Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torbiel jajnika
Odpowiedz

Torbiel jajnika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylwia1808 Przyjaciółka

Wysłany: 23 grudnia 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam pytanie w tamtym miesiacu wykryto u mnie tprbirl jajnika, po lekach okazalo sie ze jeszcze urosla do wymiarow 5 na6cm bede miala ja usuwana lapatoskopowo po nowym roku jednak jak na złosc spoznia mi sie miesiaczka ostatnio cykle mialam 28 dniowe dzisiaj jest 30 dzien cyklu. Od 16 do 25 dnia bralam duphaston jak zwykle jednak od 8 dni mam ból sutkow i dzisiaj rano zmiezylam sobie temp z ciekawosci czy @ w koncu przyjdzie i mialam 36,95 stopnia a zawsze mialam nizsże temp w kazdym cyklu. Czy ktos moze spotkala sie z takimi objawami przy torbirli jajnika?

sylwia1808
  • schola Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też wykryto torbiel 4 cm, lekarz kazał mi łykać duphaston przez 3 m-c, przy tym potwornie bolą mnie jajniki i w ogóle całe podbrzusze a w tym cyklu zaobserwowałam silny ból piersi, moja temperaturka również jest wysoka. zastanawiam się czy udać sie z powrotem do lekarza czy jeszcze poczekać

ptak-dziecko.gif
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niekiedy torbiel blokuje miesiączkę, mi w ten sposób opóźniła o dobry miesiąc i wykryli ją tylko dzięki temu spóźnieniu. Biorę luteinę 3 cykl i póki co usg są prawidłowe, torbiel się wchłonęła.

48f411ed51.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ