X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
Odpowiedz

Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.

Oceń ten wątek:
  • rozalaa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa 😂😂😂😂 ale po co?😂

👩 29
    badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
    🧔30
    seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅

1 IVF VII.2024
    💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
    19.08 FET❄️ ❄️
    8 dpt ⏸
    💔 ciąża bezzarodkowa
    2 IVF XII.2024
    💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
    3.02 FET❄️5bb👎
    3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 👎

🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosis wrote:
    Zombie, fota jest tu: https://ibb.co/6ZNgz6R. 🤣🤣🤣

Aczkolwiek nie dziwię się nieprzespanej nocy. Ja się PANICZNIE boję burzy, a u nas masakryczna była w ubiegły weekend, ja płakałam, pies szalał biedny i nie wiedział, co się dzieje. Tylko Mąż spał w najlepsze.

Ej kurde! No mega fajny!!! Podoba mi się bardzo!! Bokserka bardziej mi pasuje, postawiłabym jeszcze na buty trampeczki, i łańcuszek złoty ale to ja 😂
    Fajnie nogawki ma uszyte, takie w moim klimacie
    No ładnie Ci w tej oranżeeeeri 😁 Możesz nosić faktycznie razem albo i solo

A co do burzy, to jestem tez właśnie z tych bardzo bojących się i panikujących...😣

👱‍♀️ 27lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł laski ❤️
    Nadrobiłam, jestem na bieżąco 😅

Zosis, sztos ten pomarańcz 🔥 zostawiaj!

Kropka, brawo, jesteś super dzielna 💪

Rozalaaa, nie mam pojęcia co tu się odjebawszy 🤔🫣 może jeszcze w usg nie było widać?

Lipcowa, jak się czujesz? Czujesz już ciążowe dolegliwości? 😊

A co do lekarzy, faktycznie każdy ma inne zdanie i nie wiadomo komu ufać... U mnie każdy w usg widział to co chciał zobaczyć 😅 takie miałam wrażenie...

Za wszystkie wizyty, badania trzymam kciuki ✊️

siesiepy, kropka27, Lipcowa lubią tę wiadomość

• rozalaa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O przeoczyłam kilka postów, widzę że kilka z Was ma tu pomysły bardziej szalone niż mój cykl 😅 😂😂

To jest Gin-Endo, chodzę do niego od niedawna, pierwszy raz mi robił usg, wydało mi się dziwne, że nie zbadał mnie tak normalnie - nie patrzył szyjki ani nic. No nie wiem 🤷‍♀️ nie widziałam obrazu usg, nie ufam mu 🤣 nie będę szła do innego, będę polegać na temperaturze bo ona jest chyba najbardziej realna w moim przypadku 🧐 a stwierdziłam że w sumie to można odpuścić, Stary i tak się do niczego nie nadaje bo zatoki go bolą - razem z głową i szczęką i jednocześnie jest nie do życia, a już na pewno nie do współżycia 🤣 znalazłam sobie zajęcie - mam białe listwy przypodłogowe - myć je będę 🥲

👩 29
    badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
    🧔30

1 IVF VII.2024
    19.08 FET❄️ ❄️
    8 dpt ⏸
    💔 ciąża bezzarodkowa
    2 IVF XII.2024
    3.02 FET❄️5bb👎
    3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 👎

• Zosis Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wrote:
    Ej kurde! No mega fajny!!! Podoba mi się bardzo!! Bokserka bardziej mi pasuje, postawiłabym jeszcze na buty trampeczki, i łańcuszek złoty ale to ja 😂
    Fajnie nogawki ma uszyte, takie w moim klimacie
    No ładnie Ci w tej oranżeeeeri 😁 Możesz nosić faktycznie razem albo i solo

Ej, w sumie o trampkach nie pomyślałam. :) Ja raczej #teamszpilki do takich rzeczy, ale... Podrzuciłaś mi pomysł! 🤣

... no to chyba zostaje! :) Postanowione!

Lipcowa lubi tę wiadomość

👩‍🦰35 🧔39
    👩‍❤️‍👨 2021, początek starań
    IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
    👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗
  • kropka27 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wrote:
    No weź wrzuć fotkę, a nie tylko pindolisz o nim w super świetnych komentarzach, no pochwal się, no !!!!😁😁😁😁😁😁😁😂
    To nie mój, tylko Zosis! 🤣🤣🤣

Starania o pierwsze 👶 od 09.2021

📅 08.2023 IVF
    Mamy: ❄️3.2.1❄️5.2.2

25.10. Transfer❄️5.1.1 🧚‍♀️
    29.10 ⏸️✨
    31.10 Beta 36🧚‍♀️
    02.11 Beta 112 😍
    06.11 Beta 950 🚀
    14.11 5+4, pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
    29.11 7+5, 1.57cm Dzidziulka z pięknym ❤️
    29.12 USG prenatalne, niskie ryzyka, 6cm Bąbla 🧸
    29.06.24 👶3300g, 53 cm 🩵

age.png
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka toż to zajebiste jest! 💥 Wyobrażam sobie jak wparowujesz taka do biura, cała na pomarańczowo! I dzień od razu piękniejszy.

Rozalaa chciałabym ci coś mądrego doradzić, ale nie jestem w stanie. U mnie ostatnio w bezowulacyjnych cyklach wyglądało to trochę podobnie. LH się zbiera, coś tam lekko w górę (z tym że ja horieny robię więc intensywnosc wizualnie mniejsza) i potem utrzymuje się na stałym poziomie, takim ni w dupę, ni w oko, ale kiedyś wstawiałam jak sikalam na 4 różne owulaki (w tym horiena) to mi laski gratulowały piczora. 🥴 Oczywiście życzę Ci alby owu - jeśli jej nie było, to jeszcze nadeszła i miała chwilowe opóźnienie. 🥺 Ale wiesz no siknij se na ciążowy, choćby miało wyjść ze to dla sportu. Sikanie na patyki zawsze fajne. 😂

Kropka! Pierwsze koty za płoty, każdy kolejny zastrzyk to w takim razie będzie pikuś!

KarolinaAnastazja u mnie wczoraj dookoła burze a nade mną nic, susza, trawę wypaliło juz. Czyli jak zwykle. 🙈 Roślinki to dobry sposób na ostateczne ukojenie myśli. Do mnie też dzisiaj kilka przyszło i będę się bawić w przesadzanie. 😇 Pochwal się efektem i oczywiście jacuzzi! 😱 Jakie w ogóle macie? Takie dmuchane typu bestaway?

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 stymulacji letrozolem ❌

29♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%
    ✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR

03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
    04.25 FET beta 10dpt <0,1

05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozalaa wrote:
    O przeoczyłam kilka postów, widzę że kilka z Was ma tu pomysły bardziej szalone niż mój cykl 😅 😂😂

To jest Gin-Endo, chodzę do niego od niedawna, pierwszy raz mi robił usg, wydało mi się dziwne, że nie zbadał mnie tak normalnie - nie patrzył szyjki ani nic. No nie wiem 🤷‍♀️ nie widziałam obrazu usg, nie ufam mu 🤣 nie będę szła do innego, będę polegać na temperaturze bo ona jest chyba najbardziej realna w moim przypadku 🧐 a stwierdziłam że w sumie to można odpuścić, Stary i tak się do niczego nie nadaje bo zatoki go bolą - razem z głową i szczęką i jednocześnie jest nie do życia, a już na pewno nie do współżycia 🤣 znalazłam sobie zajęcie - mam białe listwy przypodłogowe - myć je będę 🥲

BIAŁE LISTWY TO ZŁO!!! WCIELONE !!!
    NIECIERPIĘ!
    A rodziców namówiłam na białe listwy, madre to mnie wyklina aż słyszę w swoim domu jak myje te listwy 😂

A u siebie oczywiście dałam cokoły z kafli a od góry mam maskownice szare, kurz można wycierać raz w roku😎

Obiecałam jej, że za kilka lat funduje jej wymianę, bo się kobiecina zajedzie, a mi uszy odpadną z obgadywania 😁😂

👱‍♀️ 27lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀

age.png

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kropka27 wrote:
    To nie mój, tylko Zosis! 🤣🤣🤣

@kropka, chyba źle zacytowałam, sorrry :D:D

👱‍♀️ 27lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀

age.png

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:

KarolinaAnastazja u mnie wczoraj dookoła burze a nade mną nic, susza, trawę wypaliło juz. Czyli jak zwykle. 🙈 Roślinki to dobry sposób na ostateczne ukojenie myśli. Do mnie też dzisiaj kilka przyszło i będę się bawić w przesadzanie. 😇 Pochwal się efektem i oczywiście jacuzzi! 😱 Jakie w ogóle macie? Takie dmuchane typu bestaway?

Nie, nie, chcemy takie stałe, z piecykiem na drewno. Ale ceny są tak kosmiczne, że będziemy robić od podstaw sami. Zamówiliśmy dzisiaj "misę" i osprzęt, spawać będziemy wszystko sami, zależy nam aby zimą wskoczyć na dworze do ciepłego i później do sauny (w domu). Do tego winko albo grzańca i mamy klimacik niczym z Zakopanego 😁

Co do ogrodu, to mam skromnie, dookoła wszystko posadzone, taki deweloperski ogródek jak to mówią. Mam zdjęcie zrobione nocą, zostało nam liznąć ogrodzenie, ale wiecie szewc w potarganych butach chodzi :P
    Whats-App-Image-2023-08-14-at-22-49-12.jpg

rozalaa, Angi90 , siesiepy lubią tę wiadomość

👱‍♀️ 27lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀

age.png
  • Ewiwi Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozalaa wrote:

Potraktuj faceta solą i sodą oczyszczoną. Sól, najlepiej gruba rozgrzej na suchej patelni , wysyp na ściereczkę kuchenną, zwiń wałek i niech sobie przykłada na zatoki. Potem gorąca woda, do niej soda oczyszczona, ręcznik na głowę i niech się poinhaluje.

*starania od XI 2021
    *maj 2022 beta 30
    *15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
    *euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem
  • Nataliii Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dinusie po urlopie. Powoli wracam i dzielnie was podczytuje 😘 i kibicuje nowym jajcom 🐣

Zosia piękny garniturek. Dobrze, że zostawiasz 😉

Siesiepy super, że się udało dostać na NFZ 🤞

KarolinaAnastazja super, że się udało szybko trafić na fajnego lekarza. U mnie drożność była całkowicie bezbolesna i nie brałam żadnych leków przeciwbólowych przed. Po południu miałam jedynie lekkie skurcze takie jak przy lekkim okresie. Tobie też życzę bezbolesnego badania 😘

Pfry kurczę sama się zastanawiałam jak to z tą metforminą jest. Ja też ją dostałam mimo, że nie mam stwierdzonego IO. Nie robiłam krzywej, jedynie glukozę i insulinę na czczo i insulinę miałam wzorową. Glukoza za to za wysoko i gin mi przypisała właśnie Glucophage. Mówiła, że powinien wspomóc komórki jajowe, ale nie do końca byłam przekonana. Może, rzeczywiście pomogło…

Kropka brawo 💪, ja sama się boje zastrzyki robić 🙈 Mój mąż od pozytywnego testu dzielnie mnie kłuje. Mógłby to robić zawodowo do takiej wprawy doszedł 😆

Pfry, siesiepy lubią tę wiadomość

Starania od 01.2022
    👩🏼 👱🏼‍♂️ 29l.
    04.2022 cp 💔
    09.2022 6t 💔
    01.2023 cb 💔

27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
    18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
    05.09 2.65cm glutka ❤️
    30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
    27.11 410g bobasa 💙
    29.01 1518g misia 💙
    25.03 3400g maleństwa 💙
    06.04 witaj na świecie synku 😘❤️
  • rozalaa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewiwi dziękuje 😘 będziemy próbować bo wykończy mnie ten człowiek 😅

👩 29
    🧔30

1 IVF VII.2024
    19.08 FET❄️ ❄️
    8 dpt ⏸
    💔 ciąża bezzarodkowa
    2 IVF XII.2024
    3.02 FET❄️5bb👎
    3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 👎

• Ewiwi Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozalaa wrote:
    Ewiwi dziękuje 😘 będziemy próbować bo wykończy mnie ten człowiek 😅
    Kochana a właśnie nadrabiam i trafiłam na twoje post że tempka nie skoczyła. Może się podnieść jutro. Ja często mam tak że wzrost jest dwa dni po owu czy trzy a na pewno była bo stwierdzone na USG i badaniu proga. Podobno że do trzech dni po owu powinna się podnieść.

rozalaa lubi tę wiadomość

*starania od XI 2021
    *maj 2022 beta 30
    *15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
    *euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem
  • Kil Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wrote:
    Nie, nie, chcemy takie stałe, z piecykiem na drewno. Ale ceny są tak kosmiczne, że będziemy robić od podstaw sami. Zamówiliśmy dzisiaj "misę" i osprzęt, spawać będziemy wszystko sami, zależy nam aby zimą wskoczyć na dworze do ciepłego i później do sauny (w domu). Do tego winko albo grzańca i mamy klimacik niczym z Zakopanego 😁

Co do ogrodu, to mam skromnie, dookoła wszystko posadzone, taki deweloperski ogródek jak to mówią. Mam zdjęcie zrobione nocą, zostało nam liznąć ogrodzenie, ale wiecie szewc w potarganych butach chodzi :P

Ulaalalaaa...xD tutaj jest, jakby luksusowo <3 jak to mawiał klasyk =D pięknie!

@Zosis - mega kolorek i garniaczek <3

Ona: 35
    On: 32

16.01.2024 - 13 dpo - ⏸️🫶
    17.01.2024 - beta-HCG: 189 mlU/ml, Prog 26,1 ng/ml
    19.01.2024 - beta-HCG: 565 mlU/ml, Prog 21,7 ng/ml <3
    01.02.2024 - 0,42 cm mikro człowieczka <3 6t1d
    22.02.2024 - 2,4 cm Miśka <3 9w1d
    18.03.2024 - prenatalne Łódź
    21.03.2024 - kolejna wizyta

preg.png
  • RinTinTin Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wrote:

Karolina mieć takie coś to moje marzenie, w zeszłym tygodniu oglądałam i jak zobaczyłam cenę to mnie trochę zmroziło.

Zabawne, że oglądam takie rzeczy nie mając nawet domu 😅 fakt, muszę Wam się pochwalić, że jesteśmy na etapie oglądania działek, więc moze niedługo dołączę do teamu budowa 😀😀

Natalii jak się czujesz? Claire Ty też dawno nie mówiłaś co u Ciebie i jak sie macie 🤔

Miłego dnia Dinusie!

Nataliii, Emka06, oloska lubią tę wiadomość

26 cykli starań naturalnych ❌
    05.23 💔

EF IVF
    05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
    06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌

09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
    📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
    23.09.24 zabieg

🙋🏻‍♀️35l🙋🏼27l

📈POF
    AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @RinTinTin - będziesz mieć jeszcze swoją piękną chatkę, zobaczysz! A jeżeli kochasz palmy, to warto ściągnąć z zagranicy, są zdrowsze i trochę tańsze (moje przyjechały do mnie z Hiszpanii).
    My zaczęliśmy budowę 3 lata temu, od pół roku już mieszkamy, mamy wszystko skończone, no tylko to ogrodzenie, patrząc jakie to są potężne fundusze i tak bym postawiła dom ponownie, ale może mniejszy niż też aktualnie :D

@Kil - hahahah, dzięki Kochana. Na osiedlu nasz rejon dostał nazwę LAS PALOMAS 😂😂😂🌴
    Wcześniej jak nie było ogrodzenia, to wszyscy co maszerowali drogą stawali i robili sobie zdjęcia z Naszymi palmami (a mam ich 8 i zamierzam kolekcję powiększyć:D)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2023, 10:09

RinTinTin, Mart768, Kil, siesiepy lubią tę wiadomość

👱‍♀️ 27lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀

age.png
  • rozalaa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KorneliaAnastazja 😍 cudny ten ogród ❤️ zdjęcia pod palmami - to takie…Polskie 😂😍

Uwaga uwaga - uczyniłam postęp 😎 zadzwoniłam do Rzeszowa (Siesiepy mnie natchnęła❤️) do szpitala realizującego ten program niepłodnościowy - wizyta 16 października 🤞❤️

Nataliii, Ewiwi, kropka27, Emka06, Beezi, ChocoMonster, Niaha, SandraH.97, KarolinaAnastazja, Mart768, Lipcowa, Kil, Pfry, oloska, Angi90 , siesiepy lubią tę wiadomość

👩 29
    🧔30

1 IVF VII.2024
    19.08 FET❄️ ❄️
    8 dpt ⏸
    💔 ciąża bezzarodkowa
    2 IVF XII.2024
    3.02 FET❄️5bb👎
    3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 👎

• Nataliii Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RinTinTin wrote:
    Natalii jak się czujesz? Claire Ty też dawno nie mówiłaś co u Ciebie i jak sie macie 🤔
    Hej 😘 ja troszkę potrzebowałam się odciąć od forum, bo jak czytam objawy innych ciężarówek to mam wrażenie, że na pewno coś jest nie tak 🙈 W piątek miałam lekkie plamienie i była panika i płacz. Skończyło się na nieplanowanej wizycie. Lekarz mówił, że wszystko wygląda ok. Na szyjce nie było widać śladów krwi. Na usg był pęcherzyk ciążowy i żółtkowy więc wszystko ok jak na 5+2. Jutro mam wizytę u swojej doktor i mam lekkiego stresa. Trzymajcie kciuki za bąbelka🤞

RinTinTin my też na etapie szukania działki 🙈 Trzymam kciuki żeby wam się udało wybrać tą wymarzoną

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2023, 10:23

RinTinTin, Clausix, rozalaa, Mart768, Kil, Pfry, Angi90 , siesiepy lubią tę wiadomość

Starania od 01.2022
    👩🏼 👱🏼‍♂️ 29l.
    04.2022 cp 💔
    09.2022 6t 💔
    01.2023 cb 💔

27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
    18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
    05.09 2.65cm glutka ❤️
    30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
    27.11 410g bobasa 💙
    29.01 1518g misia 💙
    25.03 3400g maleństwa 💙
    06.04 witaj na świecie synku 😘❤️

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliii wrote:
    Hej 😘 ja troszkę potrzebowałam się odciąć od forum, bo jak czytam objawy innych ciężarówek to mam wrażenie, że na pewno coś jest nie tak 🙈 W piątek miałam lekkie plamienie i była panika i płacz. Skończyło się na nieplanowanej wizycie. Lekarz mówił, że wszystko wygląda ok. Na szyjce nie było widać śladów krwi. Na usg był pęcherzyk ciążowy i żółtkowy więc wszystko ok jak na 5+2. Jutro mam wizytę u swojej doktor i mam lekkiego stresa. Trzymajcie kciuki za bąbelka🤞

Nati tu tyle osób trzyma kciukasy, że będzie tylko dobrze! zobaczysz!!! 🤞🤞🤞🤞🤞🍀

Nataliii lubi tę wiadomość

👱‍♀️ 27lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀

age.png
‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ