Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniaaa. wrote:Dziewczyny byłam u lekarza, bo miałam delikatna plamę krwi przy podcieraniu i się wystraszylam. Na szczęście to przez delikatne zadrapanie przy aplikowaniu luteiny. Ale na usg widać pęcherzyk z malutkim zarodkiem(zarodek1.5mm). Nie podoba mu się mój jajnik i boi się czy nie ma ciąży poza macicznej. Daje 80 %że wszystko będzie dobrze ale niestety 20 % że to poza maciczna. Strasznie się boje. Za tydzień kontrola.
Maniaaa. lubi tę wiadomość
4x córka😁❤️🤪
-
😊🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 08:03
StarającaSię, AsiaKK, Mowe, Tajka, Magdalena 😀, Evelle28, Kitka_87, Morwa, boo123, Koteczka82, Ola_45, patrycja92, SzalonaOna, Ata114, Lalia, luthienn, Nynka, dmg111, madziulix3, Susanne, ladySiSi, MałaMi90, Julik, Adna, Malinka96 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Dziewczyny, może nie odkryje tutaj Ameryki, ale ta wit. D jest najwidoczniej dosyć ważna w zajsciu w ciaze skoro sprawdzają ja w klinikach leczenia niepłodności.
Dzwoniła do mnie pani doktor z kliniki z wynikami - hormony ok, wszystko ok, oprócz witaminy d. Niska. Kazała brać vigantoleten.
Mam nadzieję, że to ona jest temu wszystkiemu winna i Jak się podniesie to bach I jestem w ciąży.
Mojemu mężowi się śniło, że mieliśmy bliźniaki 😍 chłopczyk i dziewczynka ❤StarającaSię, Mowe, kic83, Koteczka82, Lalia, Susanne, ladySiSi, MałaMi90, Malinka96 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
Zglupialam dziewczyny. Pierwszy pozytyw dzisiaj o 8. Negatyw był jeszcze o 22 wczoraj.ale pozytyw mógł już być 22-8, no tylko nie sprawdzony. Więc owulacja raczej dzisiaj /jutro ? O 6 rano bzyk, wieczorem chyba poprawimy, bo rano może być za późno? Tak mnie napieprza że chodzić nie mogę bo boli mega przy chodzeniu..Jutro o 10 mam monit nr 2..
-
Mam wyniki. Beta 15 dpo 145,10 mIU/ml, progesteron 31,10 ng/ml, Tsh 2,000 µIU/ml.
Dziewczyny tsh chyba do zbicia co? Muszę jutro skonsultowac z Endo.Kitka_87, OdpuszczonaNona, Tajka, Pszczolka36l, AsiaKK, Mowe, Morwa, Koteczka82, Ola_45, Anet.kaa, patrycja92, SzalonaOna, StarającaSię, Joan, Lalia, luthienn, Nynka, dmg111, Susanne, ladySiSi, MałaMi90, Malinka96 lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualnyboo123 wrote:Mam wyniki. Beta 15 dpo 145,10 mIU/ml, progesteron 31,10 ng/ml, Tsh 2,000 µIU/ml.
Dziewczyny tsh chyba do zbicia co? Muszę jutro skonsultowac z Endo.
Raczej nie Boo, wygląda ładnie przecież. Do 2,5 jest ok 😊
Gratulacje 💚💚💚Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 19:11
boo123, Lalia lubią tę wiadomość
-
StarającaSię wrote:No ale jak widział zarodek to był on w macicy?
-
Poplakalam się na tej relaksacji "poczęcie to proces duchowy.. " wzruszające, polecam A ja jestem płaczka. Chyba sie w to wkrece..
Anet.kaa, Susanne, ladySiSi lubią tę wiadomość
-
Fragaria, boo ❤️😘😍 super.
Monika przesyłam moc uścisków. Na pewno się martwisz 😔 mam nadzieję, że to tylko torbiel ka po starym pecherzyku i się wchlonie. 🍀✊
Któraś pytała o cb. Ja zrobiłam test dlatego wiem, że ja miałam. Zaczęłam krwawic po 4 dniach od spodziewanej @boo123, Fragaria lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Tajka wrote:Zglupialam dziewczyny. Pierwszy pozytyw dzisiaj o 8. Negatyw był jeszcze o 22 wczoraj.ale pozytyw mógł już być 22-8, no tylko nie sprawdzony. Więc owulacja raczej dzisiaj /jutro ? O 6 rano bzyk, wieczorem chyba poprawimy, bo rano może być za późno? Tak mnie napieprza że chodzić nie mogę bo boli mega przy chodzeniu..Jutro o 10 mam monit nr 2..
-
Maniaaa. wrote:Dziewczyny byłam u lekarza, bo miałam delikatna plamę krwi przy podcieraniu i się wystraszylam. Na szczęście to przez delikatne zadrapanie przy aplikowaniu luteiny. Ale na usg widać pęcherzyk z malutkim zarodkiem(zarodek1.5mm). Nie podoba mu się mój jajnik i boi się czy nie ma ciąży poza macicznej. Daje 80 %że wszystko będzie dobrze ale niestety 20 % że to poza maciczna. Strasznie się boje. Za tydzień kontrola.
Maniaaa polubiłam za zarodek. Trzymam kciuki żeby wszystko było super ✊Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
AsiaKK wrote:Dziewczyny, może nie odkryje tutaj Ameryki, ale ta wit. D jest najwidoczniej dosyć ważna w zajsciu w ciaze skoro sprawdzają ja w klinikach leczenia niepłodności.
Dzwoniła do mnie pani doktor z kliniki z wynikami - hormony ok, wszystko ok, oprócz witaminy d. Niska. Kazała brać vigantoleten.
Mam nadzieję, że to ona jest temu wszystkiemu winna i Jak się podniesie to bach I jestem w ciąży.
Mojemu mężowi się śniło, że mieliśmy bliźniaki 😍 chłopczyk i dziewczynka ❤
Oby tak było 🤰
Ja biorę witaminę D molekin -
Morwa wrote:Działaj dzisiaj. Jak tak boli to możliwe, że już komórka opuszcza bazę 😉 mnie juz puszcza a objawy miałam takie same 😉
Mnie od wczoraj boli, ale od jakichś 3 godzin to masakra..tylko najlepsze, że lekarz dzisiaj nic nie widział ale nie wierzę mu. Nawet nie wiedział skąd te bole, jeśli rzeczywiście nie z owulacji. A bole mam takie same miesiąc w miesiąc, tak samo wyglądają i tyle samo trwają. I w innych miesiącach były pęcherzyki.. no nie wiem. Dziwne to. Tylko z drugiej strony od 13stu cykli wstrzelamy się w ten ból.. ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 19:27
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:NIkiana, gratulacje!
Maniaaa, będzie wszystko dobrze, mocno trzymam kciuki!!
KOktajlowa, papryczkę też kupiłam, też będę siała
Koteczka, ależ pięknie! Podejrzewam, że nic nie powiedział, bo się wzruszył
Ja jak sobie myślę o hipotetycznej reakcji mojego, to wiem, że na bank się ucieszy, ale albo się wzruszy i tylko powie, że mnie kocha, albo nie uwierzy i milion razy będzie pytać czy jestem pewna, że mam pójść do lekarza i dopiero jak USG zobaczy to uwierzy
Lalia raczej go zatkało że to już 🤣 zresztą tak samo jak u Nony nie spodziewałam się fajerwerków jak przy pierwszym dziecku. Wtedy się popłakał. Jego reakcja i tak mnie pozytywnie zaskoczyła 😉Lalia lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Boo123 gratuluję bety 😁
boo123 lubi tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Fragaria wrote:Bety nie zrobiłam, ale za to na teście dzisiaj już taka sytuacja: https://naforum.zapodaj.net/c75f59595e6b.jpg.html
😊🥰
Gratuluję śliczne kreseczki 😁Fragaria lubi tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Nynka wrote:Incognito, koteczka, nikiana gratuluje Wam bardzo dziewczyny jeszcze raz😙😙
Mam takie pytanie, bo pare z Was przeszly tu wlasnie ciaze pozamaciczna, czy sa jakieś objawy specyficzne? Wiem, że ból, że krwawienie, gorączka, ale coś takiego innego? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny