Testy owulacyjne- czy którejś pomogły??
-
nick nieaktualnyZakupiłam testy owulacyjne z allegro o czułości 10 mlu robię od wczoraj czyli od 11 dc wyszła cienka kreska, wiem ze na teście owulacyjnym musi wyjść bardzo mocna druga kreska zamierzam je robić az wykryją owulacje.... lub tez nie, a jak to jest z wami ożywałyście? sprawdziły się?
-
nick nieaktualny
-
Tez robilam i wykryły.
Jednak moim zdaniem trzeba tez isc na monitoring bo testy owu wykrywają tylko czy organizm sie przygotowuje do owulacji.
To ze sie przygotowuje nie oznacza ze pęcherzyk pękł - to tylko monitoring jest w stanie zobaczyc.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
1sarenka111 wrote:Zakupiłam testy owulacyjne z allegro o czułości 10 mlu robię od wczoraj czyli od 11 dc wyszła cienka kreska, wiem ze na teście owulacyjnym musi wyjść bardzo mocna druga kreska zamierzam je robić az wykryją owulacje.... lub tez nie, a jak to jest z wami ożywałyście? sprawdziły się?
-
Nona dobry sposób z tym naklejaniem ich na kartkę, w nowym cyklu to wytestuję i zacznę robić od 9 dnia, żeby nie ominąć owulki, zakupiłam na allegro 50 sztuk, więc mam zapas, najlepsze,że list w którym przyszły był naderwany przez listonosza cały róg, może myślał, że jakie dolary hehehe
-
Ja kupowałam na Allegro. W obu cyklach kreska z dnia na dzień ciemniała, więc wierzę w ich skuteczność. W zaciążeniu pomagają, ale i tak wszystko zależy od czasu kochania się. Myślę, że regularne współżycie, jeśli z organizmem wszystko jest ok, co dwa dni powinno poskutkować dwoma kreskamiSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-