Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaAnastazja wrote:Karola, może Cię w nos pocałować, jeżeli nie robisz nic po 22:00
Kiedyś jak mieszkałam w bloku a piętro niżej mieszkała też moherowa kobiecina i przyszła do mnie, że za głośno muzyki puszczamy w domu. To otworzyłam drzwi, wysłuchałam i przed nosem drzwi zamknęłam, bo była 16.30.
Od tamtej pory cisza. A problemem było dla niej, że nawet chodzi się za często po klatce schodowej, albo że na szpilkach po schodach wchodze/schodzę..
Nie przejmuj się, nie stresuj, nie denerwuj.
Jak gdzieś masz rury od pionu to postukaj trochę łyżeczką, niech zobaczy co to znaczy hałas 😄
Cho na barszcza 🤭🤗🤗🤗😘
Wiem że może mi teoretycznie naskoczyć, ja też jej pomogę uprzykrzyć życie ale na prawdę nie robimy nic złego.
Nigdy nie było ani imprezy, ani głośnej muzyki ani nic takiego.
Mamy psa ze schroniska, chodzimy z nim do behawiorysty (radziliśmy się 3 różnych) twierdzi że jest w porządku mamy kamerę i nagrywamy go i jak szczeka to max 40 min w sumie w ciągu dnia. Wcześniej wył ale udało nam się to zwalczyć.
Boję się co będzie jak będziemy mieć małe dziecko które będzie biegało i rzucało zabawkami po podłodze.
Za ścianą w sypialni mamy już drugiego noworodka ktory potrafi płakać całą noc tak że mnie budzi i co pójdę do tej biednej matki i powiem że ma coś zrobić z tym dzieckiem bo mi przeszkadza??
No oczywiście że nie.. mieszkam w bloku więc liczę się z ludźmi którzy obok mnie żyją.
Chętnie przygarnę i barszcz i melisę..
A tak żartem to mąż się śmieje ze chyba skorzystamy z propozycji koleżanki ze ona nam wystawi papiery (jest psychologiem) ze sąsiadka nas nęka i nachodzi i nie możemy zajść w ciążę bo boimy się że jak będziemy uprawiać seks to ona przyjdzie.. nawet się zgodził żeby napisała ze ma problemy z erekcja ze stresu że ona przyjdzie…Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2023, 23:03
KarolinaAnastazja, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny lubicie kremki do ciała i inne bajery?
Moim ostatnio odkryciem jest z Indigo.
Mam jeden LOVE STORY Body Scrub
I mam też balsam do ciała egoistę 😍
*To nie reklama*
Ale pachną pięknie i nawilżają super skórę!
-
Dzień dobry w środę 🤩
Karolina ja lubię, ale nie używam takich perfumowanych kosmetyków bo mam wrażliwą, alergiczną skórę, więc u mnie tylko produkty apteczne się sprawdzają, uwielbiam balsam nawilżający z Cerave idealnie sprawdza się do mojej suchej skóry. Te balsamy z Indigo znam od kosmetyczek zawsze jak robię paznokcie to można sobie posmarować dłonie na koniec.
My wczoraj pogadaliśmy z K. i podjęliśmy decyzję, że jeśli w tym cyklu się nie uda, to styczeń odpuszczamy 🤷🏻♀️ jedziemy do PL na święta, mamy zabookowany nocleg na sylwka w Zakopanym, chcemy na spokojnie spędzić ten czas i korzystać z wyjazdu bez spiny, że zaraz dostanę okres i będziemy na łeb na szyję wracać do NL. No cóż to tylko w miesiąc w skali tych 3 lat starań to nic, a od życia też coś trzeba mieć. Po powrocie umówimy się jedynie z lekarka na rozmowę, żeby ustalić dalszy plan działania.
Miłego dnia dinusie 🤗Angi90 , Beezi, Paprota9418, rozalaa, Cukruś, KoKos, Emka06, Lipcowa lubią tę wiadomość
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
02/04 histeroskopia (przewlekły stan zapalny endometrium 5/10 + adenomioza) leczenie metronidazol+ doxycyklina
09/06 (S) V FET ❄️
6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
17 dpt bhcg 5633
24 dpt CRL 5,7 mm i bijące ❤️
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
9+6 CRL 2,91 cm bobisia 🥹
🔜 sztuczna menopauza -
Paprota9418 wrote:Mówią że nie powinniśmy się denerwować a właśnie miałam spotkanie z sąsiadką z dołu że niby “chodzimy od pięty “ i tupiemy w mieszkaniu. Już mieliśmy wcześniej przeboje z ta babką ze mąż ćwiczy (ćwiczy tylko siłowo więc nie ma mowy o skakaniu jestem przy tym) i niby jej skacze o 19 i jej syn się boi że się blok wali. I że pies szczeka i jej to przeszkadza (sama ma psa)
I mówi do mnie że ona to zgłosi .
Aż mnie normalnie telepie.. całą się trzęsę tak mnie babsko wkurwilo.
"PROSZĘ CISZEJ UPRAWIAĆ SEX! CIENKIE ŚCIANY" 🤣
B. stwierdził że ładne pismo więc na pewno zazdrosna baba 🤣 albo jak mąż coś usłyszy to chodzi za nią i jej suszy głowę 😅😅 dodam że nasze seksualne życie nikomu wcześniej nie przeszkadzało (a mieszkaliśmy w mieszkaniu wcześniej gdzie faktyczne było słychać jak sąsiad bąka puścił) ... i jakichś orgii nie urządzamy... za to wiem na pewno kto to napisał i u nich w mieszkaniu jak wychodzą do pracy rano o 5 tak ujada pies że no można zwariować 😎 jeszcze zanim zamkną drzwi wybiega za nimi na klatkę i jjada, a wiecie jak po klatce się echo niesie... jednak wychodzę z założenia że to pies więc cóż zrobić.. nie przyszło by mi do głowy pisanie liścików 😂😂
edit. Cześć z rana przy kawce... niestety mieliśmy awarie i od 6 na firmie 🥱🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2023, 07:50
Paprota9418, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Paprota9418 wrote:Mówią że nie powinniśmy się denerwować a właśnie miałam spotkanie z sąsiadką z dołu że niby “chodzimy od pięty “ i tupiemy w mieszkaniu. Już mieliśmy wcześniej przeboje z ta babką ze mąż ćwiczy (ćwiczy tylko siłowo więc nie ma mowy o skakaniu jestem przy tym) i niby jej skacze o 19 i jej syn się boi że się blok wali. I że pies szczeka i jej to przeszkadza (sama ma psa)
I mówi do mnie że ona to zgłosi .
Aż mnie normalnie telepie.. całą się trzęsę tak mnie babsko wkurwilo.
Kiepska sprawa... Znam z doświadczenia... Siostra jak mieszkała w bloku to miała też takich "sąsiadów"przeszkadzało im że jej dzieci za głośno się bawią, biegają po domu a ona jest nauczycielem (paradoks x|) i nie może sprawdzianów sprawdzać bo jej przeszkadzają... Zaczęli ją straszyć, straszyli moją mamę jak przychodziła się dziećmi w ciągu dnia opiekować - raz sąsiad z boku słyszał tą "rozmowę" i powiedział aż, że jakby co to on słyszał teksty z stylu "że może coś się stać komuś niechcący" itp i może zeznawać jakby sprawy przybrały zły obrót... Dzieciaki dostały takiego schiza przez tych psychopatów, że za każdym razem jak dzwonił ktoś do drzwi dzwonkiem, a nie pukał (oni dzwonili właśnie) to zaczynały płakać bo się bały, że to znowu oni przyszli się drzeć... Koniec końców siostra przyspieszyła plany o wybudowaniu się i wprowadzili się najpierw do nas (do mnie i rodziców) i jak tylko mogli to do siebie na swoje... Życzę ogromu cierpliwości z takimi ludźmi
Cukruś witaj na pokładzieja HSG jeszcze nie miałam więc się nie wypowiem... co do żylaków to mam nadzieję, że lekarze wszystko ogarną u Twojego
Co do planszówek jeszcze to któraś pisała o eurobiznesmam i też uwielbiam hihi klasyka z dzieciństwa
wspominałam o Horror w Arkham? Tylko trzeba zarezerwować z 4 godziny xD No i wg. mnie jest trudna do ogarnięcia z początku... Ze znajomymi lubimy pograć też w Ego lub Gorącego Ziemniaka xD Miałam spojrzeć po pracy co tam jeszcze na półce mamy, ale byłam po te wyniki z prolaktyny i znowu jest wyższa
czyli po odstawieniu leków stopniowo idzie w górę
któraś może jest ogarnięta jak "rozczytać" te po 1h i 2h?
531 ulU/ml - norma 102-496
po 1h z MTC 6361
po 2h z MTC 4083
Zanim brałam wcześniej ten cyklodynon to bez obciążenia dobijała mi do 1008 ulU... Lepiej brać diostinex czy coś innego możecie mi polecić?
Edit. Do gin mam wrócić dopiero po @ sprawdzić czy torbiele się wchłonęły - więc dopiero wtedy też powie mi co robić z tą prolaktyną - narazie przepisał mi diostinexWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2023, 07:58
Paprota9418 lubi tę wiadomość
-
moonflower wrote:my jak się wprowadziliśmy do mieszkania w którym obecnie mieszkamy, po pierwszych nocach znaleźliśmy w skrzynce karteczkę cytuje:
B. stwierdził że ładne pismo więc na pewno zazdrosna baba 🤣 albo jak mąż coś usłyszy to chodzi za nią i jej suszy głowę 😅😅 dodam że nasze seksualne życie nikomu wcześniej nie przeszkadzało (a mieszkaliśmy w mieszkaniu wcześniej gdzie faktyczne było słychać jak sąsiad bąka puścił) ... i jakichś orgii nie urządzamy... za to wiem na pewno kto to napisał i u nich w mieszkaniu jak wychodzą do pracy rano o 5 tak ujada pies że no można zwariować 😎 jednak wychodzę z założenia że to pies więc cóż zrobić.. nie przyszło by mi do głowy pisanie liścików 😂😂
Kurde ludzie muszą nie mieć swojego życia żeby się życiem innych interesować.
Ona też kiedyś próbowała ze niby za głośno seks uprawiamy ale mąż się jej zapytał czy jest zazdrosna i więcej o to nie przyszła.
Wiesz na te tupania i itp to jakoś sobie poradzę.
Ale na to że pies zaszczeka jak sąsiad wychodzi do pracy nic nie zrobię. Przecież nie powiem mu wiesz co szczekaj po 10 bo jeb. Baba chce nasłać na nas KTOZ.
Nagrywamy go prawie od 2 lat, mamy kamerę i pracujemy z behawiorysta. Dziś jak patrzyłam to szczekał kilka razy ewidentnie w momencie hałasu na klatce.
Kil ja nie zamierzam się wyprowadzać bo bardzo lubię tam mieszkać i jakieś chore babsko nie bd mi truć życia.
Zawsze można najpierw wysłać pismo ze nas nęka i nachodzi, a potem można iść z tym dalej.
Ja tak na prawdę nic złego nie robię
Tak mnie wczoraj zdenerwowała że nie spałam pół nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2023, 08:15
Kil lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny w ten ponury dzień. Roznoszę kawę na pobudzenie i życzę pięknego dnia mimo tej aury za oknem 🫣
Paprota9418, Kil, KoKos lubią tę wiadomość
👱♀️
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
❔️ANA3 - histony graniczny (+)
✖️2023 2x stymulacja CLO
✖️2024 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
🧔
❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
✅️ badania hormonalne, kariotypy
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%
✨️ IVF ✨️
🍀✨️ 24/03/2025 start stymulacji ✨️🍀
🍀✨️ 07/04/2025 punkcja ✨️🍀
pobranych 8 🥚 ➡️ pICSI ➡️ 5 ❄️ ✨️🍀❤️
1 FET 05/05/2025 11 dpt <0,2 ✖️
2 FET 09/06/2025
7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀
16 dpt pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🥹✨️🍀
23 dpt plamienie, szpital, maluszek z ❤️🥹✨️🍀 -
moonflower wrote:my jak się wprowadziliśmy do mieszkania w którym obecnie mieszkamy, po pierwszych nocach znaleźliśmy w skrzynce karteczkę cytuje:
B. stwierdził że ładne pismo więc na pewno zazdrosna baba 🤣 albo jak mąż coś usłyszy to chodzi za nią i jej suszy głowę 😅😅 dodam że nasze seksualne życie nikomu wcześniej nie przeszkadzało (a mieszkaliśmy w mieszkaniu wcześniej gdzie faktyczne było słychać jak sąsiad bąka puścił) ... i jakichś orgii nie urządzamy... za to wiem na pewno kto to napisał i u nich w mieszkaniu jak wychodzą do pracy rano o 5 tak ujada pies że no można zwariować 😎 jeszcze zanim zamkną drzwi wybiega za nimi na klatkę i jjada, a wiecie jak po klatce się echo niesie... jednak wychodzę z założenia że to pies więc cóż zrobić.. nie przyszło by mi do głowy pisanie liścików 😂😂
edit. Cześć z rana przy kawce... niestety mieliśmy awarie i od 6 na firmie 🥱🙄
To powiem Wam, że też świeżo jak się wprowadziliśmy słyszeliśmy jak sąsiadka glosno krzyczała podczas seksu (chociaż nam to nie przeszkadzało bo sama lepsza nie jestem 🤣) później był spokój i zastanawialiśmy się czy wszystko ok 🫣
Po jakimś czasie spotkałam ją z pokaźnym brzuszkiem ciążowym 😁
Śmialiśmy się z mężem, że wtedy słyszeliśmy jak powstaje nowe życie 🤣🤣🤣Paprota9418, Beezi, Pfry, Lipcowa lubią tę wiadomość
👱♀️
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
✖️2023 2x stymulacja CLO
🧔
✨️ IVF ✨️
2 FET 09/06/2025
7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀
Biel nad bielą... niby się człowiek spodziewa, a jednak się łudzi...33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
02.2025 - start IVF - 10🪩➡️ 8🥚➡️ 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️ 💔9 tc
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Cukrus i to jest normalne podejście..
w niedzielę młody sąsiadów kopał nogami od 7 rano po ścianie za moim łóżkiem i się darł.
U góry dzieci biegają, za ścianą słyszę jak się sąsiad kąpię..
Normalne że w bloku takie rzeczy się słyszy..
Clausix przytulam Cię mocno 🫂🫂Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2023, 09:03
-
Dzień dobry w ten szary, ponury dzień 😅 mogłabym spać i spać 🥱
Ehhh najgorzej trafić na takich sąsiadów co wszystko im przeszkadza. Pamiętam, że jak byłam mała to mieliśmy taką za ścianą, wszystko jej przeszkadzało, za głośno chodzimy, za glośno muzyka, za głośno rozmawiamy, a ona jak kichła to cały blok się trząsł😅. Potem z upływem lat chyba słuch jej się pogorszył bo przestała się czepiać. Teraz na szczęście nie mamy problemu, sąsiedzi spoko.
Nawet mieszkam balkon w balkon z byłą mojego męża, ale wiecie, to bardziej było friends with benefits 😅 nasza sypialnia ma wspólną ścianę z jej i czasem słyszymy jak jej dobrze, jednak nie zostawiam jej liścików, żeby była ciszej... 😂 zawsze dziwnie sie czuje jak ją widzę, a jak na złość poznałam ją w windzie, z torbą jedzenia z maczka, w starym dresie, bez grama makijażu a ona odstawiona na jakąś impreze. Pewnie sobie pomyślała jak nisko upadł 😂
Cukruś, witaj w autobusie 😊 z żylakami się nie wypowiem, nie znam się, ale wespre, utule i otre łezke jeśli będzie taka potrzeba 🥰
Clausix, przykro mi 😔 zrób dziś dla siebie coś miłego.
Moon, no mówiłam że pączkiem nie pogardzi 😁 a tak serio to współczuje Ci tych dolegliwości i życzę by szybko minęły.
Jaoana, dobry pomysł z odpuszczeniem i odpoczynkiem, jednak myśle, że nie będzie potrzebny bo się uda🧚♀️ niezmiennie trzymam kciuki 🩷
Miłego dnia dinusie, coraz bliżej święta 🎄❄️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2023, 09:25
jo_ana, Paprota9418, siesiepy lubią tę wiadomość
👱♀️ 27 🧔♂️ 34 🐈
01.2023 starania 🍀
04.2023 niskie amh/ teratozoospermia 🪱
Immunologia🚨
4 procedury IVF🔬/ prp jajników 💉
09.23- brak zarodka| 10.23| 01.24| 02.24
6❄️
1). 10.23 ET 1.2.2 10dpt <0.2 ❤️🩹
2). 04.24 FET 4.1.1 9dpt <0.2 ❤️🩹
3). 07.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)
4). 08.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)
💊immunosupresja
5). 29.11.24 FET 4.1.1 ✨️🍀
5dpt ⏸️🥹
6dpt 53.4; 8dpt 158; 10dpt 385; 12dpt 716; 14dpt 1205
17dpt 3456 + pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥚
24dpt CRL 3.3mm z bijącym ❤️
12+2 🧬 I prenatalne 5.60cm zdrowej dziewczynki 🎀
21+2 🧬 II prenatalne 374g Hani 🌸
30+2 🧬 III prenatalne 1442g 🐰
33+2 1900g 🐭
35+6 2508g 🦭
Zostań ze mną 🙏
-
Clausix, tulę mocno ❤️🩹😥 Który dpo?
Paprota, nie stresuj się takimi rzeczami, nie warto. Tak jak ona może zgłosić tak samo Wy możecie zgłosić nękanie i myślę, że nie trzeba to tego żadnych opinii psychologa.
Jo_ana, dobra decyzja i oby pobyt w Polsce był jednak bez 🐒 🤞
Kil, na prolaktynę chyba tylko Dostinex albo Bromocorn, jeśli Twój gin nie ogarnie to może warto skonsultować z endokrynologiem... Dziewczyny jeszcze polecają niepokalanka, ale nie wiem czy przy takich wynikach ma prawo działać. 🤷🏻♀️
Siesiepy, trzymam kciuki za rozmowy w szpitalu ✊✊
Białek?
Miłego dnia Dinusie ❤️jo_ana, Kil, Paprota9418 lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Clausix tulę mocno 🫂😞👱♀️
✖️2023 2x stymulacja CLO
🧔
✨️ IVF ✨️
2 FET 09/06/2025
Clausix tulę...
Beezi no wcześniej jak miałam powyżej tego 1000 wynik to dali mi cyklodynon z niepokalankiem i po 3 miesiącach stosowania zbiło mi tak do połowy normy myślę, tylko pytanie co lepsze... no u endo to z rok nie byłamTSH tylko sprawdzałam żeby 2 nie przekroczyło.
Miłego dnia -
Jak oparzyłam sobie rękę wrzątkiem nalewajac wode do termofora, to moge nasmarowac aloesem i zabandazowac zeby moc pracowac i nie uwalić calego laptopa? ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2023, 10:23
Rozpoczęcie starań 06.2022
💁♀️PCOS, owulacja przywrócona na stymulacji, oba jajowody drożne,
Lametta 5-9 dc 1x2, NAC 5-9 dc 3x1, Proovulin, Resweratrol (250 mg), omega 3 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), Wit D3, Wiesiołek 1- 12 dc 3x1, L-arginina 6-12 dc 3x2, Wit E 1-12 dc 3x1, Pregna start, selen 100 mcg, cynk 30 mg, wit C 1000 mg, zioła ojca Sroki, Ovitrelle x2
Trombofilia:
MTHFR_677C>T Układ homozygotyczny ❌️
PAI-1 4G Układ heterozygotyczny ❌️
14 cykl stymulowany (wczesniej prawie 2 lata)
💁♂️
L- karnityna 3x1 (1800 mg), L- arginina 3x2 (3000 mg), acetyl L-karnityna 2x1 (1000 mg), Q10 3x1 (600 mg), selen 100 mcg, wit E 1x1, likopen 1x1 (20 mg), NAC 2x1 (1000 mg), omega 3 2x1 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), smoothie + zmielone siemie lniane z dodatkiem oleju z czarnuszki
Morfologia nadal 1%, ale w normie w przeliczeniu na ejakulat,
DFI 15%, HBA 74%, MAR test 0% -
Takie tu poruszenie, że nie daję rady nadrobić 😅
Siesiepy, rozpisałam się w odpowiedzi na Twoje pytanie i mnie wywaliło 🫠 Napiszę jeszcze raz później, bo udało mi się dostać do pani doktor na wizytę na 13:10, więc zaraz zmykam z pracy i jadę.Beezi, Cukruś, siesiepy, Angi90 , Lipcowa lubią tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Pierwsza kwestia to dzięki dziewczyny: siesiepy, Zosis, RinTinTin, moon za odpowiedzi w sprawie bólu głowy, z tym już jest lepiej u mnie, przeszło mi 😊 ale wstyd się przyznać, że dziś odespałam za wszelkie czasy, obudziłam się dopiero co o 10:00 😯 tylko przez głód, zaraz odpalam kawkę, miłego dnia wszystkim 😚
Jo_ana myślę, że dobrze jest mieć plan awaryjny, odpoczniecie trochę sobie, bez 🐒 to inny poziom odpoczynku 😅 No, ale dalej jest wszystko możliwe, pamiętaj o tym, ja zaciskam dalej, oby to była ostatnia IUI🤞🍀 co do owulacji to tak jak u mnie, dokładnie czuje, który to jajnik 😂
KarolinaAnastazja u mnie nic nie słychać, jakaś jestem nerwowa i mimo, że dopiero zaczynam stymulację do naturalnych starań to coraz bardziej myślę już o IVF, bo gdzieś straciłam cierpliwość po drodze 😅 bardzo miło słyszeć, że się stary tak się opiekuje, prawidłowo, korzystaj, odpoczywaj i czekaj na prezent pod choinkę 🤞🍀
Gattina również czekamy na informacje jak u Ciebie
Zosis, ehh no zmiany są ogromne, musisz przywyknąć, pamiętaj, że teraz Twoje zdrowie i Grzdylka najważniejsze ☺️😚
Paprota ehh u mnie to z psem było to samo, wył całymi dniami, mocno wypracowaliśmy, że po 20 minutach od naszego wyjścia przestawał i później raczej sobie co jakiś czas popiskiwał, a sąsiadów w jednym wynajmowanym mieliśmy takich, że specjalnie przy drzwiach łazili żeby nakręcić nam psa i później wezwać policję, ludzie niektórzy to jakiś niższy podgatunek niestety 🙄 także współczuję!! Jak ktoś nie umie mieszkać w bloku to niech się wyprowadzi, a nie innym życie uprzykrza. Ty teraz masz się nie denerwować, być może rozwija się w Tobie nowe życie, to teraz najważniejsze 😊 czekam z niecierpliwością na testa 😂
RinTinTin życzę udanego wyjazdu 🥰
Cukruś witamy 😊 o żylakach nic nie wiem. Jeżeli chodzi o HSG to ja miałam akurat to sono pod USG. Naprawdę do przeżycia. Pamiętaj, że ból jest chwilowy. Będzie dobrze 💪 miło, że walczysz z nami o 🥚🥚
Kil, ja na torbielach się totalnie nie znam, ale tulę 🫂 w końcu musi być dobrze 🍀
Clausix przykro mi 😥 🫂
Siesiepy masz całą garść kciuków ode mnie 🫂🤞 chociaż mam tylko dwa, trzymaj się i postaraj nie stresować, muszą się tobą zająć!Paprota9418, gattina lubią tę wiadomość
Starania od 05/2022💃28l🕴️34l
2x operacja przepukliny pachwinowej prawej, zrosty?
3x histeroskopia - polip + usunięcie przegrody macicy
Tarczyca = Letrox ✅ Nasienie ✅ Sono-HSG 07/23 - drożne, macica bez zrostów ✅ 08/23 RM: drobne mięśniaki, lewy jajnik w brzuchu ❌ 09.10/23 - cb 💔 ->11.2023 klinika: 16-18cs stymulacje ✖️
🍀19cs - lametta, ovitrelle, duphaston = 10dpo ⏸️ 20.03 🍀
6+1🥚4,4mm
8+4 🐥 1,87cm
12+3🐓 6,44cm - I USG jest OK !
15+4 🐔 około 10cm
20+4 jest 🩷 - 395g połówkowe OK!
26+3 🐡 1045g 29+4 🦐 1300g
30+4 🦑 1447g - III USG jest OK!
35+1 🐠 2343g 37+0 🐟 2770g
39+1 🦈 3200g ---> indukcja 🤞🍀
39+3 (CC) Franka - 52cm, 3340g 🥰
-
Emka06 w takim razie owocnej wizyty 🙂
Emka06 lubi tę wiadomość
Starania od 05/2022💃28l🕴️34l
Tarczyca = Letrox ✅ Nasienie ✅ Sono-HSG 07/23 - drożne, macica bez zrostów ✅ 08/23 RM: drobne mięśniaki, lewy jajnik w brzuchu ❌ 09.10/23 - cb 💔 ->11.2023 klinika: 16-18cs stymulacje ✖️
6+1🥚4,4mm
8+4 🐥 1,87cm
15+4 🐔 około 10cm
-
Dopiszę tylko, że jeżeli kogoś pominęłam i coś to wybaczcie, ciężko czasem być na bieżąco 😅 lada moment powinien mi się skończyć okres i się trzeba wziąć za działanie 💪🔥Starania od 05/2022💃28l🕴️34l
6+1🥚4,4mm
8+4 🐥 1,87cm
15+4 🐔 około 10cm
-
Dziękuję dziewczyny jak się wygadałam to mi lepiej, zeszło mi trochę to zdenerwowanie i mamy już kilka pomysłów jak sobie z nią poradzić.
Z psem pracujemy cały czas i robimy wszystko żeby ta nasza nieobecność była dla niego jak najmniej stresująca. Jest po ciężkich przejściach, bał się ludzi i sikał pod siebie jak mężczyzna do niego podchodził i bardzo dużo już wypracowaliśmy. Ale to tylko pies i jak ktoś chodzi pod drzwiami to jak mąk mówisz Kolosku będzie się wkurzał i szczekał.