X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
Odpowiedz

Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.

Oceń ten wątek:
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2023, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę plakaty drukować 🤩😁🤣
    https://ibb.co/dM6SWW9

olail, Marti27, KarolinaAnastazja, Paprota9418, jo_ana, AlfaCentauri, Zosis, Beezi, Niemampomyslunanick, Mart768, siesiepy lubią tę wiadomość

👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
    Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
    IVF '24🍀
    💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
    🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
    🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
    5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
    7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
    10t6d CRL 4,8 cm | 12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
    15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
    21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 22t2d 🍊N💞Ł

13.02 kolejna wizyta ⏰
    PTP 21.05.2025
    "Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
    Zasłużyłam na szczęście!"
    preg.png
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2023, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi90 wrote:

Ale piękne, aż chyba jak kiedyś będę mieć chlopca to na rzecz tej całej walki zrobię mu dinusiowy pokój 🥹

Dzięki Dziewczyny za zainteresowanie fotografią, ale strony u mnie brak w tej tematyce 🫡 a też nie chce wstawiać twarzy ludzi, których fotografowałam, bo może nie chcą być na forum 😃😊

Angi90 lubi tę wiadomość

1️⃣8️⃣☘️

👱‍♀️ 27lat
    🩹IO'24 = - 10kg
    ▪️Drożne jajowody▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ❌1%morfologia ▪️Reszta ponad normę ▪️HBA 80%▪️ SCD 23%▪️ C1

12.2023 IUI ❌️
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    Beta 39🔸️ 111🔸️605🔸️1447

12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png
  • jo_ana Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2023, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi tak analizuje Twoją stópkę, powiedz czy Ty wiesz coś się stało, że u Ciebie wyszła całkowita niedrożność jajowodów ? Ciąża z córką była naturalna ?

Angi90 lubi tę wiadomość

Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 19%, cross match 28,5%, allo mlr 0%

🆘 podejrzenie adenomiozy

Od 01/2021 starania naturalne
    11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔

Od 2023 starania w klinice
    🔸 5 x stymulacja
    🔸 3 x IUI
    🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
    Ryzyko OHSS, transfer odroczony
    14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
    30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
  • AlfaCentauri Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2023, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi90 wrote:
    Ale urocze!

Angi90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2023, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    No taki post napisałam i mi się usunęło...
    Nie mam siły pisać jeszcze raz bo czuje,że nie żyje po dzisiejszym dniu...😅

Siesiepy, ale zbiory 🥰 z mężem rzadko chodzimy na grzyby, przynosimy tylko podgrzybki, prawdziwki, maślaki i kleszcze 🤣 ale jest coś odrpężającego w lesie.

W ogóle widzę tu różne zainteresowania.
    Paprota, jakie piękne 🥰
    Ja nie mam żadnej takiej pasji. Wolny czas spędzam z książką albo serialem zazwyczaj. Kiedyś śpiewałam ale to dawno i nieprawda, jednak jak karaoke wleci to jestem pierwsza 😅
    Przypomniałyście mi, że muszę zamówić obraz do malowania po cyfrach 😁

Jutro wizyta w klinice, będzie kwalifikacja do ivf i będę umawiać się na prp jajniorów.
    Dobrze było przez chwilę odpocząć. Jednak lepiej mi z myślą,że coś się dzieje, jestem w jakimś procesie a tak to mam wrażenie,że marnuje czas 🤯

Miłego wieczoru ❤️

Paprota9418, Marti27, paprotka17, Beezi, Mart768, Nataliii, Angi90 , kropka27, siesiepy lubią tę wiadomość

• AlfaCentauri Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2023, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olail wrote:
    Hejka
    No taki post napisałam i mi się usunęło...
    Nie mam siły pisać jeszcze raz bo czuje,że nie żyje po dzisiejszym dniu...😅

Siesiepy, ale zbiory 🥰 z mężem rzadko chodzimy na grzyby, przynosimy tylko podgrzybki, prawdziwki, maślaki i kleszcze 🤣 ale jest coś odrpężającego w lesie.

W ogóle widzę tu różne zainteresowania.
    Paprota, jakie piękne 🥰
    Ja nie mam żadnej takiej pasji. Wolny czas spędzam z książką albo serialem zazwyczaj. Kiedyś śpiewałam ale to dawno i nieprawda, jednak jak karaoke wleci to jestem pierwsza 😅
    Przypomniałyście mi, że muszę zamówić obraz do malowania po cyfrach 😁

Jutro wizyta w klinice, będzie kwalifikacja do ivf i będę umawiać się na prp jajniorów.
    Dobrze było przez chwilę odpocząć. Jednak lepiej mi z myślą,że coś się dzieje, jestem w jakimś procesie a tak to mam wrażenie,że marnuje czas 🤯

Miłego wieczoru ❤️
    Ale bym poszła na grzyby! Niestety mój mąż nienawidzi zbierać, wiec gnije w domu. Chociaż dzisiaj nie narzekam na siedzenie w domu, bo lata m do wc co chwile 😂. Ale wkurzam się, bo chciałam zrobić jakieś projekty obrazów, a nie mam siły. Czuje się jak 💩. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę 💪

olail lubi tę wiadomość

• Emka06 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2023, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlfaCentauri, witaj 👋 Opowiedz nam coś więcej o sobie i o Waszych staraniach 😊

2024
    3 x IUI

2025
    1 IVF - 16 kumulusów -> 7 oocytów -> 0 komórek nadających się do zapłodnienia (nieprawidłowe morfologicznie)

„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.”
  • Emka06 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2023, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosis wrote:
    Emka, ale to daliście po robocie! :O Najgorzej to "wyjść z ziemi", bo to mokro, błoto, fuuu... Później będzie już z górki. 💪
    Oj tak, słyszałam to przed budową i potwierdzam 🙄 Czekam na ten etap pt. "mury pną się do góry" 😅 Myślę, że to już pójdzie sprawniej💪
    Jak poznałam mojego męża to też jeździł BMW 😅 Ale kosztowne były te naprawy, więc jak się auto rozsypało totalnie to postawiliśmy na inną markę. Dobrze, że to "tylko" stłuczka była. W jakim humorze wrócił mąż?

2024
    3 x IUI

2025
    1 IVF - 16 kumulusów -> 7 oocytów -> 0 komórek nadających się do zapłodnienia (nieprawidłowe morfologicznie)

„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.”
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2023, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z opryszczką, co stosujecie?
    Jeszcze nigdy tak wielkiej nie miałam, jakby mi kosmetyczka za dużo botoksu z jednej strony wstrzyknęła 🙄

1️⃣8️⃣☘️

👱‍♀️ 27lat
    🩹IO'24 = - 10kg
    ▪️Drożne jajowody▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ❌1%morfologia ▪️Reszta ponad normę ▪️HBA 80%▪️ SCD 23%▪️ C1

12.2023 IUI ❌️
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    Beta 39🔸️ 111🔸️605🔸️1447

12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png
  • AlfaCentauri Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2023, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka06 wrote:
    AlfaCentauri, witaj 👋 Opowiedz nam coś więcej o sobie i o Waszych staraniach 😊
    Walczyłam z policystycznymi jajnikami i niedoczynnością tarczycy (swoją drogą późno wykrytą). Przez 3lata brałam antykoncepcję hormonalną, bo mój ginekolog uznał, że trzeba wyregulować cykle. Mieliśmy starać się wcześniej, ale nie mieliśmy warunków. Po odstawieniu szybko zaszłam w ciąże to był pierwszy cykl. Nienawidziłam tabletek, koszmarnie się po nich czuje. Urodziłam maleństwo. Pół roku temu stwierdziliśmy, że jesteśmy gotowi na drugie. Wcześniej brałam jakiś czas antykoncepty, ale odstawiłam, bo bardzo źle się po nich czułam. Cykle mi sie rozjechały tak, że sama nie wiem kiedy powinnam dostać miesiączkę. Staramy się pół roku, ale nie wychodzi 🙈. Bardzo chcielibyśmy mieć 2 dziecko i mam wyrzuty sumienia przez to, że nie chciałam brać tabletek. Aktualnie jestem w 34 dniu cyklu. Po badaniu śluzu wychodzi na to, że miałam płodny 2 razy w cyklu (nie wiem czy to możliwe). Wczoraj robiłam betę i jest negatywna. Czekam na @, ale nie przychodzi. Jestem podłamana, bo mam wrażenie, że to moja wina, Eh.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2023, 21:29

• Paprota9418 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2023, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wrote:
    Jeszcze nigdy tak wielkiej nie miałam, jakby mi kosmetyczka za dużo botoksu z jednej strony wstrzyknęła 🙄

Ja polecam sonol.
    IMG-4260.jpg
    programming gif

Jak czuję że zaczyna mi się pojawiać od razu stosuje i nawet nie wychodzi mi do końca.
    Możesz też wziąć heviran albo hascovir tylko ta dawkę na receptę. Jak masz często na jesień/zimę to warto sobie zrobić taką kurację tabletkową :)
    Mogę dopytać jutro moich pracowych doktorów co jak ile i jaką dawkę :)

KarolinaAnastazja, paprotka17 lubią tę wiadomość

👩👨‍🦱 28 lat 🐕
    💒17.09.2022

IUI 8.12🙏🍀
    31.08 17:59 Henio na świecie 🦖 2950g 51cm szczęścia 🍀🍀

age.png
  • jo_ana Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2023, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 2 lata temu miałam duży problem z opryszczką wychodziła mi co miesiąc przed okresem i tak chyba pół roku to trwało, zrobiłam kurację hascovir control i miałam spokój dość długo. W trakcie opryszczki też dobrze brać bo przyspieszy gojenie, mi niestety nie udało się kupić. Aktualnie ratuje się maścią heviran i dzisiaj 3 dzień już zasycha. U mnie nie sprawdzają się te plastry, pierwszego dnia przykleiłam, a po zdjęciu plastra opryszczka była dwa razy większa. Na opryszczkę rozwinięta już z pęcherzem podobno najlepiej działa Zovirax Duo, bo te inne maści jak i sonol najlepiej zacząć stosować od pierwszych objawów żeby zahamować rozwój opryszczki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2023, 21:58

Paprota9418, KarolinaAnastazja lubią tę wiadomość

Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 19%, cross match 28,5%, allo mlr 0%

🆘 podejrzenie adenomiozy

Od 01/2021 starania naturalne
    11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔

Od 2023 starania w klinice
    🔸 5 x stymulacja
    🔸 3 x IUI
    🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
    Ryzyko OHSS, transfer odroczony
    14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
    30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
  • Paprota9418 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2023, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę jutro gadać z gin z PZU bo będzie mi wypisał te zakaźne do IUI myślałam żeby machnąć jeszcze Żelazo
    Ferryna Wit D Homocysteine macie może pomysł co jeszcze warto ?
    Mam dużo tych badać w pakiecie i nie korzystałam z tego w sumie nigdy… pora zacząć :)

Edit: Sprawdziłam na miesięcznym wątku bo tam było to fajnie rozpisane. Dopisałam tylko kwas foliowy a tak to całą resztę którą tam jest wymieniona mam zrobiona.
    Poza trombofilia.. ciekawa jestem czy mam takie badanie z PZU.. zapytam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2023, 22:18

👩👨‍🦱 28 lat 🐕
    💒17.09.2022

IUI 8.12🙏🍀

age.png
  • rozalaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2023, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ☺️ czytam na bieżąco ale nie mam jak się włączać bo jeszcze teraz drukuje sobie materiały na jutrzejsze zajęcia - zapierdziel mam straszny 😂 Angi dobrze wyczuła klimat mojej codzienności 😂 widzę, że się pięknie realizujecie w różnych sferach życia ☺️ grzyby, sporty, malowanie 🎨⛹️‍♀️ jak mam luźniejszy czas to też staram się czymś zająć - ale przyznam szczerze tego czasu mam wyjątkowo mało, nawet jeśli jakiś luz wlatuje to odpalam drukarkę i laminator i jaaadę z samodzielnym tworzeniem pomocy dydaktycznych - bo przecież wiecznie mało i wszystko potrzebne 🙄👍

AlfaCentauri hmm nie wiem czy dobrze trafiłaś tak w zasadzie - nie nazwała bym tego wątku luźnym 🤔🦖 są tu kobiety które starają się o dzieci bezskutecznie dłużej niż rok, decydują się na różne metody, zmagamy się z problemami dużego kalibru chociaż - faktycznie czasami gadamy tu o głupotach i lodzikach 🍦- ale czy to taki lekki mało staraniowy wątek? No nie - my w tych staraniach jesteśmy wszystkie aż za bardzo 🥲

Amunicja jesteś? Dawno się nie widziałyśmy 🤔

jo_ana, paprotka17, Paprota9418, Beezi, Mart768, Emka06, Angi90 , Pfry lubią tę wiadomość

👩 29
    badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
    🧔30
    seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅

1 IVF VII.2024
    💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
    19.08 FET❄️ ❄️
    8 dpt ⏸
    💔 ciąża bezzarodkowa
    2 IVF XII.2024
    💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
    ✨3.02 FET 5bb 🍀🙏

🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2023, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paprota ale super, jaram się, ze trenujesz jiu jits 😍🔥 Kocham ludzi aktywnych sportowo. Robicie to tak dla siebie czy jeździcie na zawody?
    Może dołóż b12 do badań? Jak coś wyjdzie nie tak z kwasem czy homocysteiną, to dobrze mieć rozeznanie jak wygląda b12.
    Jeżeli PZU nie ma w pakiecie tromo, bo najkorzystniej chyba wychodzi przez testdna.
    Olai, prawie się kawą poplułam. Czytam te nazwy grzybów i nagle te kleszcze 😅 Ja mam paranoje jeżeli chodzi o kleszcze. Nigdy nie miałam wbitego, ale jak tylko pojawiam się w lesie to z puszka deetu 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2023, 06:58

Paprota9418, siesiepy lubią tę wiadomość

• Paprota9418 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2023, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paprotka mąż gra w amatorskiej lidze ale trenuje w sumie 3 razy w tygodniu :)
    A ja mam w planach w następnym roku już startować :))

Okej dzięki ! :) z tą trombofilia to narazie tak na zasadzie gdyby była za free to przy okazji, a jak nie ma to na spokojnie :)

paprotka17, KoKos, siesiepy lubią tę wiadomość

👩👨‍🦱 28 lat 🐕
    💒17.09.2022

IUI 8.12🙏🍀

age.png
  • Beezi Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2023, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siesiepy, ale zbiory 😍 U mnie rodzina grzybowa, moi rodzice od wiosny do jesieni praktycznie co weekend są w lesie, ale zbierają tylko prawdziwki, czasami kurki i rydze, bo większość suszą, a w słoikach i tak nie ma kto potem jeść. 😉

Zosis, przybijam piąteczkę za brak jakiegoś ukierunkowanego hobby, ja też ostatnio głównie czytam i układam puzzle. 😉 Mąż w porządku po tej stłuczce? U nas po takiej sytuacji w zeszłym roku szkoda poszła na coś koło 4-5 tys, zderzak i coś tam pod zderzakiem. 🤯 Ale malunki piękne dziewczyny ❤️

Paprota, ja piekę i zazwyczaj trochę zostawiam w domu, a resztę zanoszę ja albo Stary do pracy. 😅🙈

Olail, zaciskam mocne kciuki za wizytę ✊

Emka, wow 🤯 Kiedy planujecie skończyć sezon na budowie?

Angi, u nas Volvo, nie jakiś wypaśny model tylko używka kilkuletnia, ale tak kocham ten samochód, że kolejne też raczej będzie Volvo 😉

Rozala, Ty pracusiu ❤️ Opowiedz w takim razie jakie plany na weekend, mam nadzieję, że chociaż tutaj niepracowo?

Dziewczyny, udane te środy? 😈

Paprota9418, Angi90 lubią tę wiadomość

31 & 31

12.2023 🩵

Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
    MTHFR hetero
    PAI homo
  • RinTinTin Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2023, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wrote:

Ja też stosuję to co napisała Paprotka, na noc nakładam jeszcze Zovirax duo.
    A Sonol to najlepiej jak opryszczka nie jest pęknięta, bo jak pęknie to szczypie i puchnie 😨

26 cykli starań naturalnych ❌
    05.23 💔

EF IVF
    05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
    06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌

09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
    📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
    23.09.24 zabieg

🙋🏻‍♀️35l🙋🏼27l

📈POF
    AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09
  • RinTinTin Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2023, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RinTinTin wrote:
    Ja też stosuję to co napisała Paprotka, na noc nakładam jeszcze Zovirax duo.
    A Sonol to najlepiej jak opryszczka nie jest pęknięta, bo jak pęknie to szczypie i puchnie 😨

Edit. Beezi, przez opryszczkę i małpę niestety nie😩

Zamiast zrobić edycję to zacytowałam 🤦🏽‍♀️ co za dzban 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2023, 08:26

26 cykli starań naturalnych ❌
    05.23 💔

EF IVF
    05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
    06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌

09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
    📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
    23.09.24 zabieg

🙋🏻‍♀️35l🙋🏼27l

📈POF
    AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09
  • Kil Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2023, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - porozmawianie. Zebrałam się (chociaż najpierw "na odwagę" lampeczkę winka zaproponowałam obojgu xD) Rozmawialiśmy długo, bo ten sam przekaz starałam mu się przedstawić z różnych perspektyw. Nie krzyczałam, nie złościłam się. Nie zasypywałam pretensjami, tylko starałam się wytłumaczyć to co czuję. Zaczęłam od tego, że go ogromnie kocham i właśnie dlatego ta rozmowa musi się odbyć. Cały czas trzymałam go za dłoń i gadałam, gadałam, gadałam... Koniec końców powiedział, że zrobi wszystko żebym znowu czuła się bezpiecznie w naszym związku. Jak będzie to się wiadomo okażę - ale postaram się też ze wszystkich sił dać mu ten kredyt zaufania. Dzisiaj czuję, że mi dużo lżej na sercu i w końcu nie chcę mi się płakać i rozmyślać. Etap ten mogę zatytułować - nadzieja =)
    Raz jeszcze dziękuję za rady i zjebki =D (btw. powiedziałam mu że od was też dostałam rugankę xD śmiał się =) )

@Siesiepy - łooo matko ile grzybów! Ja zbieram tylko podgrzybki, prawdziwki i krawce/koźlarki - na innych się nie znam... Ale może tych fioletowych też poszukam nast. razem! Piękne

@Zosis - dobrze, że nic się nie stało Twojemu... W jakim nastroju wrócił?

@Jo_ana - mój Boziu... jakie cudowne kotki <3 Uwielbiam bezgranicznie...<3 Cudowne... Gdybym mieszkała sama to już bym zamawiała jakiegoś u Ciebie<3

@Paprota, @Kokos, @Angi uwielbiam rysunki/kolorowanki - w szczególności te mangowe <3

U mnie jeśli chodzi o zainteresowania to sporo mam tego...xD Mój K. się śmieje, że mam za dużo i nie umiem skupić się na jednym... Ogólnie mam ogromnego bzika na punkcie Japonii ogólnie, kocham rysować/malować - czasem jakaś abstrakcja, najczęściej jednak mangowe tematy.
    Poza tym wkręciłam się w robienie tortów i figurek na torty - na przyszły weekend mam właśnie do zrobienia kolejny w temacie "mikrofon" (chrześnica ma urodziny).
    Ogólnie to same takie bardziej "plastyczne" tematy - np. paznokcie jakieś hybrydowe...xD
    Szeroko pojęta "sztuka" mnie odstresowuje =)

Miłego czwartku!

Beezi, Nataliii, Mart768, Angi90 , Paprota9418, AlfaCentauri, jo_ana, paprotka17, Clausix, Pfry, siesiepy, kleopatr4 lubią tę wiadomość

Ona: 35
    On: 32

16.01.2024 - 13 dpo - ⏸️🫶
    17.01.2024 - beta-HCG: 189 mlU/ml, Prog 26,1 ng/ml
    19.01.2024 - beta-HCG: 565 mlU/ml, Prog 21,7 ng/ml <3
    01.02.2024 - 0,42 cm mikro człowieczka <3 6t1d
    22.02.2024 - 2,4 cm Miśka <3 9w1d
    18.03.2024 - prenatalne Łódź
    21.03.2024 - kolejna wizyta

preg.png
‹‹ 399 400 401 402 403 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ