Testy owulacyjne - co o nich sądzicie ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze i nie wiem od ktorego dnia zaczac je robic, tam niby jest ta tabelka ale ja nie mam tak regularnych cykli. Mam od 25 do 28 ostatnio ale wczesniej bywalo i 32 dni..
-
nick nieaktualny
-
Mam jeszcze jedno pytanie. Ile dni przed tym ,jak na tescie sa dwie ciemne kreski, zaczynaja wychodzic wam testowe jasniejsze ? Bo dzisiaj zrobilam i wlasnie ta testowa jest duuuzo jasniejsza ale jednak jest i tak sobie mysle ze np jakby jutro wyszla taka ciemna juz to te ovufriend calkowicie zle wilicza dni plodne...
-
nick nieaktualnyKarolaFasola wrote:Mam jeszcze jedno pytanie. Ile dni przed tym ,jak na tescie sa dwie ciemne kreski, zaczynaja wychodzic wam testowe jasniejsze ? Bo dzisiaj zrobilam i wlasnie ta testowa jest duuuzo jasniejsza ale jednak jest i tak sobie mysle ze np jakby jutro wyszla taka ciemna juz to te ovufriend calkowicie zle wilicza dni plodne...
jeśli chodzi o testy to ja ich nigdy nie robie w okres. Nie wiem jakie by wtedy wyszły. Jak robie od tego 7 dc to zawsze są juz dwie kreski. Pozytyw jest zazwyczaj 1o-11 dc.
-
Mysle ze zle poniewaz zawsze wyzsza temp zaczynala sie pozniej a jezeli test wyszedl teraz negatywny ale jednak widac ta druga kreske to pewnie zaniedlugo owu powinna byc tak? W sumie owulacja moze byc tez przed skokiem .. Wiec sama juz nie wiem
-
nick nieaktualnyKarolaFasola wrote:Mysle ze zle poniewaz zawsze wyzsza temp zaczynala sie pozniej a jezeli test wyszedl teraz negatywny ale jednak widac ta druga kreske to pewnie zaniedlugo owu powinna byc tak? W sumie owulacja moze byc tez przed skokiem .. Wiec sama juz nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 14:24
-
Dziekuje za odpowiedz.
Kurcze,moj wraca dopiero w sobote dlatego mysle ze wtedy juz bedzie za pozno jak wyszla ta jasniejsza ale skoro piszesz ze nawet tydzien takie moga byc to jeszcze bede miala malutka nadzieje -
ja polecam cyfrowe testy owulacyjne clearblue. Nie musze się zastanwiąc czy kreska blada czy ciemna, bo na ekraniku wyswietla sie symbolem brak owulacji, prawdopodobna owulacja i szczyt owulacyjny.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Ja robiłam testy - pokazywały mi mozliwy moment owulacji, ale wkrótce potem okazało się, że nie mam owulacji wcale- pecherzyki nie pękają. Także trzeba pamiętać że to pokazuje wzrost hormonów a nie moment pęknięcia pecherzyka. Ja juz się przejechałam na tym.Termin na 14 października
-