X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Transfer 6dni temu a test
Odpowiedz

Transfer 6dni temu a test

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasienkaa12 Nowa

Wysłany: 21 listopada, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Jestem tutaj nowa, czytam wasze wpisy na forum juz od dawna ale nie moge znaleźć jednoznacznej odpowiedzi. Miałam transfer blastki 5.1 .1 6dniowej mrozony na naturalnym cyklu, dokladnie 6 dni temu. Wszystkie testy jak narazie mialam negatywne. Lekki cien był 3 i 4 dnia (pewnie zastrzyk) I czytalam wasze wpisy ze wszystkim wychodzą cienie juz od 5 dnia na testach ,ja mam 6 dzień i nic 😌czy jest nadzieja ze jeszcze będzie pozytyw ? Któraś z was staraczki miała test pozytywny później ? Jestem juz po jednym transferze blastki 2.2.2 niestety nieudany.
    Wiem ze łatwo sie mówi-czekac ,ale same wiecie jak to jest..
    Wiec moze ktos z was miał test później pozytywny /cien ? Jak bylo u was kiedy zaczęły testy wam wychodzić.?

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 21 listopada, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobacz sobie na dział "starając się z pomocą medyczna". Jak przeglądałam statystyki betahcg (jest taki temat) to były tam takie przypadki, że beta zaczęła się wydzielać później.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

30♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

💙🌈naturals po scratchingu
    30.07 ⏸️
    accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
    łożysko częściowo przodujące
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ