Testujemy w sierpniu by przytulić bo w kwietniu 😁
-
Ja miałam nadzieje ale już ja straciłam 🙁 dwa dni temu lekkie krwawienie po stosunku a dziś jakby lekkie plamienie które przeszło co prawda ale pewnie pojawi się niebawem (jak zwykle przed okresem ) 😕 plus bol piersi typowy… nie wiem jak wy ale ja zawsze wiem ze się nie udało już zanim dostanę okres 😭 nawet nie planuje testowania ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2023, 19:08
-
zizi96 wrote:Ja miałam nadzieje ale już ja straciłam 🙁 dwa dni temu lekkie krwawienie po stosunku a dziś jakby lekkie plamienie które przeszło co prawda ale pewnie pojawi się niebawem (jak zwykle przed okresem ) 😕 plus bol piersi typowy… nie wiem jak wy ale ja zawsze wiem ze się nie udało już zanim dostanę okres 😭 nawet nie planuje testowania ..23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Alysa wrote:Ja mam podobnie. Że względu na silny PMS już 3-4 dni po owulacji mam objawy typowo na okres i tak cierpię przez 2 tygodnie fizycznie i psychicznie. A w tym wyjątkowo nie miałam żadnych objawów, dopiero 2 dni przez spodziewana @ coś się ruszyło. A że spóźniłam się 4 dni to miałam nadzieję że jednak będą ⏸️. Ale dziś niestety przyszla
Noo.. jak cykl różni się chociaż troszkę od reszty to nadzieja się pojawia 😭 chociaż mówią ze zawsze warto czekać do miesiączki bo to jej brak jest pierwszym objawem .. -
zizi96 wrote:Noo.. jak cykl różni się chociaż troszkę od reszty to nadzieja się pojawia 😭 chociaż mówią ze zawsze warto czekać do miesiączki bo to jej brak jest pierwszym objawem ..23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Alysa wrote:No właśnie moja mnie w tym miesiącu bardzo zawiodła, bo przyszła 4 dni po czasie... Już nawet mąż miał nadzieję że tym razem się udało, a tu niestety 8 cykl bezskuteczny
Dopiero 8 kochana, będzie dobrze 💪💪 teraz głowa do góry i kolejny cykl staranko ❤️ -
Olka27 wrote:Ja mam lekkie mdłości i odruchy wymiotne delikatnie to wszystko ale jest małpa ma być 1.09 owu była na bank bo progesteron 19.40 😁 mam nadzieję że udało się ... Kto testuje że mną 30 tego? 😁
Ja w przyszły weekend mam mieć @ czekam czy przyjdzie czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2023, 18:12
-