Testujemy w lutym 2022 ✨❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolka997 wrote:Zaśniad groniasty całkowity (u jednej na tysiąc ciężarnych), skierowanie do szpitala, pół roku zakaz zachodzenia w ponowną ciążę…
Bez odbioru Dziewczyny, wszystkiego dobrego dla Was.. -
Dziewczyny 🥺 Lolka jest tak sympatyczna, tak ciepła, mega dobra duszyczka, każdej z nas daje tyle wsparcia... strasznie boli mnie ta sytuacja i jestem pewna, że nie tylko mnie... niewyobrażalne jest to, że tak dobrze wszystko wyglądało i nic nie wskazywało na to, że sytuacja tak się potoczy...
Nie wiem po co Wam to pisze... ale myślę, że każda zaangażowana w obserwacje sytuacji Lolki to przeżywa. Może razem będzie Nam łatwiej to poskładać.
Tule każdą z Was, która czuje w środku "to coś". To chyba pierwsza taka sytacja dla mnie na tym forum, a tak na prawdę w tej małej rodzinie jaką dla mnie jesteście. I właśnie w takiej chwili uświadomiłam sobie jak ważne jesteście, jak ogromnym oparciem potraficie być.mrsmiki, GabCie, Nela.n, AgulaM, RoZyCzK4, Kosa, Tulipan, paulka, Karola :), Jo88, verliebtindich lubią tę wiadomość
-
Little_s wrote:Dziewczyny 🥺 Lolka jest tak sympatyczna, tak ciepła, mega dobra duszyczka, każdej z nas daje tyle wsparcia... strasznie boli mnie ta sytuacja i jestem pewna, że nie tylko mnie... niewyobrażalne jest to, że tak dobrze wszystko wyglądało i nic nie wskazywało na to, że sytuacja tak się potoczy...
Nie wiem po co Wam to pisze... ale myślę, że każda zaangażowana w obserwacje sytuacji Lolki to przeżywa. Może razem będzie Nam łatwiej to poskładać.
Tule każdą z Was, która czuje w środku "to coś". To chyba pierwsza taka sytacja dla mnie na tym forum, a tak na prawdę w tej małej rodzinie jaką dla mnie jesteście. I właśnie w takiej chwili uświadomiłam sobie jak ważne jesteście, jak ogromnym oparciem potraficie być.
Ja jestem w ciężkim szoku i głębokim smutku. Jednocześnie myśle tez o Was.. Stworzyłyśmy tu małą społeczność, małą rodzinkę. Rodzina to wsparcie, bliskie relacje, bezpieczeństwo.
Żadna kobieta na to nie zasługuje. Żadna.
Ale masz racje w 100%.
Pozbierajmy się tu razem. Po to tez siebie mamy. Jak w małżeństwie. W zdrowiu i w chorobie. 🥺❤️
Little_s, AgulaM, RoZyCzK4, Jo88 lubią tę wiadomość
Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷 -
Little_s wrote:Dziewczyny 🥺 Lolka jest tak sympatyczna, tak ciepła, mega dobra duszyczka, każdej z nas daje tyle wsparcia... strasznie boli mnie ta sytuacja i jestem pewna, że nie tylko mnie... niewyobrażalne jest to, że tak dobrze wszystko wyglądało i nic nie wskazywało na to, że sytuacja tak się potoczy...
Tule każdą z Was, która czuje w środku "to coś". To chyba pierwsza taka sytacja dla mnie na tym forum, a tak na prawdę w tej małej rodzinie jaką dla mnie jesteście. I właśnie w takiej chwili uświadomiłam sobie jak ważne jesteście, jak ogromnym oparciem potraficie być.
Napisane w punkt. Ja co prawda w tym miesiącu mało się udzielam, ale śledziłam losy wszystkich dziewczyn z II kreseczkami, bo te historie dają nadzieję, zwłaszcza, że jesteśmy tu tak naprawdę od pierwszych dni cyklu, przez czekanie na owulację i robienie testów. 😭Tulipan lubi tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Lolka997 wrote:Zaśniad groniasty całkowity (u jednej na tysiąc ciężarnych), skierowanie do szpitala, pół roku zakaz zachodzenia w ponowną ciążę…
Bez odbioru Dziewczyny, wszystkiego dobrego dla Was..
strasznie mi przykro Lolka, bardzo współczuję, nawet sobie nie wyobrażam co teraz przeżywacie z partnerem. przytulam mocno. myślę, że żadna z nas nie będzie miała za złe jeśli potrzebujesz przerwy od tego forum, ale wiedz, że bedzirmy tu czekać kiedy będziesz gotowa wrócić. zżyłyśmy sie, choć sie nie znamy. trzumaj się.AgulaM lubi tę wiadomość
-
Bez odbioru Dziewczyny, wszystkiego dobrego dla Was..Starania o pierwsze 👶 od 09.2021
📅 08.2023 IVF
Mamy: ❄️3.2.1❄️5.2.2
25.10. Transfer❄️5.1.1 🧚♀️
29.10 ⏸️✨
31.10 Beta 36🧚♀️
02.11 Beta 112 😍
06.11 Beta 950 🚀
14.11 5+4, pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
29.11 7+5, 1.57cm Dzidziulka z pięknym ❤️
29.12 USG prenatalne, niskie ryzyka, 6cm Bąbla 🧸
29.06.24 👶3300g, 53 cm 🩵
-
Bez odbioru Dziewczyny, wszystkiego dobrego dla Was..Starania o pierwsze maleństwo - w oczekiwaniu na Boży cud 🙏
Ja : Graves Basedowa ➡️operacyjne usunięcie tarczycy ➡️leczenie radiojodem ➡️ niedoczynność - euthyrox
TSH 0,866 ( październik 2023)
On : jakość nasienia do poprawy
Sierpień 22/ grudzień 22/ sierpień 23/ grudzien 23
Koncentracja/ 3mln /12mln/ 7mln/ 5mln
Ilość w próbie/ 13mln /94mln/ 37mln/ 25mln
Ruch postępowy/ 25% / 24%/ 18%/ 55%
Prawidłowa budowa/ - / 4%/ 6%/ -
IUI
*12.12.23 - 10mln, 80% ❌️
IVF
18.12.2024 - kwalifikacja
22-31.01.2025 - primolut nor -
Tu jest lepiej niż w rodzinie ! Mamy tu zrozumienie, wsparcie, ciepło, rozmowy, śmiech i nawet płacz. To co się stało naszej Lolci chyba nas jeszcze bardziej zbliżyło. To pokazuje że naprawdę możemy 'na siebie liczyc' nawet w tak trudnych chwilach jesteśmy dla siebie wsparciem... trzymajmy się dalej w kupie, wierzę że Lolcia do nas wróci, dajmy jej czas, to najlepsze lekarstwo na wszystko 😔😔😔
mrsmiki lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... -
Bez odbioru Dziewczyny, wszystkiego dobrego dla Was..3xIUI wszystkie CB 💔
Kariotyp Ok
APS
09.2022 rozpoczęcie stymulacji do in vitro
❄️❄️❄️❄️🥰
10. 2022 Transfer 4aa❤️❄️🤞 6dpt beta<0,200 😭😫
11.2022 Transfer 4BB🙏 8dpt beta <0,200 😔
12.2022 transfer 3BB 4dpt ||
8dpt 66,667
10dpt 173,300
16dpt 2853
21dpt 7362?
6tc pęcherzyk w macicy z bijącym serduszkiem, w tym samym dniu dochodzi do 🩸🩸i silnego bólu 💔😭
04.2023 transfer 3cc ♥️6dpt beta 7,6 💔😞😭
KONIEC ❄️😭 -
Dziewczyny, wybaczcie mi. Ale muszę Was zapytać bo już się nakręcam i czytam o poronieniu..
Mój dwudniowy przyrost bety wynosi już 45%…
16.02 13773
23.02 50561
Czy to oznacza, ze ciąża przestała się rozwijać?
Przepraszam Was, ze teraz ale już nie mam nawet kogo zapytać 😔Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷 -
mrsmiki wrote:Dziewczyny, wybaczcie mi. Ale muszę Was zapytać bo już się nakręcam i czytam o poronieniu..
16.02 13773
23.02 50561
Przepraszam Was, ze teraz ale już nie mam nawet kogo zapytać 😔
Kochana mi kiedyś mówili że powyżej 10000bety się nie sprawdza bo przyrost zwalnia aż w końcu zaczyna spadać (pod koniec II trymestru)... Najważniejsze jest sprawdzanie na początku.
Ja lekarzem nie jestem tylko tak kiedyś z gin rozmawiałam 😘Nadzieja umiera ostatnia... -
mrsmiki wrote:Dziewczyny, wybaczcie mi. Ale muszę Was zapytać bo już się nakręcam i czytam o poronieniu..
16.02 13773
23.02 50561
Przepraszam Was, ze teraz ale już nie mam nawet kogo zapytać 😔
Kochana w kwestii wartości liczbowych Ci nie pomogę niestety, ale myślę że niepotrzebnie masz takie myśli. Weź gleboki oddech, zrób ciepłą herbatkę, albo zrób coś co sprawia Ci przyjemność. Kropkowi niepotrzebny jest stres. Zadbaj o swój spokój, na pewno i Okruszkowi to się spodoba. -
Bez odbioru Dziewczyny, wszystkiego dobrego dla Was..
rycze 😭😭😭 Lolka, przytulam mocno, nie wiem co powiedzieć…
01.2021 - początek starań
04.2021 - 2 kreski
05.2021 - poronienie
01.2022 - 1szy cykl stymulowany
19.02.2022 - 2 kreski!
21.02.2022 - beta 128
24.02.2022 - beta 687
28.02.2022 - beta 4804
02.03.2022 - beta 13389
03.03.2022 - 1sze usg
26.04.2022 - prenatalne
12.11.2022 - Krzyś 🥰 (42+0)
Letrozol + Ovitrelle
witaminy ciążowe
PCOS -
Dziewczyny wczoraj miałam mój pierwszy zastrzyk z Ovitrelle, od niedzieli mam bóle podbrzusza, które dalej się utrzymują i zaczynam się martwić, ponieważ w przeszłości występowały u mnie torbiele czynnościowe. Lekarz kazał zrobić test ciążowy 08.03 i jeżeli będzie negatywny to w następnym cyklu mam znowu wziąć Aromek i do niego napisać to mi wyjaśni jakie badania mam zrobić, nic nie mówił o sprawdzeniu czy pęcherzyki pękły. Czy uważacie, że powinnam udać się jutro na USG w razie czego, czy może po ovitrelle kiedy mogę mieć obecnie owulację albo lek jeszcze nie zadziałał to nie powinnam tego tak szybko robić? Mam możliwość udać się jutro wieczorem do innego lekarza na USG, ale nie wiem czy nie powinnam dłużej poczekać? Czy mogłybyście się podzielić swoim doświadczeniem?
Z góry przepraszam, że piszę po tak smutnej informacji od Lolki ale też nie mam się kogo poradzić 😞 -
Bez odbioru Dziewczyny, wszystkiego dobrego dla Was.. -
16.02 13773
23.02 50561
Przepraszam Was, ze teraz ale już nie mam nawet kogo zapytać 😔 -
16.02 13773
23.02 50561
Przepraszam Was, ze teraz ale już nie mam nawet kogo zapytać 😔💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%...