Trójmiasto
-
Ja jestem z Gdyni chodzę od niedawna do dr Stasiak, super kobieta. Gdy byłam u niej na pierwszej wizycie siedziałam w gabinecie ponad godzinę. Wreszcie czułam że płacę pieniądze nie na marne (niestety pani ginekolog przyjmuje już tylko prywatnie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2013, 14:34
-
karola a gdzie ta pani dr Stasiak przyjmuje? ja mieszkam w uk, ale jestem z gdyni i tez sie rozgladam za lekarzemEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
Ja chodze do Tomczyk-Małyjasiak (w gdyni) byłam narazie 2 razy po zmianie gina i jak narazie jestem zadowolona, konkretne działania, bez owijania w bawełne i kompleksowe badanie.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia87 wrote:Ja chodze do Tomczyk-Małyjasiak (w gdyni) byłam narazie 2 razy po zmianie gina i jak narazie jestem zadowolona, konkretne działania, bez owijania w bawełne i kompleksowe badanie.
a to prywatnie jest?Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
Tak niestety lub stety prywatnie. Chodziłam wcześniej na nfz w przychodni w osowie (baaaardzo rozczarowana). Wróciłabym do poprzedniej na nfz,ale na każdą wizyte trzeba czekać min miesiąc a raczej 2 miesiące :] ja mam nieregularne miesiączki więc musze chodzić teraz w 7,8 dc więc na nfz nie byłoby szans, a tak to się umawiam jak dostane @ i bez problemu ide w terminie.
Przyjmuje na dąbrowie na szafranowej, wpisz w wyszukiwarke jej nazwisko to znajdziesz.agula lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
-
a tak a propo, już jedna dziewczyna z mojego polecenia do niej chodzi i tez poki co mówi,że jest zadowolona. Musze chyba przestać ją polecac bo będzie trudniej o termin :pSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
-
Asia87 wrote:Tak niestety lub stety prywatnie. Chodziłam wcześniej na nfz w przychodni w osowie (baaaardzo rozczarowana). Wróciłabym do poprzedniej na nfz,ale na każdą wizyte trzeba czekać min miesiąc a raczej 2 miesiące :] ja mam nieregularne miesiączki więc musze chodzić teraz w 7,8 dc więc na nfz nie byłoby szans, a tak to się umawiam jak dostane @ i bez problemu ide w terminie.
Przyjmuje na dąbrowie na szafranowej, wpisz w wyszukiwarke jej nazwisko to znajdziesz.
dla mnie raczej stety, bo mieszkam w uk, wiec latwiej mi bedzie prywatnie a juz szukalam i znalazlam stronke i obejrzalam zdjecia gabinetu. szukalam raczej czegos w centrum gdyni, ale skoro tak zachwalasz to moge sie skusic tez na dabrowe a tak apropo to dzisiaj dzwonilam sie umowic tutaj do gina i dostalam termin na koniec maja porazka normalnieEndometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-