Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Transfer 6dni temu a test
Odpowiedz

Transfer 6dni temu a test

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasienkaa12 Nowa

Wysłany: 21 listopada 2025, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Jestem tutaj nowa, czytam wasze wpisy na forum juz od dawna ale nie moge znaleźć jednoznacznej odpowiedzi. Miałam transfer blastki 5.1 .1 6dniowej mrozony na naturalnym cyklu, dokladnie 6 dni temu. Wszystkie testy jak narazie mialam negatywne. Lekki cien był 3 i 4 dnia (pewnie zastrzyk) I czytalam wasze wpisy ze wszystkim wychodzą cienie juz od 5 dnia na testach ,ja mam 6 dzień i nic 😌czy jest nadzieja ze jeszcze będzie pozytyw ? Któraś z was staraczki miała test pozytywny później ? Jestem juz po jednym transferze blastki 2.2.2 niestety nieudany.
    Wiem ze łatwo sie mówi-czekac ,ale same wiecie jak to jest..
    Wiec moze ktos z was miał test później pozytywny /cien ? Jak bylo u was kiedy zaczęły testy wam wychodzić.?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ