X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Transfer 6dni temu a test
Odpowiedz

Transfer 6dni temu a test

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasienkaa12 Nowa

Wysłany: 21 listopada 2025, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Jestem tutaj nowa, czytam wasze wpisy na forum juz od dawna ale nie moge znaleźć jednoznacznej odpowiedzi. Miałam transfer blastki 5.1 .1 6dniowej mrozony na naturalnym cyklu, dokladnie 6 dni temu. Wszystkie testy jak narazie mialam negatywne. Lekki cien był 3 i 4 dnia (pewnie zastrzyk) I czytalam wasze wpisy ze wszystkim wychodzą cienie juz od 5 dnia na testach ,ja mam 6 dzień i nic 😌czy jest nadzieja ze jeszcze będzie pozytyw ? Któraś z was staraczki miała test pozytywny później ? Jestem juz po jednym transferze blastki 2.2.2 niestety nieudany.
    Wiem ze łatwo sie mówi-czekac ,ale same wiecie jak to jest..
    Wiec moze ktos z was miał test później pozytywny /cien ? Jak bylo u was kiedy zaczęły testy wam wychodzić.?

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobacz sobie na dział "starając się z pomocą medyczna". Jak przeglądałam statystyki betahcg (jest taki temat) to były tam takie przypadki, że beta zaczęła się wydzielać później.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

30♀️35♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals po scratchingu
    30.07 ⏸️
    accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,8
    Kubuś 💙 5.04.2026 🐣
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ