Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Agawa85 jak u Ciebie sytuacja ?
U mnie tak jak przywidywałam @ przyszła, ale z wpisaniem może się wstrzymam do monitu, zobaczymy jak tam owulka wypadnie.
11.03 mam HSG, troche się stresuje, ale może coś się wyjaśni. Czekam na wyniki ANA2, ale diagnostyka coś się nie spieszy. Czytam też wasze posty o słupkach i muszę coś w końcu wybrać.13.11.2024 transfer ❄️ 4.2.2 🙏🙏 encorton, sompfolipid, heparyna
10dpt beta 33,12
12 dpt beta 65,14
14 dpt beta 132
16 dpt beta 271
22 dpt beta 1353
29 dpt usg jest zarodek z bijącym serduszkiem❤️🥹 crl 0,45 cm
36 dpt zarodek 1,2 cm z bijącym serduszkiem
8tc💔
12.05. 2021 transfer zarodeczka 4.2.2 AH + embroglue🙏
6dp beta 78 mIU/ml🙏🙏
8dp beta 240 mIU/ml🙏🙏
10dp beta 640 mIU/ml
13dp beta 2527 mIU/ml 🙏
29.05 pierwsze usg🙏
Mamy pęcherzyk ciążowy🙏
11.06 mamy ❤ i 11 mm
28.06 kropuś ma 3,1 cm😍
24.01.2022 córeczka
4❄️
IVF
KIR Bx brak 2DS3 i 3DS1
NK 25%😔
PAI-4G/5G układ homozygotyczny 😔 -
Agawa85 wrote:U mnie tak jak przywidywałam @ przyszła, ale z wpisaniem może się wstrzymam do monitu, zobaczymy jak tam owulka wypadnie.
11.03 mam HSG, troche się stresuje, ale może coś się wyjaśni. Czekam na wyniki ANA2, ale diagnostyka coś się nie spieszy. Czytam też wasze posty o słupkach i muszę coś w końcu wybrać. -
Angie1985 wrote:Strasznie drogie te witaminy co polecacie. Nie na moją kieszeń 🙁.
-
Morwa wrote:Znajdą się tańsze z tym samym składem i z tymi samym nośnikiem, uwierz. Tylko trzeba poszukać trochę. Większość cen winduje dobra reklama i znana marka Jak ktoś inwestuje to nie chce później stracić więc cena idzie w górę.
-
Angie1985 wrote:Pewnie jest tak jak piszesz tylko jest tego taki ogrom i tle rodzajów ze idzie oszaleć. 😋
-
Jutro olewam test , to jest pewne! Albo ciepłym moczem albo go olewam 😂 trzymajcie kciuki albo za pozytyw albo za to abym nie zmarnowała testu 😂
Lalia, doomi03, Anet.kaa, Joan, Marti29, Sylwucha, Nowastaraczka, Klaudia9212, Zulugula, dmg111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Tylko w wyjątkowych sytuacjach pracodawca może zmusić pracownika do pracy w sobotę, w zamian przyznając mu inny dzień wolny od pracy. Jeżeli zatrudniony nie chce wykonać polecenia przełożonego, musi mieć bardzo dobry powód, grozi mu bowiem za to zwolnienie.
Podobnie jak w przypadku godzin nadliczbowych, pracodawca może zlecić podwładnemu pracę w dniu dla niego wolnym tylko wtedy, gdy:
-zachodzi konieczność prowadzenia akcji ratowniczej w celu ochrony życia lub zdrowia ludzkiego, ochrony mienia lub środowisk,
-zachodzi konieczność usunięcia awarii,
-jest to podyktowane szczególnymi potrzebami pracodawcy.
Firma nie może więc zmusić pracownika do pracy w dniu wolnym we wcześniej zaplanowanym terminie, wynikającym z uprzednio zaplanowanego harmonogramu pracy, ponieważ nie zostaje wtedy spełniony warunek nagłej potrzeby.
Mnie wyrwano do pracy w sobotę bez ustalenia wcześniej jak zdarzył się wypadek (oględziny - jestem BHPowcem), ale też wzięłam dzień wolny, choć szef wtedy świeżak nie chciał się zgodzić. Ale kilka paragrafów i nie miał wyjścia.
Tak zazwyczaj ustalamy wcześniej. -
nick nieaktualny
-
OdpuszczonaNona wrote:Morwa będzie bobo jutro.
Coś za cicho siedzisz. Kic też tak cicho siedziała na swój temat jak wysiadywała jajo.
Kciuki!Klaudia9212 lubi tę wiadomość
-
Hej
Czy któraś z Was miała może uczulenie na witaminę C? Biorę ją z jakieś 2-3 tyg dopiero, w weekend miałam też zabieg na twarz z witaminą C i od 2 dni używam kremu na twarz z dużą dawką tej witaminy.
I Na twarzy mam wysyp coś w stylu pokrzywki.. -
Tajka wrote:Hej
Czy któraś z Was miała może uczulenie na witaminę C? Biorę ją z jakieś 2-3 tyg dopiero, w weekend miałam też zabieg na twarz z witaminą C i od 2 dni używam kremu na twarz z dużą dawką tej witaminy.
I Na twarzy mam wysyp coś w stylu pokrzywki.. -
Dziewczyny... Moje przeczucie się chyba nie myli, to chyba mega wczesna ciąża i tak jak Morwa w twoim przypadku, beta drgnela bo zaczela rosnąć tylko za wcześnie ja zbadałam. Dziś taka sytuacja (też towidzicie? To już chyba nie moja wyobraźnia) :
Zaklepalam w luxmedzie sobie wizytę na dziś w godzinach pracy. Bede błagać dziewczyny zeby mnie puściły na te pol godziny. Postaram się zrobić co mogę, ale strasznie się boję że przy tak niskim progu to niestety zakończy się biochemem.
Pamiętacie, cały miesiąc chodziłam z tym pozytywnym nastawieniem i bylam pewna ze wysikam dwie kreski... Ale ani razu nie pomyslalam ze to bd ciąża która mogę z dużym prawdopodobienstwem zaraz stracić... Eh. Teraz już zupełnie rozumiem wasz stres w takich momentach.Pszczolka36l, AsiaKK, Wik89, Kitka_87, misrijja94, kkasia, Lalia, Evelle28, luthienn, Sylwucha, dmg111, in_co_gni_to, ladySiSi, Morwa, Koteczka82, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Doomi widzę 😍❤️💪🍀✊ po cichu gratuluję 😁
doomi03 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Cześć dziewczyny, a u mnie niestety biel - 13 dp. Czekam na okres I już go czuje za rogiem. Jestem załamana, mam dość tych staran. Sytuacja powtarza się co miesiąc...Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
doomi03 wrote:Dziewczyny... Moje przeczucie się chyba nie myli, to chyba mega wczesna ciąża i tak jak Morwa w twoim przypadku, beta drgnela bo zaczela rosnąć tylko za wcześnie ja zbadałam. Dziś taka sytuacja (też towidzicie? To już chyba nie moja wyobraźnia) :
Zaklepalam w luxmedzie sobie wizytę na dziś w godzinach pracy. Bede błagać dziewczyny zeby mnie puściły na te pol godziny. Postaram się zrobić co mogę, ale strasznie się boję że przy tak niskim progu to niestety zakończy się biochemem.
Pamiętacie, cały miesiąc chodziłam z tym pozytywnym nastawieniem i bylam pewna ze wysikam dwie kreski... Ale ani razu nie pomyslalam ze to bd ciąża która mogę z dużym prawdopodobienstwem zaraz stracić... Eh. Teraz już zupełnie rozumiem wasz stres w takich momentach.
Doomi gratulacje!
Koniecznie biegnij po luteinę lub dupka!
Jestem pozytywnej myśli 🤞Anet.kaa, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
OdpuszczonaNona wrote:Morwa będzie bobo jutro.
Coś za cicho siedzisz. Kic też tak cicho siedziała na swój temat jak wysiadywała jajo.
Kciuki!
Uwielbiam CięCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Doomi gratulacje!
Koniecznie biegnij po luteinę lub dupka!
Jestem pozytywnej myśli 🤞
Biegnę, biegnę. Na 12:20 mam wizytę u pierwszego lepszego gina którego udało mi się zaklepać w pobliżu mojego miejsca pracy. Jedna koleżanka na szczęście wiedziała ze sie staram i powiedziala ze mam sie nie martwić i leciec załatwić co trzeba a one sobie poradzą to chwile beze mnie.
Dziewczyny a progesteron może skakać? Bo zauwazylam ze za każdym razem jak go badalam to byl akurat dzień spadku temp. Dzisiaj znów skoczyła na szczęście wyżej... No nic, robię co mogę i trzeba wierzyć do końca ze sie zdarzy cud i jakoś się uda.kic83, Lalia, Kitka_87, dmg111 lubią tę wiadomość