Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torbiel jajnika rąk jajnika
Odpowiedz

Torbiel jajnika rąk jajnika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2022, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie starając się o 2 dziecko już pół roku bezskuteczne postanowiłam zmienić lekarza ten nowy zrobił mi badania okazało się że mam torbiel zlecił badania na następnej wizycie powiedział że trzeba to usunąć bo wygląda mu to na raka jajnika jestem załamana

CA 125(I41) 84.55 U/ml
    CA 19-9(I45) 4.22
    CEA 188,22
    Progesteron 7.46 norma 27
    Prolaktyna (N59) 4.71 ng/ml
    HE4 (I52) 61.2 pmol/l
    Test Roma przed menopałzom 12.66%
    Test Roma po menopauzie 36,27 %
    Co sądzicie miał ktoś już taki przypadek

Staranie się o 2 Dzieciątko

Marcelina 12.01.2018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ