Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torbiel jajnika
Odpowiedz

Torbiel jajnika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylwia1808 Przyjaciółka

Wysłany: 23 grudnia 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam pytanie w tamtym miesiacu wykryto u mnie tprbirl jajnika, po lekach okazalo sie ze jeszcze urosla do wymiarow 5 na6cm bede miala ja usuwana lapatoskopowo po nowym roku jednak jak na złosc spoznia mi sie miesiaczka ostatnio cykle mialam 28 dniowe dzisiaj jest 30 dzien cyklu. Od 16 do 25 dnia bralam duphaston jak zwykle jednak od 8 dni mam ból sutkow i dzisiaj rano zmiezylam sobie temp z ciekawosci czy @ w koncu przyjdzie i mialam 36,95 stopnia a zawsze mialam nizsże temp w kazdym cyklu. Czy ktos moze spotkala sie z takimi objawami przy torbirli jajnika?

sylwia1808
  • schola Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też wykryto torbiel 4 cm, lekarz kazał mi łykać duphaston przez 3 m-c, przy tym potwornie bolą mnie jajniki i w ogóle całe podbrzusze a w tym cyklu zaobserwowałam silny ból piersi, moja temperaturka również jest wysoka. zastanawiam się czy udać sie z powrotem do lekarza czy jeszcze poczekać

ptak-dziecko.gif
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niekiedy torbiel blokuje miesiączkę, mi w ten sposób opóźniła o dobry miesiąc i wykryli ją tylko dzięki temu spóźnieniu. Biorę luteinę 3 cykl i póki co usg są prawidłowe, torbiel się wchłonęła.

48f411ed51.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ