Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Pszczolka36l wrote:Hej. Kaszel mnie obudził.
Czy syrop drisetux na suchy kaszel może zmienić śluz? Narzekałam, że w owu miałaś m sucho. Tak od piątku wieczorem pojawił mi się śluz. I przychodzi mi do głowy tylko ten syrop.
Co gorsza kaszle dalej jak stary gruźlik.Lalia, Kitka_87, Minea lubią tę wiadomość
-
Klaudia9212 wrote:A ja mam talie pytanie. W tym roku wcześniej zaczyna się okres alergii. Czy zyrtek albo inny lek na alergie przepisany na receptę może wpływać na ciąże i zagnieżdżanie?
Nigdy nie czytałam ulotki pod tym kątem, nie było mi to potrzebne. A katar już chyba zaczyna być alergiczny 😳 (normalnie marzec/kwiecień)Klaudia9212 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulaa wrote:U mnie beta ujemna. Progesteron 23.94 ng/ml..
Może za wcześnie, ale straciłam zapał 😔
Ula
przykro mi, 10dpo to beta już wychodzi.
Nie załamuj się, uda się, następny cykl Twój 💪Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Ula
przykro mi, 10dpo to beta już wychodzi.
Nie załamuj się, uda się, następny cykl Twój 💪Kitka_87, bebetka.b, Tysia150, Minea lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Niekoniecznie jak do zagniezdzenia dojdzie 10dpo to beta w tym dniu wyjdzie negatywna a 12dpo pozytywna
Jestem tego świadoma więc po prostu poczekam do terminu @Morwa, Lalia, bebetka.b lubią tę wiadomość
-
No ale ja mam suchy kaszel. I ten śluz to skutek uboczny leczenia grypy. Czyli jesli nie drosetux, to nie wiem dlaczego się pojawił. Leczyłam się jeszcze syrop z czosnku i cebuli, czosnek do wszystkiego i na kanapki, cebula to samo, i nacieralam się amolem. Dodam, że mam już nie płodne 🙄
Tak czy siak wczoraj miałam tak silny zjazd chorobowy a dziś obudziłam się w lepszej kondycji plus szczypanie smutkow. No to sobie po wkręcam do nadejscia@ 😂04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualnyPszczolka36l wrote:No ale ja mam suchy kaszel. I ten śluz to skutek uboczny leczenia grypy. Czyli jesli nie drosetux, to nie wiem dlaczego się pojawił. Leczyłam się jeszcze syrop z czosnku i cebuli, czosnek do wszystkiego i na kanapki, cebula to samo, i nacieralam się amolem. Dodam, że mam już nie płodne 🙄
Tak czy siak wczoraj miałam tak silny zjazd chorobowy a dziś obudziłam się w lepszej kondycji plus szczypanie smutkow. No to sobie po wkręcam do nadejscia@ 😂
To jak suchy to syrop islandzki natutalny i skuteczny -
Morwa wrote:Niekoniecznie jak do zagniezdzenia dojdzie 10dpo to beta w tym dniu wyjdzie negatywna a 12dpo pozytywna
Właśnie chciałam zrobić edit
Że nie zawsze oczywiście bo zagnieżdżenie do 12dpo ale Morwa sprostowała, dziękiMorwa, Lalia, Kitka_87 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ulaa ja dalej trzymam kciuki.
Ulaa lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Biedronka89 wrote:To jak suchy to syrop islandzki natutalny i skuteczny04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Strasznie się martwię że ta temperatura nie rośnie. Kurcze może ja wcale nie mam owulki. Badania będę mogła zrobić dopiero w kwietniu. 🙄
W zeszłym cyklu tak sobie bez prowadzenia wykresu zmierzyłam to miałam przed okresem 37 C więc chyba owulka była. Dziwne to jest. -
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Dziewczyny to prawda, ze nasiona słonecznika poprawiaja jakość plemników? Tak właśnie przeczytałam 🤨
Też tak wyczytałam i mój od jakichś dwóch tygodni codziennie garść słonecznika, dyni, orzechów + siemię lniane i czarnuszka. Czarnuszke mielona zalewa szklanka wody i na hejnał pije to, a to takie okropne. To samo siemię, 2x dziennie. On sam szuka w Internecie co pomaga i sobie kupuje ,szczęście że nie marudzi ) i na badania nasienia sam chętnie poszedłWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 11:52
-
Witam w wątku marcowym😊
Zamierzam porządnie marcować😅a w tym czasie przygotować się do drożności jajowodów.
Proszę o wpisanie na listę narazie na 19.03,tak pokazuje mi OF,zaaktualizuję po owu.
Powodzenia dla wszystkich👍madziulix3, OdpuszczonaNona, Morwa, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTajka wrote:Też tak wyczytałam i mój od jakichś dwóch tygodni codziennie garść słonecznika, dyni, orzechów + siemię lniane i czarnuszka. Czarnuszke mielona zalewa szklanka wody i na hejnał pije to, a to takie okropne. To samo siemię, 2x dziennie. On sam szuka w Internecie co pomaga i sobie kupuje ,szczęście że nie marudzi ) i na badania nasienia sam chętnie poszedł
Heh ja myslalam, ze mojego będę musiała namawiać a on tez się od razu zgodził u nas słonecznik łuskany leżał tydzień w szafce a wczoraj zjadł całe opakowanie haha 😁✊🏻