kolejny miesiąc nic nie przynosi 🤷🏼‍♀️
    u mnie również jest aktualnie 8dpo, więc przynajmniej we trzy będziemy testować w podobnym czasie 😀 trzymam za nas kciuki!
    jak dla mnie najgorszy nie jest sam dzień okresu, ale ten tydzień przed, gdzie hormony dają się we znaki i uświadamiam sobie, że @ zbliża się wielkimi krokami.. ta myśl, że znowu nie czuję się "inaczej" i kolejny raz nic z tego jest najbardziej przytłaczająca.. ale nowe nadzieje pojawiają się wraz z 🐵 i długo wyczekiwaną lampką wina 😅 też tak macie?
    a wszystkim, które zobaczyły dwie kreseczki serdecznie gratuluję 😍

Little_s, RoZyCzK4, Kasik85, Jo88, Lolka997, mrsmiki, KlaraJa lubią tę wiadomość

• Little_s Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2022, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nela.n wrote:
    hej dziewczyny! obserwuję wasze posty już od kilku dni, do tej pory się nie udzielałam, ale jakoś tak was przez ten czas polubiłam, że postanowiłam coś napisać 🙈 bardzo mi się podoba jak się tu wspieracie, więc może i mnie przygarniecie?
    my staramy się o naszego pierwszego dzidziusia od 8 miesięcy, zrobiliśmy podstawowe badania i póki co wszystko wyszło w normie. jednak każdy kolejny miesiąc nic nie przynosi 🤷🏼‍♀️
    u mnie również jest aktualnie 8dpo, więc przynajmniej we trzy będziemy testować w podobnym czasie 😀 trzymam za nas kciuki!
    jak dla mnie najgorszy nie jest sam dzień okresu, ale ten tydzień przed, gdzie hormony dają się we znaki i uświadamiam sobie, że @ zbliża się wielkimi krokami.. ta myśl, że znowu nie czuję się "inaczej" i kolejny raz nic z tego jest najbardziej przytłaczająca.. ale nowe nadzieje pojawiają się wraz z 🐵 i długo wyczekiwaną lampką wina 😅 też tak macie?
    a wszystkim, które zobaczyły dwie kreseczki serdecznie gratuluję 😍

Cześć 🙂 Witamy w naszej staraniowej rodzince 😀 na pewno znajdziesz tutaj wsparcie na dobre i na złe 🥰 trzymam kciuki za szybkie upragnione dwie kreseczki, tym bardziej, że staracie się tak jak my, o pierwszego bobasa 🙂

Nela.n lubi tę wiadomość

12.10.2022 💙 Leon
    86a5dd5006.png
  • Ewiwi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2022, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wam powiem że brak oznak typu "czuje sie inaczej" nie mowi że ciązy nie ma. ja jak słysze, że w ciąży wymioty itp to się smieję. ani razu nawet nie miałam odruchów wymiotnych. nigdy :D tak samo cycki czy bóle podbrzusza. ostatni syn - miałam okres rzem z koleżanką, dosłownie idealnie te same dni itp. umówiłam się z nią na kawę, jakoś zaganiane byłysmy obie. zrobiła i mówi ja pierdziu, wykonczy mnie okres. mówie do niej biedna ty. spojrzała na mnie i mówi a ty co? dopiero skojarzyłam ze termin @ minął. zeszłam na dół do apteki - bach pozytyw. zero totalne zero jakichkolwiek objawów czy reakcji.

Nela.n, AgulaM lubią tę wiadomość

*starania od XI 2021
    *maj 2022 beta 30
    *15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
    *euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem
  • cuddlemuffin Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2022, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie nowe staraczki, ktore dołączyły do tego wątku:) rozgośćcie się:)

Vaniliowaczekolada gratulacje, jutro beta?

co robicie w taki paskudny deszczowy dzien? my wlasnie wrocilismy z brunchu, było pysznie:) teraz zdecydowanie ciąża spożywcza. ale fajnie było sie ładnie ubrać i wyjść do restauracji, nawet oko umalowałam , czego na codzien nie robie:) gdyby nie @ i to że na stanie niespelna 4latka to na " deser" wrócilibysmy do domu..

Little_s, Nela.n, Jo88, AgulaM lubią tę wiadomość

• Little_s Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2022, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewiwi wrote:
    a ja wam powiem że brak oznak typu "czuje sie inaczej" nie mowi że ciązy nie ma. ja jak słysze, że w ciąży wymioty itp to się smieję. ani razu nawet nie miałam odruchów wymiotnych. nigdy :D tak samo cycki czy bóle podbrzusza. ostatni syn - miałam okres rzem z koleżanką, dosłownie idealnie te same dni itp. umówiłam się z nią na kawę, jakoś zaganiane byłysmy obie. zrobiła i mówi ja pierdziu, wykonczy mnie okres. mówie do niej biedna ty. spojrzała na mnie i mówi a ty co? dopiero skojarzyłam ze termin @ minął. zeszłam na dół do apteki - bach pozytyw. zero totalne zero jakichkolwiek objawów czy reakcji.

Ale historia 😁 jak rodem z filmu czy serialu 😉

Fakt jest taki, że każda z nas jest inna 🙂 może być zarówno tak samo jak przed okresem, jak i totalnie inaczej... lubimy się doszukiwać objawów, bo po prostu chcemy je zobaczyć 😉 starajac się o dziecko, mam wrażenie że ciężko jest tak na luzie cały cykl przetrwać 🤔 już to kiedyś pisałam, ciagle jesteśmy w statusie "oczekiwania"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2022, 15:14

12.10.2022 💙 Leon
    86a5dd5006.png
  • Ewiwi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2022, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little_s wrote:
    Ale historia 😁 jak rodem z filmu czy serialu 😉

Fakt jest taki, że każda z nas jest inna 🙂 może być zarówno tak samo jak przed okresem, jak i totalnie inaczej... lubimy się doszukiwać objawów, bo po prostu chcemy je zobaczyć 😉 starajac się o dziecko, mam wrażenie że ciężko jest tak na luzie cały cykl przetrwać 🤔 już to kiedyś pisałam, ciagle jesteśmy w statusie "oczekiwania"
    masz racje każda jest inna. jak zajrzałam w aplikacji do objawów to zgłupiałam, jakie tam sa opcje. o większości z nich nie słyszałam w ciązy czy bez :D a jeszcze jak sie staramy to się doszukujemy wszystkiego co inne. tylko czasem nie ma sie własnie co martwić tym, że objawy które wpisują inne dziewczyny nie wystapią.

*starania od XI 2021
    *maj 2022 beta 30
    *15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
    *euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem
  • Ola1988 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2022, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    różyczka wrote:
    Dziękuję 🥰

Ciągnie mi się strasznie po owulce.
    Chociaz sobie powiedziałam że nie będę wariować przy tym staraniu i nie bd testować. A jednak nie da mi to spokoju 😃
    Ja w tym cyklu tez mam jakieś ciągnięcia po owulacji… niby jestem dziś 7 dni po ovitrelle, po owulacji moooooze 6 albo 5 dni. W pt bolały mnie pachwiny, wczoraj kuly jajniki. Dziś rano trochę mi było niedobrze…. Nie chce sobie wkręcać, bo wiadomo, ze za wcześnie ale chyba progesteron trochę tez daje mi się we znaki…

1 IUI - kwiecień 2022 ❌
    2 IUI - maj 2022 ✅

21.05 - beta 31,6, progesteron 29,5
    27.05 - pierwsza wizyta ✊
    13.06 - jest ❤️

Ja 👩 34
    PCOS, Hypoglikemia reaktywna
    Rozjechane cytokiny
    Czynnik V (R2) - homozygotyczny
    MTHFR C677T, A1298C, PAI - 1 4G/5G - heterozygotyczny
    KIR BX, brak 2DS3, 3DS1

On 🧔31
    Wyniki nasienia - w granicach normy
  • Nela.n Znajoma

Wysłany: 20 lutego 2022, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewiwi to trochę mnie pocieszyłaś, dziękuję ❤️ ja przez kilka pierwszych miesięcy na siłę doszukiwałam się przeróżnych objawów, ale jak mój organizm któryś raz z rzędu sobie ze mnie zażartował, to się na niego trochę obraziłam i postanowiłam się nie nakręcać. I wszystkie "objawy" jak ręką odjął, od tej pory nie czuję nic.

Cuddlemuffin my dziś sobie leniuchujemy, na dworze pada, więc mamy dobrą wymówkę na nic nie robienie 😅 i potwierdzam, od czasu pandemii każde wyjście to dobra okazja, żeby wyciągnąć zakurzone sukienki z szafy i się ładnie pomalować 😁

• Nela.n Znajoma

Wysłany: 20 lutego 2022, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little_s wrote:

Oj tak, jak sobie pomyślę że jeszcze jakiś czas temu nie miałam pojęcia kiedy mam owulację itd. (wiedziałam tylko kiedy mam okres i czy nie wypadnie mi na jakieś ważne wydarzenie) to aż się łezka w oku kręci, jakie to życie było o wiele spokojniejsze 😄

• Little_s Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2022, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cuddlemuffin wrote:
    Witam wszystkie nowe staraczki, ktore dołączyły do tego wątku:) rozgośćcie się:)

Vaniliowaczekolada gratulacje, jutro beta?

co robicie w taki paskudny deszczowy dzien? my wlasnie wrocilismy z brunchu, było pysznie:) teraz zdecydowanie ciąża spożywcza. ale fajnie było sie ładnie ubrać i wyjść do restauracji, nawet oko umalowałam , czego na codzien nie robie:) gdyby nie @ i to że na stanie niespelna 4latka to na " deser" wrócilibysmy do domu..

U nas ten dzien wygląda za oknem w kratkę, to deszcz, to słońce... nie zachęca to do niczego. Więc dzień spędzamy w domu 😉 herbatka, kocyk, na kolana przeszedł pospać kotek 😻 ale chyba tego nam trzeba, ostatnie tygodnie mocno intensywne w pracy mamy, w sobotę spotkania z przyjaciółmi, albo rodziną... jak przychodzi niedziela to zwyczajnie chce nam się posiedzieć w domu, bez większych planów 😉 coś w stylu akcja regeneracja! 😎

A co do Waszego wyjścia, super sprawa 🙂 szczególnie, że zrobiłaś się na bóstwo 🥰 koło południa rozmawialiśmy z mężem o tym, że ostatnio ciągle w domu w dresach chodzimy, tłumacząc sobie ze zima jest 😄 i postanilismy, że dla siebie chociaż na niedzielę będziemy się "stroić" 😄

12.10.2022 💙 Leon
    86a5dd5006.png
‹‹ 158 159 160 161 162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ