Testy owulacyjne
-
nick nieaktualny
-
kreska testowa musi byc tego samego koloru co kontrolna lub ciepmniejsza - wtedy test owu jest pozytywny. jesli jest jasniejsza, to wunik jest negatywny.
jesli test owu wychodzi caly czas pozytywny, zalecaja wizyte u lekarza, by sprawdzic tego przyczyny.
porobowalas inne testy? innej marki?pola4 lubi tę wiadomość
-
Dzięki za odp. robiłam w sumie 5 testów z jednej firmy. i one nie są dla mnie aż tak czytelne bo ja już nie wiem czy ta kreską jest podobna do tej drugiej, czy nie taka to cienka granica jest mogłoby tak być jak w teście ciążowy jest druga kreska to ciąża jest nie ma jej to ciąży też nie ma. a tak to, to takie dopatrywanie się jest straszne, zwłaszcza że one po pewnym czasie ciemnieją/
-
pola4 wrote:Dzięki za odp. robiłam w sumie 5 testów z jednej firmy. i one nie są dla mnie aż tak czytelne bo ja już nie wiem czy ta kreską jest podobna do tej drugiej, czy nie taka to cienka granica jest mogłoby tak być jak w teście ciążowy jest druga kreska to ciąża jest nie ma jej to ciąży też nie ma. a tak to, to takie dopatrywanie się jest straszne, zwłaszcza że one po pewnym czasie ciemnieją/
-