Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Zyzia wrote:Ja mam przeciwciała w porządku, na usg tarczycy wyszło hashi - tarczyca mała, zjedzona itd. Jak zmieniłam gina po drugim poronieniu to kazał mi brać jod w staraniach i całą ciążę. Teraz też biorę.
Ja jestem za jodem nawet przy hashi , ale polecać komuś jod przy hashi nie zamierzam bo nie zamierzam na siebie brać odpowiedzialności mogę napisać tylko , że ja mam hashi i jod mimo tego brałam. Każdy ma wolną wolę i wybierze sam -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny dziekuje za rady nie odpisywalam wczoraj bo juz nie mialam sily przez ten bol... Dzis juz o wiele lepiej lekko kluje i piecze. Ale mam inny problem chyba musze spisac ten cykl na straty i przepisze sie na kwiecien😭😭😭😭. Maz namowil mnie dzis na basen i dostalam jakas infekcje jestem taka zla i smutno mi z tego powodu. Owulacja byla wczoraj ❤️❤️ tez bylo duzo dzis jeszcze chcialam ale nie wiem czy to ma sens. Bylam na pogotowiu dostalam iladian direct plus i iladian tabletki na 10dni ( niby bezpieczne) ale czy faktycznie nie jest stracony cykl czy wlasnie stracony??? 😭😭😭😨😨Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
SzalonaOna wrote:To czyli że jest dla mnie szansa jeszcze na pozytyw? 😂
SzalonaOna, Joan, Lalia lubią tę wiadomość
-
Justa91 wrote:Hej dziewczyny dziekuje za rady nie odpisywalam wczoraj bo juz nie mialam sily przez ten bol... Dzis juz o wiele lepiej lekko kluje i piecze. Ale mam inny problem chyba musze spisac ten cykl na straty i przepisze sie na kwiecien😭😭😭😭. Maz namowil mnie dzis na basen i dostalam jakas infekcje jestem taka zla i smutno mi z tego powodu. Owulacja byla wczoraj ❤️❤️ tez bylo duzo dzis jeszcze chcialam ale nie wiem czy to ma sens. Bylam na pogotowiu dostalam iladian direct plus i iladian tabletki na 10dni ( niby bezpieczne) ale czy faktycznie nie jest stracony cykl czy wlasnie stracony??? 😭😭😭😨😨
w ogole niestracony , nie wyj 😛 wczoraj owu dzis nie musicie juz, wylecz infekcje. macmiror możesz bezpiecznie brac, to co napisalas raczej Ci nie pomoże💙 11.2020
💗 11.2023 -
A dla mojego co bo wlasnie jemu tez kazali brac ten iladian w tabletkachZawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Kochana oczywiście , że jest szansa !!! Wirusy ciążowe od wróżek mają większą moc , więc czekam aż mnie zarazisz a ,że ja zachodzę w ciążę bliźniaczą w kolejnym cyklu to ty już te wirusy musisz mieć takie dobrze zahartowane 🤰
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:Ja ogólnie usg tarczycy polecam każdej robić raz w roku. Wszystkie anty tpo I inne miałam w normie a tarczyca do wycięcia.
Morwa, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość
-
Justa91 wrote:A dla mojego co bo wlasnie jemu tez kazali brac ten iladian w tabletkach
bez recepty to chyba nic. clotrimazolum to smarowania tylko. moj dostal kiedys metronidazol na recepte. ja tez. ale dla Ciebie zeby bylo bezpiecznie to ten macmiror. bralam w ciazy. najlepiej do gina się wybierz niech wypisze cos porządnego bo iladiany i te inne to bardziej probiotyki a jesli masz mocne objawy to to może nie wystarczyc. na razie bierzcie to co macie, a nóż sie poprawi:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2020, 21:12
OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OdpuszczonaNona wrote:Pięknie incognito!!!
Ten sen to u mnie 6,5h...
I sexow mało mam...
Muszę to ogarnąć lepiej.
Nona
Każda inna.
Wiesz, że jedna zachodzi od jednego sexu na cały cykl, a druga nie, tak samo jedna od bzykania co dwa dni, a druga nie.
Co do snu to się zgadzam, sen 8 h na dobę może mieć zbawienny wpływ.
U Ciebie myślę, że przemiana duchową, zaproszenie syna do macicy, dieta płodności spowoduje ,że ten cykl będzie Twój!!!OdpuszczonaNona, Koteczka82, Susanne, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Przeszło teraz na Was?
Co się dzieje?
PROSZĘ NIE CYTUJCIE POTEM USUNĘ POST
Ma na mnie focha od końcówki tamtego cyklu za to że nie miałam ochoty na sex i nie reagowałam na jego propozycje.
Obraził się i teraz pokazuje to tak że prawie nie rozmawia ze mną, nie przytula i prawie nie zauważa 😠 tylko tyle ile musi 😡
Powiedział że nic ode mnie nie chce (czytaj sex) i tak jak zawsze wystarcza mały gest i już iskrzy tak teraz wszystko tylko z mojej inicjatywy i to też tak że on w sumie tylko bierze. Jest po prostu jak góra lodowa 😠 znam go już nie raz to przerabialiśmy. Mój mąż ma duże i dość specyficzne potrzeby sexualne. Ehhh.... Znowu będę musiała pracować nad nim żeby wrócił do siebie i się odfochował.
Albo nie będę nic robić tylko wtedy kiedy będzie pora na ❤️ to sobie wezmę i tyle 😈OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...