Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
OdpuszczonaNona wrote:Wiesz, jestem ostrożna, beta 9 to może być różnie...
Kciuki za Was Justyna, wpadaj tu z dobrymi newsami!!!!
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
patrycja92 wrote:dziewczyny a czy możecie powiedzieć czy zauważyłyście u siebie implantacje? jak ona wyglądała u Was?
Wzdęcie + wzrost tempkiCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia
Kitka
Evelle
mam nadzieję że @ jutro nie przyjdzie tylko zobaczycie ⏸️
Nona
🤞za powtórkę betyLalia, Kitka_87, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny tak mi dokucza ten ból głowy, że w pewnym momencie, siedząc zrobiło mi się tak niedobrze, że myślałam, że zwymiotuję 🤮
Teraz leżę w łóżku, totalnie bez sił..
Wykończę się 😐 -
Hej dziewczyny,
Dobra wiadomość jest taka, że tempka odbiła i jest wyższa niż dwa poprzednie pomiary i też taka, że raczej @ dzisiaj nie przyjdzie.
A zła jest taka, że dzisiaj 13 dpo i Facelle o czułości 10 aż razi bielą, a plecy mnie tak bolą, że dramat.. Więc jestem niemal pewna, że @ przyjdzie jutro...
Według OF termin @na poniedziałek, ale to musiałby być cud żeby mi jeszcze wyszedł pozytyw, 13 dpo to już raczej pewniak..
Mam nadzieję że Kitka_87 i Evelle28 mają więcej szczęścia 😘✊Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
kurde Lalia aż się wierzyć nie chce hmm.. a jak szyjka? 😀 a plecy to zawsze Cię bolą przed okresem? bo mnie nigdy a teraz tak mnie nawalało w krzyżu.. dalej mam nadzieję na Ciebie 😛
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2020, 06:45
Lalia, monnkej lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulu, szyjki nigdy nie sprawdzałam więc nie umiałabym chyba ocenić. Plecy mnie zawsze mega bolą podczas okresu, ale to raczej jak już go dostanę a nie przed.. Brzuch mnie na razie nie boli tylko te plecy..
Przeglądałam właśnie wykresy ciążowe i zdarzały się przypadki negatywnego testu 14 dpo a pozytyw był 16 dpo, ale nie oszukujmy się, to są właśnie te cuda,a nie norma.. -
Malinka96 wrote:Hej laski!
Dorwał mnie okropny stan zapalny dziasła, mam szczękościsk, jem przez słomkę od 3 dni i jestem na antybiotyku. Jakbym nie miała kiedy się pochorować
U mnie 24 dc od poniedziałku czuje się ciążowo.
Wszystkie testy z 1 kreska :(jednak owu mogła być u mnie ok 9. 03 więc jutro idę na betke bo mam przeczucie, że jednak cos jest na rzeczy.
Regularnie badam szyjkę, jest w sklepiona w ścianki pochwy, zamiast wystająca jest jakby wklesła. Jest rozpulchniona
Dam znać o ile uda mi się gdzieś dostać
Trzymajcie, ✊
Ja tez w tym azczesliwym cyklu mialam bol zeba przez 4 dni. Poszlam przeeazona do dentysty a ten ze nie moze mnie bolec zab bo nie ma zadnefo ubytku no mowiw ale cholera boli a ten mowi ze jak spuchne mam przyjsc ale na szczeacie nie spuchlamMalinka96 lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
nick nieaktualnyLalia wrote:Hej dziewczyny,
Dobra wiadomość jest taka, że tempka odbiła i jest wyższa niż dwa poprzednie pomiary i też taka, że raczej @ dzisiaj nie przyjdzie.
A zła jest taka, że dzisiaj 13 dpo i Facelle o czułości 10 aż razi bielą, a plecy mnie tak bolą, że dramat.. Więc jestem niemal pewna, że @ przyjdzie jutro...
Według OF termin @na poniedziałek, ale to musiałby być cud żeby mi jeszcze wyszedł pozytyw, 13 dpo to już raczej pewniak..
Mam nadzieję że Kitka_87 i Evelle28 mają więcej szczęścia 😘✊
Lalia równie dobrze owulkę mogłaś mieć w 17 dc, a nie w 15 😘
Byłam rano na siusiu, ale poleciałam zaspana bez testu. Wkładka czysta. Ale po siusiu sprawdziłam jak się ma śluz wewnątrz i dziś jest brązowo-rdzawy.
Myślę, że dziś ruszy z kopyta....
Wróciłam do łóżka, siknę później, bo teraz nie mam czym 🤷 aczkolwiek nie widzę szansy na 🤰 -
Kitka_87 wrote:Zobaczę co przyniesie noc, ale byłam pewna, że już dziś zacznę plamić w kolorze czerwonym, jak nie nawet dostanę lekkiego krwawienia, a nic z tych rzeczy.
Progesteron u mnie zawsze wysoko - około 20 i wyżej badany 7-8 dpo, ale tak jak sobie pomyślę, że mogę mieć owulację w 14dc to by wychodzić mogło, że proga badałam tak naprawdę 5-6 dpo i może jego poziom później był za niski? 🤔
Teraz mam rozkminę, ale raczej nic nie wymyślę. Jutro się okaże czy przyszła @. Nie mam bóli przepowiadających @, więc ciężko mi wychwycić, że to już ten dzień.
A mi się jednak caly czas zdaje ze u Ciebie jednak ta owu bliżej tego 12 dnia jest,najpóźniej 13.
Jakbys robila za wcześnie proga to ten dzień czy dwa później powinien być jeszcze wyzzszy, bo w 7 dpo przecież on osiąga najwyższa wartość. Dlatego tym bardziej skłania mnie to ku temu ze masz wczesne owulacji tak jak ja, bo wysoki prog u Ciebie w dniach w ktorych go badasz, jak na moje wskazuję ze łapiesz go w odpowiednim momencie czyli w najwyższej jego fazie.Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Zulu, szyjki nigdy nie sprawdzałam więc nie umiałabym chyba ocenić. Plecy mnie zawsze mega bolą podczas okresu, ale to raczej jak już go dostanę a nie przed.. Brzuch mnie na razie nie boli tylko te plecy..
Przeglądałam właśnie wykresy ciążowe i zdarzały się przypadki negatywnego testu 14 dpo a pozytyw był 16 dpo, ale nie oszukujmy się, to są właśnie te cuda,a nie norma..
Lalia ale na naszych wątkach zdarzają się same cuda -
Boze dziewczyny obudzil mnie straszny glod no tak mi w brzuchu burczalo ze az meza obudzilam. 🙈🙈🙈🙈🙈
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Kitka, jeśli owu 17dc to szanse na bobo małe bo bzyk był 12 i 14 dc... Dzisiaj raczej @nie będzie bo temp w górze ale jutro może spasc..
Trzymam kciuki za Ciebie 😘 daj znać jak sikniesz😘
Doomi03, tak bym chciała żeby to było marcowe cudowanie a nie tylko testowanie ☹️Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:A mi się jednak caly czas zdaje ze u Ciebie jednak ta owu bliżej tego 12 dnia jest,najpóźniej 13.
Jakbys robila za wcześnie proga to ten dzień czy dwa później powinien być jeszcze wyzzszy, bo w 7 dpo przecież on osiąga najwyższa wartość. Dlatego tym bardziej skłania mnie to ku temu ze masz wczesne owulacji tak jak ja, bo wysoki prog u Ciebie w dniach w ktorych go badasz, jak na moje wskazuję ze łapiesz go w odpowiednim momencie czyli w najwyższej jego fazie.
Doomi, o ile pęcherzyk dominujący nim u mnie był i pękł to jednak nie pokrywa się mój kalendarzyk na OF z monitoringiem
W 13 dc był pęcherzyk trochę ponad 18mm. Obstawiam, że mógł pęknąć przy 20mm z hakiem, więc jednak w 14dc.
Jak byłam u gina ze średniowiecza to mówił mi w 11 dc, że jest torbielka 15mm, która zapewne była pęcherzykiem dominującym.
11dc-15mm, 12dc-17mm, 13dc-19mm i 14dc-21mm.
Poczytałam też trochę starych wątków na naszym forum i znalazłam opinie dziewczyn, które pisały, że ich prowadzone kalendarzyki nie pokrywały się z USG. I często owulka występowała w drugim dniu wyższych temperatur. Tak też wyczytałam w internecie na stronie 28dni.
Nie wiem czy będzie mi dany monitoring cyklu nowego, bo miałam zgłosić się 30go na wizytę w 9dc.doomi03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Kitka, jeśli owu 17dc to szanse na bobo małe bo bzyk był 12 i 14 dc... Dzisiaj raczej @nie będzie bo temp w górze ale jutro może spasc..
Trzymam kciuki za Ciebie 😘 daj znać jak sikniesz😘
Doomi03, tak bym chciała żeby to było marcowe cudowanie a nie tylko testowanie ☹️
Od 14 dc do 17 dc to 3 dni. Szansa jest 💪Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny