Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Tajka wrote:Mnie od wczoraj boli, ale od jakichś 3 godzin to masakra..tylko najlepsze, że lekarz dzisiaj nic nie widział ale nie wierzę mu. Nawet nie wiedział skąd te bole, jeśli rzeczywiście nie z owulacji. A bole mam takie same miesiąc w miesiąc, tak samo wyglądają i tyle samo trwają. I w innych miesiącach były pęcherzyki.. no nie wiem. Dziwne to. Tylko z drugiej strony od 13stu cykli wstrzelamy się w ten ból.. ehh
Ja w ostatnim cyklu mialam sexik w 10 , 11 i 18 dnia cyklu a bolalo jak na owulacje w 15 dniu cyklu wiec polecam sexik przed domniemaną owulacja bo moze ten bol nie jest zwiazany z uwalnianiem jajeczka tylko moze to jest taki bol po sama nie wiem ale kazda teza jest dobra byle by częste bzyki byly03.2020- cb
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieję się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi" -
Fragaria wrote:Bety nie zrobiłam, ale za to na teście dzisiaj już taka sytuacja: https://naforum.zapodaj.net/c75f59595e6b.jpg.html
😊🥰
Cuuuuudownie ależ ten marzecFragaria lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
nick nieaktualnyStarającaSię wrote:Pokusiło mnie i zatestowałam dziś około południa-oczywiście negatyw😁.
Został mi ostatni test i chyba go zrobię w środę przed wizytą u gina żeby wiedzieć na czym stoje.....StarającaSię lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andzia wrote:Ja w ostatnim cyklu mialam sexik w 10 , 11 i 18 dnia cyklu a bolalo jak na owulacje w 15 dniu cyklu wiec polecam sexik przed domniemaną owulacja bo moze ten bol nie jest zwiazany z uwalnianiem jajeczka tylko moze to jest taki bol po sama nie wiem ale kazda teza jest dobra byle by częste bzyki byly
Nie wiem już sama, ale pozytyw miałam dopiero dzisiaj o 8. Bzyk był też w sobotę rano, no i dzisiaj rano i wieczorem będzie. Pewnie jutro też. Więc jakby nie było, to chyba się wstrzelalismy
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Wariuje, już sama nie wiem co myśleć 😔 ale ewidentnie widzę kropka
https://naforum.zapodaj.net/78c068ca066c.jpg.html
Myślicie że może to być pozamaciczna? -
nick nieaktualnyManiaaa. wrote:Wariuje, już sama nie wiem co myśleć 😔 ale ewidentnie widzę kropka
https://naforum.zapodaj.net/78c068ca066c.jpg.html
Myślicie że może to być pozamaciczna?Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:To pęcherzyk w macicy. Nie masz się czym martwić ❤️
-
nick nieaktualny
-
Tajka wrote:Mnie od wczoraj boli, ale od jakichś 3 godzin to masakra..tylko najlepsze, że lekarz dzisiaj nic nie widział ale nie wierzę mu. Nawet nie wiedział skąd te bole, jeśli rzeczywiście nie z owulacji. A bole mam takie same miesiąc w miesiąc, tak samo wyglądają i tyle samo trwają. I w innych miesiącach były pęcherzyki.. no nie wiem. Dziwne to. Tylko z drugiej strony od 13stu cykli wstrzelamy się w ten ból.. ehh
-
SzalonaOna wrote:Moim zdaniem to torbielka. Wchlonie się, nie denerwuj się :*
-
Morwa wrote:Ja w cyklu grudniow-styczniowym oraz w cyklu styczniowym-lutowym mialam bóle owulacyjne przez 2 dni I w jednym i w drugim cyklu bylam w ciąży. Spróbuj się zrelaksować mimo bólu . Może szybki prysznic, albo seks pod prysznicem? Woda koi ból a gdy nie boli to nie wyrzucasz hormonów stresu.
Zrealizowałam się z Panią od relaksacji:D
-
SzalonaOna wrote:Oficjalne GRATULACJE ❤️❤️❤️
Daj znać jak mężu zareaguje
Już wcześniej pisałam musisz się wrócić kilka stron 😉SzalonaOna lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Morwa wrote:Testujemy razem i 4 Kwietnia wysikujemy 4 kreski , dwie moje i dwie Twoje
Ja mam na 08.04 bo wtedy mam planowaną @,Ale w sumie 04.04. Będzie 12dpo więc może zatestuje wcześniej z wami to będzie 6SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Dzisiaj 10dc i owulak negatywny. Jutro monit i mam nadzieję że dowiem się czegoś.
Trzymam kciuki, daj znać. Też mam jutro monit, też 11dc będzie.Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Nie wiem już sama, ale pozytyw miałam dopiero dzisiaj o 8. Bzyk był też w sobotę rano, no i dzisiaj rano i wieczorem będzie. Pewnie jutro też. Więc jakby nie było, to chyba się wstrzelalismy
Pewnie dzis i jutro tez najlepiej czlowiek sam nie jest sobie w stanie powiedziec kiedy jest owulacja i ile wgl plemniki przetrwaja w nas wiec lepiej nie ryzykowac i nie ominąć tego waznego dnia ja mam cykle 26 max 28 dniowe ale teraz juz od pol roku 26 dniowe i jak patrzylam ostatnio na kalendarz to zawsze pierwszy sex w okresie plodnym mialam w 11 dniu cyklu a w tym "szczesliwym" mialam tez sex w 10 dniu cyklu wiec nastawiam sie ze miedzy 10 a 11 dc mam owulacje choc wtedy bóli nie mam wgl03.2020- cb
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieję się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny