Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosis wrote:Rozalaa, Dziewczyny chyba wypisały już wszystkie za i przeciw. 2 tys. na badania to całkiem sporo, wiec rozumiem i sami mieliśmy podobne rozterki przed IUI, z badaniami czekaliśmy do ostatniej chwili. Musicie porządnie to przemyśleć.
Clausix, bardzo mi przykro. Tulę mocno.
KarolinaAnastazja, ale sobie termin wybraliście. 🙈 Po drodze, na Warmii śnieg. 🌨❄️ Niedużo, ale jednak biało z rana.
Siesiepy. Jak dzisiaj nastawienie?
Dziewczyny, ja poproszę o pół kciuka. Poleciałam dzisiaj na betę i proga. 🙈 Od wczoraj jakieś delikatne plamienia. ☹️ I biję się z myślami, czy lecieć na kontrolę do jakiegoś randamowego lekarza jeszcze dzisiaj czy czekać spokojnie do tej środy jednak. 🙈 Mój Doktorek dzisiaj przyjmuje od 14, ale tak z buta to się pewnie nie dostanę...
Ja też miałam /mam plamienia, ale u mnie akurat w dniu wizyty się pojawiły, tylko ja miałam różowe smugi zywej krwi. Gin mówiła że plamienia występują czasami bez powodu. U mnie akurat to krwiak. Ja bym na Twoim miejscu dla świętego spokoju jednak wepchala się dzisjaj na wizyte. Lekarze wiedzą że kobiety w ciąży są "innymi" typami pacjentek. A do wizyt odpoczywaj i leż.Pfry lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Angi90 wrote:Kill, przytulam 🫂❤️🩹 Jaką figurkę będziesz robić? 😁 Muszę na końcówkę grudnia zrobić takiego jednego...i nie wiem czy umiem😅 https://ibb.co/yg7fk50
Bialeekk, i jak, udało się zmienić ten termin?
Bambi, cieszę się, że czujesz się coraz lepiej?💞 Jeszcze chwila i żołnierzyki Starego będę śmigać w ładnej kondycji!🤞🤞🤞
Beezi, nie nakręcaj się 😂😘 Haha, kupmy sobie po jednym 😅
Powiem Wam, że u mnie dziś 3 DC, obudziłam się w nocy z bólem brzucha, poszłam do łazienki, a tam skrzepy wielkości🍊🫤 Ciągle nie wiem skąd to i po co🧐
Ja miałam kiedyś takie skrzepy do momentu aż nie zaczęła acardu brać.Angi90 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Zosis wrote:Rozalaa, Dziewczyny chyba wypisały już wszystkie za i przeciw. 2 tys. na badania to całkiem sporo, wiec rozumiem i sami mieliśmy podobne rozterki przed IUI, z badaniami czekaliśmy do ostatniej chwili. Musicie porządnie to przemyśleć.
Clausix, bardzo mi przykro. Tulę mocno.
KarolinaAnastazja, ale sobie termin wybraliście. 🙈 Po drodze, na Warmii śnieg. 🌨❄️ Niedużo, ale jednak biało z rana.
Siesiepy. Jak dzisiaj nastawienie?
Dziewczyny, ja poproszę o pół kciuka. Poleciałam dzisiaj na betę i proga. 🙈 Od wczoraj jakieś delikatne plamienia. ☹️ I biję się z myślami, czy lecieć na kontrolę do jakiegoś randamowego lekarza jeszcze dzisiaj czy czekać spokojnie do tej środy jednak. 🙈 Mój Doktorek dzisiaj przyjmuje od 14, ale tak z buta to się pewnie nie dostanę...
Kciuki zaciśniete,
Mój doktorek wczoraj powiedział, że plamienia mogą występować we wczesnej ciąży ze względu na przekrwienie śluzówek w ciaży, dlatego równie dobrze może się pojawić krwawienie z dziąseł jak z narządów rodnych, puki to jest śluz podbarwiony to na spokojnie, reagować jak zobaczę żywą krew... ale pewnie dla świętego spokoju bym skonsultowała...
Co do doktorka, dziewczyny jak byście widziały jego szczery uśmiech jak wczoraj weszłam do gabinetu i powiedziałam że chyba się udało... no takie to urocze było 🥰🥰
co do emocji no to na nic się nie nastawiam, wiem że różnie może być, ale w głębi serduszka trzymam kciuki za obydwa kropki!! w końcu beta przyrasta pięknie i ma kosmiczne wartości, a jakby to drugie się nie rozwijało to pewnie i ta beta by nie była taka szalona albo chociaż przy takich wartościach przyrastałaby już wolniej?? czy nie mam racji 😎😎😍😍🤣🤣😂😂😅😅
Stary jakoś dziwnie spokojnie podszedł do tematu 😂🤣 powiedział jedynie że będzie musiał w takiej sytuacji zrezygnować z jednego etatu żeby mi bardziej pomóc 😎😎
Martwić się nie martwię bardziej mam przekonanie że co by nie było to sobie poradzimy 😁😁 po prostu będzie większy albo mniejszy hardcore 😆😆
od paru dni mam mdłości... no dzisiaj to bardzo duże 🙄 w poprzedniej ciąży od 7 tc wymiotowałam przez 9 miesięcy, nawet przy porodzie... mam nadzieje że nie będę miała aż takiej powtórki z rozrywki 😅
Lipcowa, siesiepy, Kil, Angi90 , eM 🌺 lubią tę wiadomość
-
KarolinaAnastazja wyślij koniecznie fotę 🤩 kocham morze w każdą porę roku 🤩
Clausix tulę. Trzymam kciuki aby to była ostania @ w tym roku na dluuuugie minimum 9 miesięcy 🍀
Angi a kiedy masz wizytę kontrolna? 🧐 Dobrze gdyby obejrzał Cię lekarz.
Zosis plamienia niby rzecz normalna ale wiadomo, że stresują. W razie bólu brzucha weź nospe i magnez, duzo odpoczywaj i pij płyny. 🍀 A gdyby coś się działo to od razu na sor - tam też zrobią Ci usg 😊
Siesiepy jak tam - głowa nie boli? 😁
Rozalaa i to nazywa się rozwiązanie 😁
A czerwca to tak nie planuj, bo z brzuchem chyba turnusy odpadają 🙃
Beezi ślicznie dinki 🤩 masz już w swoim koszyku? 😁
Pfry jesteś? 😊 Jak tam? 😊
Dziewczyny ja wiem, że w długich staraniach jest ciężko. Bardzo ciężko. Ale uwierzcie, że warto. Mimo wszystkich trudności, łez i strachu.
Trzymam kciuki za każdą z Was ❤️🤞🏻❤️
RinTinTin, Clausix, siesiepy, Angi90 , rozalaa lubią tę wiadomość
-
Clausix wrote:Biel nad bielą, standardowo... Jest mi dziś zwyczajnie, po prostu, przykro.
Przykro mi. 🥺 Tulę Cię mocno i życzę dużo siły. 🍀 Pamiętaj że jeśli potrzebujesz to tu jesteśmy.Clausix lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
16.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. 🔜 7.05 -
Rozala- coś wrzucę🤭
Czekam na wieści z badań, kiedy będą wyniki od środy licząc?
Angi- To bierz starego i pryskaj gdzieś na weekendzik. Trasa u Nas też deszczowa2*C ale nastawiliśmy się na "zime" 😃
Paula- uda się, pytanie tylko kiedy. Każdy ma swój czas, tak mi się wydaje. No i pozytywne nastawienie-tez dużo gór wznosi kochana 🤗
No produkujecie jak dinowariatki😂 ale nadrabiam teraz w aucie 😛
Co do testowania to w niedzielę rano będzie 7dpo, to dla sportu sikne 😂
Zosis u nas weekendy lubi gdzieś się wyrwać, a nad morze bo jedzie ktoś z Nami, kto był ostatnio 30lat temu i chcemy wrócić mu wspomnienia z okazji prezentu Od Nas 😊 No i zimą nigdy Nad morzem nie byłam 🤭
Zosiu trzymam dwa kciuki, żeby było wszystko ok. Będzie!
Clausix- przytulam kochana. Nie chcecie podejść do jakieś procedury?
Bezzi- dziękuję bardzo, Buźka 😘
Lipcowa- będzie fotka ♡
RinTinTin- ♡
Kil-♡
Moon- fajnie, że stary zdecydowanie zdecydował o zejściu z etatu żeby Ci pomóc. Nudnej ciąży 😊🤢🤣
P.S.Nadrobiłam 😜😜Lipcowa, Angi90 lubią tę wiadomość
-
KarolinaAnastazja wrote:
Clausix- przytulam kochana. Nie chcecie podejść do jakieś procedury?
Miałam pierwszą IUI w lutym, skończyło się niestety zatrzymanym w 9+3.
Potem przerwa, potem wizyta u nowej prof., badania, leki, suple, przez 3 cykle. I zaczęliśmy w tym miesiącu się starać znów. Po @ powtarzam homocysteine, insuline, ferrytyne, glukoze i zobaczymy czy te leki w ogóle coś dały. Myślę o podejściu do IUI w nowym roku, ale wszystkie badania musimy zrobić od nowa, bo są nieaktualne te ze stycznia...33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
02.2025 - start IVF - 10 pęcherzyków, 8 dojrzałych komórek, 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️
7dpt beta 53,5 prog 11,15
9dpt beta 118,8
11dpt beta 276,2
16dpt beta 3552,9
30.04 23dpt usg 🤞
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Moon, u Malutkiej na kwietniowym były od razu dwa ładne pęcherzyki i jeden taki niepewny, odbiegał od rodzeństwa, a niedawno cała trójeczka zawitała na świecie 🥰 Wierzę, że i Twój maluch nadgoni🤞🏻🍀
moonflower lubi tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół -> 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół -> 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
❔️❔️❔️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Zosia, uspokoiłam się i jest ok. 😇 Dziękuję że pytasz. Wątpię żeby Twoje plamienie to było coś groźnego ale trzymam kciuki aby to się faktycznie okazało! 🤞Jeśli poczujesz się pewniej to podejdź do lekarza i spytaj się czy zrobi ci szybki przegląd.
Rozalaa super wieści! W sumie no właśnie, możesz je wykonać gdzie indziej. Człowiek nie pomyśli w pierwszej chwili o tym. 😅
Angi ja w enelmedzie na pakiet z pracy robię: ale to musisz mieć skierowanie od ich lekarza chociaż. Jak nie mam takiego to załatwiam przez telekonsultacje u endokrynologa.
Beezi jeszcze nie mam ale nie chcę być zbyt mocno nachalna.w razie czego będę dzwonić na koniec dnia. I tak, bez kaca, tym likierem 15% nie da się ulic, jest obrzydliwie słodki ale przepyszny. Chociaż wolę swoje domowe likiery. 😎 A te przytulanki są cudowne. 🥺
Kil kochana, Ciebie też tulę za biel. Widzę że jest jeszcze wcześnie chyba? Mam nadzieję że jeszcze los się odwróci. 🍀
Wow Moon oby te Twoje dwa kropki były dla Ciebie łaskawe w tej ciąży i zafundowały Ci mniej atrakcji. Lub chociaż krócej. 🫣
Lipcowa hihi nieee.Nie mam parcia żeby pić niewiadomo jak dużo.
Lipcowa, Angi90 , Kil lubią tę wiadomość
♀️29
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF
1. IMSI:
2. 🔜 7.05 -
Clausix wrote:Miałam pierwszą IUI w lutym, skończyło się niestety zatrzymanym w 9+3.
Potem przerwa, potem wizyta u nowej prof., badania, leki, suple, przez 3 cykle. I zaczęliśmy w tym miesiącu się starać znów. Po @ powtarzam homocysteine, insuline, ferrytyne, glukoze i zobaczymy czy te leki w ogóle coś dały. Myślę o podejściu do IUI w nowym roku, ale wszystkie badania musimy zrobić od nowa, bo są nieaktualne te ze stycznia...
Będzie pięknie, zobaczysz 🤗🤗🤗 -
Kill, zdarzały się większe te skrzepy, ale chyba nie aż tak... Sprawdzaliśmy krzepliwość, też było ok. Ja to się obawiam, że kiedyś mi jakiś zablokuje odpływ z szyjki i będę poginać na sor 😬 Bo teraz też jak wyszło, to krew wylała się wiadrem 🙄 Jesus...dobra, takie obrazy zapodaję, przepraszam 🫣 Lista pytań mi rośnie 😅
Meegi, w poprzednim cyklu brałam Clexane po laparo i okres był piękny, może coś jest na rzeczy...
Lipcowa, umówiłam się na 25 listopada, sobota. Także mam czas do czwartku na załatwienie krzywych.
Siesiepy, próbuję nadal wbić się na NFZ, badania+wizyta z wydatków mi wystarczą, najwyżej grudzień zostanie 🤷🏼♀️
KarolinaAnastazja, najwcześniejszy wypad ze Starym to ten planowany w styczniu na Lublin (o ile się dostanę!). Swoją drogą na urodziny powinnam dostać okres, a potem fajnie byłoby sprawić sobie prezent....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2023, 11:31
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm | 12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 27t2d 1118 g 🧬ok
30t1d 1585g🍇| 34t1d 2300 g 🎃
02.05 kolejna wizyta ⏰
TCC 15.05.2025
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Wezwana do wypowiedzi informuję:
W środę wbiłam w kolejkę do ginekologa, przyjął mnie bez marudzenia, bo ostatnio mi podpadł z jedną sprawą i doskonale o tym wie. Rozpisał nam leczenie: 10 dni antybiotykoterapii celowanej dla mnie + 5 dni przeciwko grzybom, mąż 5 dni antybiotykoterapii + 2 dni przeciwko grzybom. Mam też globulki dopochwowo na 6 dni, zaczęłam teraz, skończę po okresie. Tak więc: witajcie leki, moi starzy przyjaciele 🥲
Wczoraj robiłam sikańca, biało - zgodnie z przewidywaniami, ale tylko po to go robiłam, aby na spokojnie zacząć brać leki. Jutro spodziewam się odwiedzin 🐒. Z tego wszystkiego w końcu wykupiłam te antydepresanty i zaczęłam wczoraj brać. Ponoć po ok. 2 tygodniach czuć różnicę. Liczę na spokojniejszy i pełniejszy sen.
No i tak to leci. Wychodzi na to, że kilka dni po okresie skończę leczenie, będziemy z mężem robić wymazy i posiewy moczu - jak będzie wszystko git to biopsja endometrium wskakuje w kolejnym cyklu. Czyli - tak marudzilam, że kontrolna biopsja na NFZ dopiero za 3 cykle po leczeniu i... Wychodzi na to, że leczenie się przedłużyło i idealnie ten termin pod koniec grudnia będzie jak znalazł 😑🥴
Mamy umówioną wizytę w prywatnej klinice na 14.12 - umówiliśmy pod wpływem chwili, ale teraz wydaje mi się, że to bez sensu i będę chyba ja odwoływać i umawiać w razie czego jakąś do bardziej polecanego lekarza już w przyszłym roku.
Edit: a no i daliśmy sobie teraz bana na seks, do czasu potwierdzenia, że wszystko jest wyleczone. 😟Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2023, 12:31
👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań Accofil
16.02.2024 - AMH 1,28 -> 06.02.2025 AMH 1,92 😊
Endometrioza II i adenomioza ❌ niepłodność idiopatyczna
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty; przewlekły stan zapalny ❌
2025 - bądź tym szczególnym i szczęśliwym 🤞
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Lecę na oparach... 🫠
Plan: dieta, fizjo uro-gin, ćwiczenia, relaks 🧘 -
nick nieaktualnyOjejujeju, jak tu dużo informacji. Ciężko mi zapamiętać, żeby się odnieść do każdej, ale pamiętajcie, ze cokolwiek jest teraz nie po waszej mysli, to tylko chwilowe i w końcu wychodzi słońce 💛☀️ Mam szybkie pytanie. Jeżeli owulke miałam (tak sadze) 11dc to progesteron powinnam zrobić w 18dc? Bo wszędzie piszą, że 21-23 dc, ale to będzie wiedei niż 7 dni. W każdym razie zrobiłam w 18dc i mam 16,90 ng/ml, z czego się cieszę, bo miałam ostatnio niższy. Jak któraś z Was ma wiedzę, jak z tym robieniem proga, to będę wdzięczna.
-
paprotka17 wrote:Ojejujeju, jak tu dużo informacji. Ciężko mi zapamiętać, żeby się odnieść do każdej, ale pamiętajcie, ze cokolwiek jest teraz nie po waszej mysli, to tylko chwilowe i w końcu wychodzi słońce 💛☀️ Mam szybkie pytanie. Jeżeli owulke miałam (tak sadze) 11dc to progesteron powinnam zrobić w 18dc? Bo wszędzie piszą, że 21-23 dc, ale to będzie wiedei niż 7 dni. W każdym razie zrobiłam w 18dc i mam 16,90 ng/ml, z czego się cieszę, bo miałam ostatnio niższy. Jak któraś z Was ma wiedzę, jak z tym robieniem proga, to będę wdzięczna.
7 dpo jest idealnie, 21 dc to umowny czas przyjmując, że owulacja jest 14 dc ale nie u każdego tak jest.
Clausix tule za małpę 🥺
Paprota do testu to jeszcze szmat czasu, 28go listopada mam zamiar 🥴
Rozala no i widzisz, udało się i będziesz spokojniejsza, super 💪🏼
Siesiepy dobrze czytać, że emocje już opadły i patrzysz na przód z pozytywnym nastawieniem, jesteś dzielna ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2023, 13:21
paprotka17, Paprota9418, rozalaa lubią tę wiadomość
Adenomioza, trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 19%, cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
🔜 sztuczna menopauza -
paprotka17 wrote:Ojejujeju, jak tu dużo informacji. Ciężko mi zapamiętać, żeby się odnieść do każdej, ale pamiętajcie, ze cokolwiek jest teraz nie po waszej mysli, to tylko chwilowe i w końcu wychodzi słońce 💛☀️ Mam szybkie pytanie. Jeżeli owulke miałam (tak sadze) 11dc to progesteron powinnam zrobić w 18dc? Bo wszędzie piszą, że 21-23 dc, ale to będzie wiedei niż 7 dni. W każdym razie zrobiłam w 18dc i mam 16,90 ng/ml, z czego się cieszę, bo miałam ostatnio niższy. Jak któraś z Was ma wiedzę, jak z tym robieniem proga, to będę wdzięczna.
Proga robi się 7 DPO 😉 jeśli miałaś owu 11 DC to zrób 18DCpaprotka17 lubi tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
nick nieaktualny
-
paprotka17 lubi tę wiadomość
👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań Accofil
16.02.2024 - AMH 1,28 -> 06.02.2025 AMH 1,92 😊
Endometrioza II i adenomioza ❌ niepłodność idiopatyczna
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty; przewlekły stan zapalny ❌
2025 - bądź tym szczególnym i szczęśliwym 🤞
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Lecę na oparach... 🫠
Plan: dieta, fizjo uro-gin, ćwiczenia, relaks 🧘 -
Pfry tulę Cię mocno kochana. Cieszę się że udało się wbić w środę do lekarza i masz rozpisane to leczenie. Oby to było już ostatnie przed biopsja... I w sumie w ogóle ostatnie, żeby nie było już więcej banów na seksy i można było działać. Przy antydepresantach możesz z początku mieć różne zawirowania emocjonalne (oby nie, ale mówię z doświadczenia), niemniej to szybko minie, więc proszę się nie zrażaj jakby coś się działo. Mi ustabilizowało się po tygodniu i zaczęło być powoli lepiej że wszystkim. 🍀 Co do wizyty: zależy co będziesz od niej oczekiwać. Bo pewnie będziesz mogła przy okazji sprawdzić czy leczenie przyniosło w końcu upragnione skutki?
Angi a to w sumie jest możliwe że to tak zablokuje odpływ że będzie trzeba jechać na SOR? Pytam bo w sumie nie wiem. Ale obraz makabryczny mam przed oczami. 👀 I pewnie, wbijaj się na NFZ, trzeba korzystać.
Jo_anna 💪 teraz mnie wkurza znowu dalsze czekanie... 😮💨
Bambi ja chyba się do Ciebie nie odniosłam. Dziękuję Ci za tak ciepłe słowa, nigdy nie sądziłam że takiego roztrzepanca jak ja i może lekkiego panikarza ktoś może tak postrzegać. 🥹Angi90 lubi tę wiadomość
♀️29
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF
1. IMSI:
2. 🔜 7.05