X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
Odpowiedz

Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.

Oceń ten wątek:
  • SandraH.97 Autorytet

Wysłany: 2 lutego, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BuBu90 wrote:
    Chciałabym jak najszybciej bo mały jest duży 🙈😅 ale najbardziej chciałabym w weekend urodzić jak mąż jest w domu, bo nie powiem że nie stresuje mnie perspektywa, że zacznie się jak mąż będzie w pracy 70 km od domu, będzie musiał wrócić do domu, zapakować mnie a później zawieźć 100 km do wybranego przeze mnie szpitala 🙈 więc jak już w tygodniu to mam nadzieję na popołudnie/wieczór/noc a weekend byłby już w ogóle idealny 😅 nie wiem dlaczego, mam wrażenie że urodzę 10.02 w rocznicę transferu mojego Okruszka 🥰

Intuicja często nie zawodzi ❤️ myślę że byłaby ro piękna data na poród 😍

Ona👱‍♀️ 27 On🧔 28 Starania 👶 od 12.2021
    05.2022-->CP w p.jajowodzie 07.2022-->HSG, ok 03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat,kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wew. i usunięcie l. jajowodu...19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P. 06. 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)08.2024--> 1 stymulacja😍--> 0 blastocyst💔
    11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ mamy 5 zarodków ^^ świeży transfer 5AA i 4 ❄️
    5DPT 12.8 mIU 6DPT 26.0 mIU,Prog.17.4 ng,7DPT 46.5 mIU, 9DPT 131,0 mIUProg. 23.0 ng11DPT 285.0 mIU, 12DPT 412.0 mIU,
    14DPT 858.0 mIU Prog. 35.4 ng
    16 DPT 1758,0 mIU pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥹😍
    21DPT CRL 1.8 mm Orzeszka z bijącym ❤️🥹
    6w6d CRL 1,11 cm Orzeszka z bijącym ❤️
    8w6d CRL 2.16 cm Orzeszka z bijącym ❤️
    10w2d Tańczący Orzeszek z bijącym ❤️🥰
    preg.png
‹‹ 1448 1449 1450 1451 1452
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ