X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torbiel jajnika rąk jajnika
Odpowiedz

Torbiel jajnika rąk jajnika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2022, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie starając się o 2 dziecko już pół roku bezskuteczne postanowiłam zmienić lekarza ten nowy zrobił mi badania okazało się że mam torbiel zlecił badania na następnej wizycie powiedział że trzeba to usunąć bo wygląda mu to na raka jajnika jestem załamana

CA 125(I41) 84.55 U/ml
    CA 19-9(I45) 4.22
    CEA 188,22
    Progesteron 7.46 norma 27
    Prolaktyna (N59) 4.71 ng/ml
    HE4 (I52) 61.2 pmol/l
    Test Roma przed menopałzom 12.66%
    Test Roma po menopauzie 36,27 %
    Co sądzicie miał ktoś już taki przypadek

Staranie się o 2 Dzieciątko

Marcelina 12.01.2018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ