X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
Odpowiedz

Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyzia wrote:
    Ja mam przeciwciała w porządku, na usg tarczycy wyszło hashi - tarczyca mała, zjedzona itd. Jak zmieniłam gina po drugim poronieniu to kazał mi brać jod w staraniach i całą ciążę. Teraz też biorę.
    Dlatego napisałam , że zdania są podzielone i oprócz anty tg i anty tpo trzeba machnąć usg tarczycy bo jesteś już 4 osobą ,której właśnie hashi wyszło dopiero w usg tarczycy.
    Ja jestem za jodem nawet przy hashi , ale polecać komuś jod przy hashi nie zamierzam bo nie zamierzam na siebie brać odpowiedzialności ;) mogę napisać tylko , że ja mam hashi i jod mimo tego brałam. Każdy ma wolną wolę i wybierze sam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Teraz już wiem dlaczego nie wychodzi. 🤦‍♀️ Muszę jechać po pepino 😂 z nim sie w ciążę zachodzi i testy wuchodza juz od 9dpo 😂
    To czyli że jest dla mnie szansa jeszcze na pozytyw? 😂

Morwa lubi tę wiadomość

• Justa91 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dziekuje za rady nie odpisywalam wczoraj bo juz nie mialam sily przez ten bol... Dzis juz o wiele lepiej lekko kluje i piecze. Ale mam inny problem chyba musze spisac ten cykl na straty i przepisze sie na kwiecien😭😭😭😭. Maz namowil mnie dzis na basen i dostalam jakas infekcje jestem taka zla i smutno mi z tego powodu. Owulacja byla wczoraj ❤️❤️ tez bylo duzo dzis jeszcze chcialam ale nie wiem czy to ma sens. Bylam na pogotowiu dostalam iladian direct plus i iladian tabletki na 10dni ( niby bezpieczne) ale czy faktycznie nie jest stracony cykl czy wlasnie stracony??? 😭😭😭😨😨

Zawsze w naszym sercu
    KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
    Śpij Kochanie moje małe,
    niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują....
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Też Biedry ponoć lipa. Strasznie późno pokazują krechy.
    Dlatego strach testować. Poczekam do tego 6 Marca . Może uda mi się zaoszczędzić 4,99 😂

SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    To czyli że jest dla mnie szansa jeszcze na pozytyw? 😂
    Kochana oczywiście , że jest szansa !!! Wirusy ciążowe od wróżek mają większą moc , więc czekam aż mnie zarazisz a ,że ja zachodzę w ciążę bliźniaczą w kolejnym cyklu to ty już te wirusy musisz mieć takie dobrze zahartowane 🤰

SzalonaOna, Joan, Lalia lubią tę wiadomość

• Zulugula Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa91 wrote:
    Hej dziewczyny dziekuje za rady nie odpisywalam wczoraj bo juz nie mialam sily przez ten bol... Dzis juz o wiele lepiej lekko kluje i piecze. Ale mam inny problem chyba musze spisac ten cykl na straty i przepisze sie na kwiecien😭😭😭😭. Maz namowil mnie dzis na basen i dostalam jakas infekcje jestem taka zla i smutno mi z tego powodu. Owulacja byla wczoraj ❤️❤️ tez bylo duzo dzis jeszcze chcialam ale nie wiem czy to ma sens. Bylam na pogotowiu dostalam iladian direct plus i iladian tabletki na 10dni ( niby bezpieczne) ale czy faktycznie nie jest stracony cykl czy wlasnie stracony??? 😭😭😭😨😨

w ogole niestracony , nie wyj 😛 wczoraj owu dzis nie musicie juz, wylecz infekcje. macmiror możesz bezpiecznie brac, to co napisalas raczej Ci nie pomoże

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Justa91 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dla mojego co bo wlasnie jemu tez kazali brac ten iladian w tabletkach

Zawsze w naszym sercu
    KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
    Śpij Kochanie moje małe,
    niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują....
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Kochana oczywiście , że jest szansa !!! Wirusy ciążowe od wróżek mają większą moc , więc czekam aż mnie zarazisz a ,że ja zachodzę w ciążę bliźniaczą w kolejnym cyklu to ty już te wirusy musisz mieć takie dobrze zahartowane 🤰
    Bardzo bym się cieszyła 😍 ale nie ukrywam, że te testy ostudzily mój zapał :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 10:59

Susanne lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Koteczka82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OdpuszczonaNona wrote:
    Ja ogólnie usg tarczycy polecam każdej robić raz w roku. Wszystkie anty tpo I inne miałam w normie a tarczyca do wycięcia.
    Ide w piątek na usg tarczycy właśnie. Miałam ostatnie 2lata temu, a Hashimoto też stwierdzone w zasadzie tylko na podstawie usg

Morwa, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość

• Zulugula Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa91 wrote:
    A dla mojego co bo wlasnie jemu tez kazali brac ten iladian w tabletkach

bez recepty to chyba nic. clotrimazolum to smarowania tylko. moj dostal kiedys metronidazol na recepte. ja tez. ale dla Ciebie zeby bylo bezpiecznie to ten macmiror. bralam w ciazy. najlepiej do gina się wybierz niech wypisze cos porządnego bo iladiany i te inne to bardziej probiotyki a jesli masz mocne objawy to to może nie wystarczyc. na razie bierzcie to co macie, a nóż sie poprawi:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2020, 21:12

OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jest jod kontrowersyjny przy hashi. mi kazala endo brać w ciąży bo to bardziej dla dziecka niz dla nas, po poronieniu mała dawka a teraz wcale nie biore

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Susanne, luthienn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kic83 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OdpuszczonaNona wrote:
    Pięknie incognito!!!
    Ten sen to u mnie 6,5h...
    I sexow mało mam...
    Muszę to ogarnąć lepiej.

Nona
    Każda inna.
    Wiesz, że jedna zachodzi od jednego sexu na cały cykl, a druga nie, tak samo jedna od bzykania co dwa dni, a druga nie.
    Co do snu to się zgadzam, sen 8 h na dobę może mieć zbawienny wpływ.
    U Ciebie myślę, że przemiana duchową, zaproszenie syna do macicy, dieta płodności spowoduje ,że ten cykl będzie Twój!!!

OdpuszczonaNona, Koteczka82, Susanne, Lalia lubią tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 11:00

kic83, Lalia lubią tę wiadomość

• Koteczka82 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Przeszło teraz na Was? :(

Co się dzieje?

PROSZĘ NIE CYTUJCIE POTEM USUNĘ POST

Ma na mnie focha od końcówki tamtego cyklu za to że nie miałam ochoty na sex i nie reagowałam na jego propozycje.
    Obraził się i teraz pokazuje to tak że prawie nie rozmawia ze mną, nie przytula i prawie nie zauważa 😠 tylko tyle ile musi 😡
    Powiedział że nic ode mnie nie chce (czytaj sex) i tak jak zawsze wystarcza mały gest i już iskrzy tak teraz wszystko tylko z mojej inicjatywy i to też tak że on w sumie tylko bierze. Jest po prostu jak góra lodowa 😠 znam go już nie raz to przerabialiśmy. Mój mąż ma duże i dość specyficzne potrzeby sexualne. Ehhh.... Znowu będę musiała pracować nad nim żeby wrócił do siebie i się odfochował.
    Albo nie będę nic robić tylko wtedy kiedy będzie pora na ❤️ to sobie wezmę i tyle 😈

OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość

Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ