Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Lipcowa 😂😂😂😂 ale po co?😂👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Zosis wrote:Zombie, fota jest tu: https://ibb.co/6ZNgz6R. 🤣🤣🤣
Aczkolwiek nie dziwię się nieprzespanej nocy. Ja się PANICZNIE boję burzy, a u nas masakryczna była w ubiegły weekend, ja płakałam, pies szalał biedny i nie wiedział, co się dzieje. Tylko Mąż spał w najlepsze.
Ej kurde! No mega fajny!!! Podoba mi się bardzo!! Bokserka bardziej mi pasuje, postawiłabym jeszcze na buty trampeczki, i łańcuszek złoty ale to ja 😂
Fajnie nogawki ma uszyte, takie w moim klimacie
No ładnie Ci w tej oranżeeeeri 😁 Możesz nosić faktycznie razem albo i solo
A co do burzy, to jestem tez właśnie z tych bardzo bojących się i panikujących...😣 -
nick nieaktualnyHeloł laski ❤️
Nadrobiłam, jestem na bieżąco 😅
Zosis, sztos ten pomarańcz 🔥 zostawiaj!
Kropka, brawo, jesteś super dzielna 💪
Rozalaaa, nie mam pojęcia co tu się odjebawszy 🤔🫣 może jeszcze w usg nie było widać?
Lipcowa, jak się czujesz? Czujesz już ciążowe dolegliwości? 😊
A co do lekarzy, faktycznie każdy ma inne zdanie i nie wiadomo komu ufać... U mnie każdy w usg widział to co chciał zobaczyć 😅 takie miałam wrażenie...
Za wszystkie wizyty, badania trzymam kciuki ✊️
siesiepy, kropka27, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
O przeoczyłam kilka postów, widzę że kilka z Was ma tu pomysły bardziej szalone niż mój cykl 😅 😂😂
To jest Gin-Endo, chodzę do niego od niedawna, pierwszy raz mi robił usg, wydało mi się dziwne, że nie zbadał mnie tak normalnie - nie patrzył szyjki ani nic. No nie wiem 🤷♀️ nie widziałam obrazu usg, nie ufam mu 🤣 nie będę szła do innego, będę polegać na temperaturze bo ona jest chyba najbardziej realna w moim przypadku 🧐 a stwierdziłam że w sumie to można odpuścić, Stary i tak się do niczego nie nadaje bo zatoki go bolą - razem z głową i szczęką i jednocześnie jest nie do życia, a już na pewno nie do współżycia 🤣 znalazłam sobie zajęcie - mam białe listwy przypodłogowe - myć je będę 🥲👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
1 IVF VII.2024
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
FET 🔜 🍀🙏
KarolinaAnastazja wrote:Ej kurde! No mega fajny!!! Podoba mi się bardzo!! Bokserka bardziej mi pasuje, postawiłabym jeszcze na buty trampeczki, i łańcuszek złoty ale to ja 😂
Fajnie nogawki ma uszyte, takie w moim klimacie
No ładnie Ci w tej oranżeeeeri 😁 Możesz nosić faktycznie razem albo i solo
Ej, w sumie o trampkach nie pomyślałam. Ja raczej #teamszpilki do takich rzeczy, ale... Podrzuciłaś mi pomysł! 🤣
... no to chyba zostaje! Postanowione!Lipcowa lubi tę wiadomość
-
KarolinaAnastazja wrote:No weź wrzuć fotkę, a nie tylko pindolisz o nim w super świetnych komentarzach, no pochwal się, no !!!!😁😁😁😁😁😁😁😂Starania o pierwsze 👶 od 09.2021
📅 08.2023 IVF
Mamy: ❄️3.2.1❄️5.2.2
25.10. Transfer❄️5.1.1 🧚♀️
29.10 ⏸️✨
31.10 Beta 36🧚♀️
02.11 Beta 112 😍
06.11 Beta 950 🚀
14.11 5+4, pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
29.11 7+5, 1.57cm Dzidziulka z pięknym ❤️
29.12 USG prenatalne, niskie ryzyka, 6cm Bąbla 🧸
29.06.24 👶3300g, 53 cm 🩵
-
Zośka toż to zajebiste jest! 💥 Wyobrażam sobie jak wparowujesz taka do biura, cała na pomarańczowo! I dzień od razu piękniejszy.
Rozalaa chciałabym ci coś mądrego doradzić, ale nie jestem w stanie. U mnie ostatnio w bezowulacyjnych cyklach wyglądało to trochę podobnie. LH się zbiera, coś tam lekko w górę (z tym że ja horieny robię więc intensywnosc wizualnie mniejsza) i potem utrzymuje się na stałym poziomie, takim ni w dupę, ni w oko, ale kiedyś wstawiałam jak sikalam na 4 różne owulaki (w tym horiena) to mi laski gratulowały piczora. 🥴 Oczywiście życzę Ci alby owu - jeśli jej nie było, to jeszcze nadeszła i miała chwilowe opóźnienie. 🥺 Ale wiesz no siknij se na ciążowy, choćby miało wyjść ze to dla sportu. Sikanie na patyki zawsze fajne. 😂
Kropka! Pierwsze koty za płoty, każdy kolejny zastrzyk to w takim razie będzie pikuś!
KarolinaAnastazja u mnie wczoraj dookoła burze a nade mną nic, susza, trawę wypaliło juz. Czyli jak zwykle. 🙈 Roślinki to dobry sposób na ostateczne ukojenie myśli. Do mnie też dzisiaj kilka przyszło i będę się bawić w przesadzanie. 😇 Pochwal się efektem i oczywiście jacuzzi! 😱 Jakie w ogóle macie? Takie dmuchane typu bestaway?walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
rozalaa wrote:O przeoczyłam kilka postów, widzę że kilka z Was ma tu pomysły bardziej szalone niż mój cykl 😅 😂😂
To jest Gin-Endo, chodzę do niego od niedawna, pierwszy raz mi robił usg, wydało mi się dziwne, że nie zbadał mnie tak normalnie - nie patrzył szyjki ani nic. No nie wiem 🤷♀️ nie widziałam obrazu usg, nie ufam mu 🤣 nie będę szła do innego, będę polegać na temperaturze bo ona jest chyba najbardziej realna w moim przypadku 🧐 a stwierdziłam że w sumie to można odpuścić, Stary i tak się do niczego nie nadaje bo zatoki go bolą - razem z głową i szczęką i jednocześnie jest nie do życia, a już na pewno nie do współżycia 🤣 znalazłam sobie zajęcie - mam białe listwy przypodłogowe - myć je będę 🥲
BIAŁE LISTWY TO ZŁO!!! WCIELONE !!!
NIECIERPIĘ!
A rodziców namówiłam na białe listwy, madre to mnie wyklina aż słyszę w swoim domu jak myje te listwy 😂
A u siebie oczywiście dałam cokoły z kafli a od góry mam maskownice szare, kurz można wycierać raz w roku😎
Obiecałam jej, że za kilka lat funduje jej wymianę, bo się kobiecina zajedzie, a mi uszy odpadną z obgadywania 😁😂 -
kropka27 wrote:To nie mój, tylko Zosis! 🤣🤣🤣
@kropka, chyba źle zacytowałam, sorrry :D -
siesiepy wrote:
KarolinaAnastazja u mnie wczoraj dookoła burze a nade mną nic, susza, trawę wypaliło juz. Czyli jak zwykle. 🙈 Roślinki to dobry sposób na ostateczne ukojenie myśli. Do mnie też dzisiaj kilka przyszło i będę się bawić w przesadzanie. 😇 Pochwal się efektem i oczywiście jacuzzi! 😱 Jakie w ogóle macie? Takie dmuchane typu bestaway?
Nie, nie, chcemy takie stałe, z piecykiem na drewno. Ale ceny są tak kosmiczne, że będziemy robić od podstaw sami. Zamówiliśmy dzisiaj "misę" i osprzęt, spawać będziemy wszystko sami, zależy nam aby zimą wskoczyć na dworze do ciepłego i później do sauny (w domu). Do tego winko albo grzańca i mamy klimacik niczym z Zakopanego 😁
Co do ogrodu, to mam skromnie, dookoła wszystko posadzone, taki deweloperski ogródek jak to mówią. Mam zdjęcie zrobione nocą, zostało nam liznąć ogrodzenie, ale wiecie szewc w potarganych butach chodzi
rozalaa, Angi90 , siesiepy lubią tę wiadomość
-
rozalaa wrote:O przeoczyłam kilka postów, widzę że kilka z Was ma tu pomysły bardziej szalone niż mój cykl 😅 😂😂
To jest Gin-Endo, chodzę do niego od niedawna, pierwszy raz mi robił usg, wydało mi się dziwne, że nie zbadał mnie tak normalnie - nie patrzył szyjki ani nic. No nie wiem 🤷♀️ nie widziałam obrazu usg, nie ufam mu 🤣 nie będę szła do innego, będę polegać na temperaturze bo ona jest chyba najbardziej realna w moim przypadku 🧐 a stwierdziłam że w sumie to można odpuścić, Stary i tak się do niczego nie nadaje bo zatoki go bolą - razem z głową i szczęką i jednocześnie jest nie do życia, a już na pewno nie do współżycia 🤣 znalazłam sobie zajęcie - mam białe listwy przypodłogowe - myć je będę 🥲*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Cześć dinusie po urlopie. Powoli wracam i dzielnie was podczytuje 😘 i kibicuje nowym jajcom 🐣
Zosia piękny garniturek. Dobrze, że zostawiasz 😉
Siesiepy super, że się udało dostać na NFZ 🤞
KarolinaAnastazja super, że się udało szybko trafić na fajnego lekarza. U mnie drożność była całkowicie bezbolesna i nie brałam żadnych leków przeciwbólowych przed. Po południu miałam jedynie lekkie skurcze takie jak przy lekkim okresie. Tobie też życzę bezbolesnego badania 😘
Pfry kurczę sama się zastanawiałam jak to z tą metforminą jest. Ja też ją dostałam mimo, że nie mam stwierdzonego IO. Nie robiłam krzywej, jedynie glukozę i insulinę na czczo i insulinę miałam wzorową. Glukoza za to za wysoko i gin mi przypisała właśnie Glucophage. Mówiła, że powinien wspomóc komórki jajowe, ale nie do końca byłam przekonana. Może, rzeczywiście pomogło…
Kropka brawo 💪, ja sama się boje zastrzyki robić 🙈 Mój mąż od pozytywnego testu dzielnie mnie kłuje. Mógłby to robić zawodowo do takiej wprawy doszedł 😆Pfry, siesiepy lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022
👩🏼 👱🏼♂️ 29l.
04.2022 cp 💔
09.2022 6t 💔
01.2023 cb 💔
27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
05.09 2.65cm glutka ❤️
30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
27.11 410g bobasa 💙
29.01 1518g misia 💙
25.03 3400g maleństwa 💙
06.04 witaj na świecie synku 😘❤️ -
Ewiwi dziękuje 😘 będziemy próbować bo wykończy mnie ten człowiek 😅👩 28
🧔30
1 IVF VII.2024
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
FET 🔜 🍀🙏
rozalaa wrote:Ewiwi dziękuje 😘 będziemy próbować bo wykończy mnie ten człowiek 😅
rozalaa lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
KarolinaAnastazja wrote:Nie, nie, chcemy takie stałe, z piecykiem na drewno. Ale ceny są tak kosmiczne, że będziemy robić od podstaw sami. Zamówiliśmy dzisiaj "misę" i osprzęt, spawać będziemy wszystko sami, zależy nam aby zimą wskoczyć na dworze do ciepłego i później do sauny (w domu). Do tego winko albo grzańca i mamy klimacik niczym z Zakopanego 😁
Co do ogrodu, to mam skromnie, dookoła wszystko posadzone, taki deweloperski ogródek jak to mówią. Mam zdjęcie zrobione nocą, zostało nam liznąć ogrodzenie, ale wiecie szewc w potarganych butach chodzi
Ulaalalaaa...xD tutaj jest, jakby luksusowo jak to mawiał klasyk pięknie!
@Zosis - mega kolorek i garniaczek -
KarolinaAnastazja wrote:Nie, nie, chcemy takie stałe, z piecykiem na drewno. Ale ceny są tak kosmiczne, że będziemy robić od podstaw sami. Zamówiliśmy dzisiaj "misę" i osprzęt, spawać będziemy wszystko sami, zależy nam aby zimą wskoczyć na dworze do ciepłego i później do sauny (w domu). Do tego winko albo grzańca i mamy klimacik niczym z Zakopanego 😁
Karolina mieć takie coś to moje marzenie, w zeszłym tygodniu oglądałam i jak zobaczyłam cenę to mnie trochę zmroziło.
Zabawne, że oglądam takie rzeczy nie mając nawet domu 😅 fakt, muszę Wam się pochwalić, że jesteśmy na etapie oglądania działek, więc moze niedługo dołączę do teamu budowa 😀😀
Natalii jak się czujesz? Claire Ty też dawno nie mówiłaś co u Ciebie i jak sie macie 🤔
Miłego dnia Dinusie!Nataliii, Emka06, oloska lubią tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
@RinTinTin - będziesz mieć jeszcze swoją piękną chatkę, zobaczysz! A jeżeli kochasz palmy, to warto ściągnąć z zagranicy, są zdrowsze i trochę tańsze (moje przyjechały do mnie z Hiszpanii).
My zaczęliśmy budowę 3 lata temu, od pół roku już mieszkamy, mamy wszystko skończone, no tylko to ogrodzenie, patrząc jakie to są potężne fundusze i tak bym postawiła dom ponownie, ale może mniejszy niż też aktualnie
@Kil - hahahah, dzięki Kochana. Na osiedlu nasz rejon dostał nazwę LAS PALOMAS 😂😂😂🌴
Wcześniej jak nie było ogrodzenia, to wszyscy co maszerowali drogą stawali i robili sobie zdjęcia z Naszymi palmami (a mam ich 8 i zamierzam kolekcję powiększyć)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2023, 10:09
RinTinTin, Mart768, Kil, siesiepy lubią tę wiadomość
-
KorneliaAnastazja 😍 cudny ten ogród ❤️ zdjęcia pod palmami - to takie…Polskie 😂😍
Uwaga uwaga - uczyniłam postęp 😎 zadzwoniłam do Rzeszowa (Siesiepy mnie natchnęła❤️) do szpitala realizującego ten program niepłodnościowy - wizyta 16 października 🤞❤️Nataliii, Ewiwi, kropka27, Emka06, Beezi, ChocoMonster, Niaha, SandraH.97, KarolinaAnastazja, Mart768, Lipcowa, Kil, Pfry, oloska, Angi90 , siesiepy lubią tę wiadomość
👩 28
🧔30
1 IVF VII.2024
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
FET 🔜 🍀🙏
RinTinTin wrote:Natalii jak się czujesz? Claire Ty też dawno nie mówiłaś co u Ciebie i jak sie macie 🤔
RinTinTin my też na etapie szukania działki 🙈 Trzymam kciuki żeby wam się udało wybrać tą wymarzonąWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2023, 10:23
RinTinTin, Clausix, rozalaa, Mart768, Kil, Pfry, Angi90 , siesiepy lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022
👩🏼 👱🏼♂️ 29l.
04.2022 cp 💔
09.2022 6t 💔
01.2023 cb 💔
27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
05.09 2.65cm glutka ❤️
30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
27.11 410g bobasa 💙
29.01 1518g misia 💙
25.03 3400g maleństwa 💙
06.04 witaj na świecie synku 😘❤️ -
Nataliii wrote:Hej 😘 ja troszkę potrzebowałam się odciąć od forum, bo jak czytam objawy innych ciężarówek to mam wrażenie, że na pewno coś jest nie tak 🙈 W piątek miałam lekkie plamienie i była panika i płacz. Skończyło się na nieplanowanej wizycie. Lekarz mówił, że wszystko wygląda ok. Na szyjce nie było widać śladów krwi. Na usg był pęcherzyk ciążowy i żółtkowy więc wszystko ok jak na 5+2. Jutro mam wizytę u swojej doktor i mam lekkiego stresa. Trzymajcie kciuki za bąbelka🤞
Nati tu tyle osób trzyma kciukasy, że będzie tylko dobrze! zobaczysz!!! 🤞🤞🤞🤞🤞🍀Nataliii lubi tę wiadomość