Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
My już po wizycie ☺️
Mówiłam, że owulacja będzie wcześniej!
Czułam to 🙈
Pęcherzyk dzisiaj 11dc ma 19mm i jutro powinien pęknąć, czyli owulka będzie jutro 12dc ☺️OdpuszczonaNona, SzalonaOna, kic83, Nynka, Kitka_87, MałaMi90, TakBardzoCiebieChcę, Lalia, Klaudia9212, Koteczka82, Susanne, Ola_45, Marti29, Znużona, doomi03 lubią tę wiadomość
-
OdpuszczonaNona wrote:TAK, wez metylowany kwas np Solgar.
A tak a propo biurowca to w centrum Wwy w bud.Spire jest jeden zarażony😐zamknęli biuro ale budynek działa,a tam mnóstwo ludzi.Niedaleko to ode mnie,a po za tym ludzie z naszej firmy tam też są...A budynek obok mojego podobno jutro zamykają😳Nie chce panikować ale wygląda to kiepsko...😱 -
nick nieaktualnyKitka_87 wrote:Motylku tutaj masz zdjęcie mojego trochę szczęśliwego cyklu:
https://zapodaj.net/add79b24010f7.png.html
Może ja jestem w podobnej sytuacji i bzyki niepotrzebnie naciskamy na 10-12dc, a trzeba bliżej 12-15dc? -
nick nieaktualny
-
Majaaa wrote:Ehhh dziewczyny, jestem tak zła jak już dawno nie byłam. Owulacja najprawdopodobniej była wczoraj, a ❤ przedwczoraj...
Wczoraj natomiast tak sie poklocilam z mezem i to już na sekundę przed rozpoczęciem 🐝, ze do niczego nie doszło.
Rozumiem, ze dzisiaj, dzień po owulce już jest po wszystkim i nie ma sensu ❤?
Możecie śmiało dziś też poprawić kic też wstrzeliła się niby już po owulacji, także zawsze warto o jeden bzyk więcej niż za mało, nawet jak wydaje się nam że już za poznokic83, Majaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarzenia wrote:Dzięki,zamówiłam w DOZ,mam aptekę na dole w biurowcu.
A tak a propo biurowca to w centrum Wwy w bud.Spire jest jeden zarażony😐zamknęli biuro ale budynek działa,a tam mnóstwo ludzi.Niedaleko to ode mnie,a po za tym ludzie z naszej firmy tam też są...A budynek obok mojego podobno jutro zamykają😳Nie chce panikować ale wygląda to kiepsko...😱 -
nick nieaktualnyKurde badam szyjke, a ona wysoki, rozpulchniona, delikatnie otwarta. Sluz przy szyjce minimalnie kawowy... Sama już nie wiem o co kaman. Dziś odbieram leki z doza to siknę jeszcze na test 10. Pewnie będzie negatyw i wieczorem zawita szanowna małpa po odblokowanie głowy negatyw em 😂
-
SzalonaOna wrote:U mnie przyspieszył z wprowadzeniem home Office, bo możliwe że zamkną budynek. Jedna szkoła i przedszkole w mieście już zamknięte.
Obawiam się że wszyscy home office nie dostaną..Nie mamy tyle laptopów..bo zabrali nam jakis czas temu i dali takie małe coś co wygląda jak dysk zewnętrzny.Noi nawet jesli byloby tyle wolnuch lapków to zanim IT każdy przygotuje do pracy to potrwa to dłuugoo...Nie wiem jak to bedzie -
SzalonaOna wrote:Kurde badam szyjke, a ona wysoki, rozpulchniona, delikatnie otwarta. Sluz przy szyjce minimalnie kawowy... Sama już nie wiem o co kaman. Dziś odbieram leki z doza to siknę jeszcze na test 10. Pewnie będzie negatyw i wieczorem zawita szanowna małpa po odblokowanie głowy negatyw em 😂
Tempki chyba nie mierzysz?Dawaj znać jak po sikaniu✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 13:25
-
to Nona jesli jest zapadniety pecherzyk to owu byla stosunkowo niedawno (kilka godzin) a jak ciałko żółte to sporo wczesniej? dobrze rozumiem?
np
jeśli we wtorek godzina 16 bylo ciałko żółte to raczej owu bylo w poniedziałek a nie np we wtorek rano?💙 11.2020
💗 11.2023 -
Kitka_87 wrote:A jeszcze mam swoją teorię:
7cs - ładny skok 36,39 na 36,67 - jednak wypstrykaliśmy się z serduszek przed owu, więc żołnierzyki mogły być już takie byle jakie bliżej owu i nie pykło
8cs - skok 36,34 na 36,48
9cs - biochem - ładny skok 36,38 na 36,70
10cs - skok 36,35 na 36,54
11cs - skok 36,44 na 36,63
12cs - ? 🤷
Myślę, że tam gdzie skoki były takie mizerne to coś było nie tak z jakością owulacji.
Kiteczka, no właśnie u mnie też w tym cyklu wyjątkowo ladny duży skok byl (a potem po owu też wykres byl inny bo już tempka trzymała sie caly czas na podobnych poziomach a zazwyczaj lubila sobie skakac dużo bardziej), więc może coś w tym jest... Chociaż wiadomo że nie u każdego ta teza sie sprawdza, ale możliwe ze u nas tak właśnie jest. -
Dzisiaj moje urodziny, czuje ze zrobimy sobie z męzem prezent✌😅😍
W nocy tak mnie przyatakował że w szoku bylam. Spontanicznie z zaskoczenia 🤣😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 15:52
OdpuszczonaNona, Evelle28, MałaMi90, Lalia, Susanne, Klaudia9212, Koteczka82, Marti29, Znużona, Pszczolka36l lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualny
-
Ola_45 wrote:Dzisiaj moje urodziny, czuje ze zrobimy sobie z męzem prezent sobie prezent ✌😅😍
W nocy tak mnie przyatakował że w szoku bylam. Spontanicznie z zaskoczenia 🤣😍
wszystkiego najlepszego!!!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ulaa wrote:My już po wizycie ☺️
Mówiłam, że owulacja będzie wcześniej!
Czułam to 🙈
Pęcherzyk dzisiaj 11dc ma 19mm i jutro powinien pęknąć, czyli owulka będzie jutro 12dc ☺️
no to działajcie, chociaż u Was i tak non stop seksCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyMarzenia wrote:Dzięki,zamówiłam w DOZ,mam aptekę na dole w biurowcu.
A tak a propo biurowca to w centrum Wwy w bud.Spire jest jeden zarażony😐zamknęli biuro ale budynek działa,a tam mnóstwo ludzi.Niedaleko to ode mnie,a po za tym ludzie z naszej firmy tam też są...A budynek obok mojego podobno jutro zamykają😳Nie chce panikować ale wygląda to kiepsko...😱
Powiem Ci, że ja zaczynam.sie bać metra i pociągów😳😂 mimo że jestem.daleka od paniki....
U mnie dzisiaj nie chceli na kontrole zapisac do lekarza, zapisuja tylko pilne przypadki, w odstepach czasowych, tak żeby w placowce jedna osoba byla.... -
nick nieaktualny