X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tlenoterapia, a płodność, amh - czy ktoś ma jakieś doświadczenia?
Odpowiedz

Tlenoterapia, a płodność, amh - czy ktoś ma jakieś doświadczenia?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KasiaWitaminka Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2024, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w związku z tym ze mam niskie Amh (0,66) przeszukałam cały internet i znalazłam kilka info, (jedno u dietetyka, a inne po angielsku jakieś badanie) ze terapia tlenowa w komorze hiperbarycznej podnosi całkiem ładnie Amh, czy ktoś z was stosował i ma jakieś doświadczenia z tym związane? Ja sie właśnie nad tym zastanawiam 😅

👩🏻 (38)
    Amh - 0,58 fsh - 11
    hipoglikemia reaktywna, niedoczynność tarczycy, nawracające infekcje intymne
    naturalna owulacja ✅

👨🏻 (40)
    nasienie - morfologia 4%

🍇 🥑 dieta płodnościowa z niskim IG
    10.24r kwalifikacja do in-vitro klinika Bocian, Słaba odpowiedź jajników na stymulację
    12.11.24r 1 ET transfer 1 wczesnej blastocytki 🐣 7dpt → beta <2,3 😪
    12.24r Decyzja o KD
    09.01.25r 2 ET transfer blastosystki 4.1.1. Z KD🤞 3 śnieżynki ❄️❄️❄️ zamrożone
    15.01 ⏸️ 27.02.25 - serduszko przestało bić 💔 CRL 8mm poronienie zatrzymane (7t/9tc)
    06.25r 3 ET transfer z KD - nieudany

07.25r przyjęliśmy do siebie niemowlaczka 2mc jako rodzice zastępczy 💕👧

12.11 ⏸️ naturalny cud? ❤️ bhcg → 472, progesteron 37
    24.01 czekamy na potwierdzenie ciąży 🙏
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ