Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 23:20
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Kitko trzymam kciuki za kolejny cykl... Najważniejsze to nie poddawac się 💪
Dzięki dziewczyny... dobrze że nie mam omamów. Teraz tylko mam w głowie: " tylko nie biochem.. tylko nie biochem..."
Ale jeśli się uda to DrNona będziesz miała kolejne dobre referencje od zaciążonej😂 dobrze ze kazałaś mi testy ovu robić 👍🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 08:22
OdpuszczonaNona, Kitka_87, Lalia, kic83, MałaMi90 lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedronka89 wrote:Ja już sama nie wiem . @ powinna przyjść a tu niiic wykresu ro już w ogóle nie ogarniam . Same spójrzcie i powiedzcie o co chodzi bo głupieje
Mi się wydaje, że Ty owu miałaś 24 dc 🤔
Zrób test ciążowy, bo temperatura wysoko 👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 08:35
-
Gagatka wrote:Dziewczyny, jak to z tymi torbielkami? Ja mam na lewym jajniku, jak to powiedzial lekarz, cienkoscienna, czynnosciowa. Mowil, ze nie trzeba usuwac, nie powinna przeszkadzac w ew. ciazy, obserwujemy, markery mialam dobre. Nie rosnie, caly czas ma ok 33 mm. Ale z drugiej strony ciagle tam siedzi..
Gagatka lubi tę wiadomość
-
Kasia widzę, jest cień 🍀✊
kkasia lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Biedronka89 wrote:Ja już sama nie wiem . @ powinna przyjść a tu niiic wykresu ro już w ogóle nie ogarniam . Same spójrzcie i powiedzcie o co chodzi bo głupieje
-
Tak odbiła się na pierwszym zdjęciu to widać (tzn na drugim bo pierwsze się chyba nie wczytało) więc nawet na kolejne nie wchodzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 08:59
Minea lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Dzięki Morwa. To sprzed 3 miesięcy USG i wtedy właśnie doktor mówił że była Owulacja.
Pytam bo jestem ciekawa czy ta prolaktyna to faktycznie mój problem jak twieedzi obecny lekarz, czy muszę szukać dalej.
Kliknij na zdjęcie i powiększ jeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 09:10
dmg111, Minea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Rozumiem, czyli zdjęcie jest zrobione z dalsza i dlatego jest taki mały.
To w tym miesiącu też tak wyglądał na USG.
Z poprzedniego miesiąca zdjęcia brak. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a przyszły piątek biorę urlop w piątek i chcę zbadać:
krzywa insulinowa
Krzywa cukrowa
Ferrytyna
B12
- tych badań jeszcze nie robiłam
ANA3 - jeśli będzie wskazanie po wyniku ANA2
Chcę dodatkowo powtórzyć:
kwas foliowy
homocysteina
Co jeszcze byście dorzuciły na moim miejscu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 09:24
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Kitka_87 wrote:Dziewczyny a przyszły piątek biorę urlop w piątek i chcę zbadać:
krzywa insulinowa
Krzywa cukrowa
Ferrytyna
B12
- tych badań jeszcze nie robiłam
ANA3 - jeśli będzie wskazanie po wyniku ANA2
Chcę dodatkowo powtórzyć:
kwas foliowy
homocysteina
Co jeszcze byście dorzuciły na moim miejscu?
Kiedy będziesz miała wyniki białek i Ana 2 ?Kitka_87 lubi tę wiadomość