Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa, współczuję teściowej. Typowa teściowa z kawałów 🤦
U mnie 33 lata. Lekarz ostatnio mi powiedział żebym się nie przejmowała, bo jestem młodziutka 🙂 także głowa do górykic83 lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Joan wrote:Justa a robiłaś monitoring aby potwierdzić, że masz owulacje ?
Tak robie monitoring od dwoch cykli i wszystko prawidlowo ostatnio pecherzyk 23mm i po 2 dniach monitoring plyn widoczny i potwierdzenie owulacji... Nie wiem co jest nie tak seks jest co 2-3 dni od ostatniego dnia miesiaczki i w czasie plodnych jest co dwa dni... Moze wina lezy w moim sluzie bo nie bardzo go mam w plodne dni juz nie wiem... Ale lekarz powiedzial ze jak nie zajde w ciagu 6 mies to mam przyjscZawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
boo123 wrote:Justa, współczuję teściowej. Typowa teściowa z kawałów 🤦
U mnie 33 lata. Lekarz ostatnio mi powiedział żebym się nie przejmowała, bo jestem młodziutka 🙂 także głowa do góry
Mnie jak widzi to tylko slowo mowilem ze masz jeszcze czas.... Chyba zmienie lekarzaZawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
nick nieaktualny
-
OdpuszczonaNona wrote:SKĄD JESTES jJUSTA?
SlupskZawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
Justa91 wrote:Rodzina meza mnie doluje ze za pozno ze to ze tamto ze juz ponad 30lat maz ze jedo nasienie slabe wiec maz pojechal zbadac plemniki i jest ich tyle co powinno byc sa bardzo ruchliwe morfologia 17% plemnikow o prawidlowej budowie... Wiec po jego stronie nie ma nieprawidlowosci... Czy to ze mna cos nie tak jest?? Jego matka ostatnio nawet do niego powiwdziala ze ma zmienic partnerke bo ja nigdy mu nie dam dziecka 😭😭😭
Ehh co za franca..
Ja w tym roku 30, a staramy się już od 3 lat. Dzięki temu forum szybko zajdziesz, zobaczysz. Dziewczyny naprowadzają na badania jakie powinnaś zrobić i idzie dużo szybciej znaleźć przyczynę niepowodzeń Rodziną się nie przejmuj i nie pozwól sobie wmówić że jesteś gorsza od innych!01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
No po 11 cyklach starań już wypadałoby wdrożyć badania. Zacznijcie od badań nasienia, jednocześnie Ty zrób hormony, monitoring cyklu. Ja się bujalam długo ze sobą a okazało się że mąż ma fatalne wyniki.2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Marcowanie , czyli w Marcu testowanie
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
01.03
02.03 kkasia
03.03 TakBardzoCiebieChcę
04.03 Anet.kaa
05.03 Kristin1990, agnieszka
06.03 Morwa, Julik, Marti29, Zyzia
07.03 motylek1909
08.03 Laima, Nowastaraczka, Angie1985, Nadzieja94
09.03 nikii, marczelinka2112
10.03 StarającaSię, Inaa89
11.03 Jasminum
12.03 Turkusowa90, ladySiSi, MałaMi90
13.03 Iryska
14.03
15.03
16.03 justyna_95
17.03
18.03 dmg111, Zulugula
19.03 Karolkaks
20.04
21.03
22.03
23.03 Sleepyhead
24.03
25.03
26.03
27.03
28.03 Pszczolka36l
29.03
30.03
31.03
Legena:
Ciąża:
Okres:
⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Statystyki z 2020:
Styczeń: 11 🤰 48 🍷 Skuteczność 18,6%
Luty:
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Poproszę o dopisanie mnie do testowania na 13.03 😊Morwa, motylek1909 lubią tę wiadomość
-
Mowe wrote:Poproszę o dopisanie mnie do testowania na 13.03 😊
A mnie na 18.03Morwa lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
boo123 wrote:No po 11 cyklach starań już wypadałoby wdrożyć badania. Zacznijcie od badań nasienia, jednocześnie Ty zrób hormony, monitoring cyklu. Ja się bujalam długo ze sobą a okazało się że mąż ma fatalne wyniki.
Ten jest 11... W czoraj nie stety zawitala 🙉 i zwijam sie z bolu....Zawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
Justa91 wrote:Ten jest 11... W czoraj nie stety zawitala 🙉 i zwijam sie z bolu....2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
05.2020 9tc 💔 -
Anet.kaa wrote:U mnie dziewczyny kiepska rodzinna sytuacja, chyba Babcia 95 letnia jedyna z mojej strony odchodzi
To mama mojego Taty który mnie nie wychowywał, a ona nigdy nie traktowała mnie do końca jako wnuczkę.
Powiem Wam, że mam w sobie tak strasznie dziwne uczucia... z jednej strony smutek z drugiej pustkę.
Jadę tam zaraz, będę musiała chyba tacie pomóc bo całe noce przy niej siedzi.
Anet.kaa dużo siły!!! To trudna sytuacja 😕Anet.kaa lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
dmg111 wrote:Boże, teściowa z piekła rodem.
Nie daj się! Ja bym mojemu kazała jej zagrozić, że jeszcze jedno takie haslo i nie zobaczy nas więcej na oczy. Zresztą myślę, że on sam by tak powiedział.
Bądź silna! Czasami trzeba czasu! ❤️
Oj tak ona caly czas ubliza. Jestesmy razem 7lat 1.5roku po slubie. Kupilismy dom powiedzielismy ze do szczescia brakuje nam dziecka i staramy sie a ta ciagle cos... On jej powiedzial ze ma sie zajac swoim zyciem i opuscic nasz dom...bylo to podczas obiadu u nas Ja oczywiscie wybieglam do drugiego pokoju zaryczana.. Chce mu dac dziecko ale co zrobie ze nie wychodzi... On mnie wspiera mowi ze bd mieli dziecko itd ze mam sie nie martwic ze organizm wie kiedy jest gotowy itd... Moze za bardzo tego chce i dlatego nie wychodzi... No nie wiem... Moj mowi ze musimy odpuscic wyjechac gdzies odpoczac zrelaksowac sie...Zawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
boo123 wrote:Przykro mi, może ten 11 okaże się szczęśliwy 🙂. Ale dla spokoju możesz jakieś podstawowe badania zacząć robić 🙂 np monitoring tego cyklu. Jak długo trwa Twój cykl?
Jak w zegarku co 28dni owulacja tak mniej wiecej jest 12-14dzien cykluboo123 lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
Justa91 wrote:Oj tak ona caly czas ubliza. Jestesmy razem 7lat 1.5roku po slubie. Kupilismy dom powiedzielismy ze do szczescia brakuje nam dziecka i staramy sie a ta ciagle cos... On jej powiedzial ze ma sie zajac swoim zyciem i opuscic nasz dom...bylo to podczas obiadu u nas Ja oczywiscie wybieglam do drugiego pokoju zaryczana.. Chce mu dac dziecko ale co zrobie ze nie wychodzi... On mnie wspiera mowi ze bd mieli dziecko itd ze mam sie nie martwic ze organizm wie kiedy jest gotowy itd... Moze za bardzo tego chce i dlatego nie wychodzi... No nie wiem... Moj mowi ze musimy odpuscic wyjechac gdzies odpoczac zrelaksowac sie...
Taki facet to skarb. Prawidłowo, że stanął po Twojej stronie a nie mamusi. Podejście męża na 5!MałaMi90, dmg111 lubią tę wiadomość