testy ciążowe o czułości 10
-
nick nieaktualny
-
myślę, że taki test może wyjść, ale dla własnego dobra lepiej zrobić hCg albo w dniu @ normalny test o czuł. 25. Te o czuł. 10 to pepino paskowe albo płytkowe z czego ostrzegam przed tymi paskowymi bo mi w ubiegłym cyklu dwa takie pokazały II kreski a hCg z krwi wynosiło tylko 3,04 no i możliwe, że ciąża była biochemiczna... z paskowych o czuł. 10 dziewczyny jeszcze pisały kiedyś o bobo-teście...
ale wg. mnie (nie chcę się wymądrzać) najlepiej zrobić hCg jednak albo jak pisałam ww. w dniu @ test o czuł. 25. To jest tak, że w laboratorium ciąża jest uznawana od hCg 5 a dla większości lekarzy dopiero od 25 więc jak test o czuł 25 wyjdzie pozytywny to już jest dobrze
A te o czuł 10. wykrywają czasem małą ilość hCg (ale podwyższoną tak jak u mnie) i dają niepotrzebnie nadzieję, a jak pojawia się później @ jest smutek.
Powodzenia -
karola_aa wrote:A to prawda słyszałam chyba właśnie o pepini 10 że bardzo często pokazują złudne II kreski i dziewczyny sie cieszą a potem okazuje się że niestety nic nie ma
-
nick nieaktualny
-
hmmm... tak czytam wasze wypowiedzi... Ja mam test pepino kupiony niedawno i boję się użyć jak takie opinie ;( ale wiecie co ja od samego początku używam testów pepino czasami bobo... chociaż teraz 3 razy miałam inny test z apteki,ogólnie na początku stosowałam paskowe pepino i zawsze pokazywało mi dobrze czyli I krecha płytkowe tak samo więc jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń ale skoro mówicie że pepino jest do tyłka to będę używała innych
-
a ja wam nie polecam tych testów. Test wykonany w 13dpo pepino pokazał mi bladą drugą kreskę, chociaż ciąży nie ma. W 10,11,12dpo pokazywał jedną kreskę. Jeżeli nie chcecie przeżyć takiego rozczarowania jak ja tydz temu, wybierzcie porządny test apteczny.
Anutka lubi tę wiadomość
-
miscelle wrote:a ja wam nie polecam tych testów. Test wykonany w 13dpo pepino pokazał mi bladą drugą kreskę, chociaż ciąży nie ma. W 10,11,12dpo pokazywał jedną kreskę. Jeżeli nie chcecie przeżyć takiego rozczarowania jak ja tydz temu, wybierzcie porządny test apteczny.
-