X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
Odpowiedz

Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2024, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukruś wrote:
    Aaa to przepraszam ja źle zrozumiałam 😁 no niestety na umowie zlecenie jest inaczej niż na umowę o pracę przez co bardzo ubolewam
    Chodziło Ci o to, że jak Cię nie ma cały dzień to nic nie zarabias, tak? A ja w pierwszej chwili zrozumiałam, że masz być iles tam godzin, bo jak nie to tak jakbyś nie była. I dlatego się zdziwiłam. Hehe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2024, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aśś wrote:
    Szefowa jak cos napisze to na prawdę 🙂
    Nakręcanie sie mam juz chyba dawno za sobą, rujnowalo to moje zdrowie psychiczne, teraz mam tak, ze jak sie uda to super, a jak nie to sprobuje jakos ruszyc z tematem adopcji, wiem, ze tez nie bedzie lekko, ale co w zyciu przychodzi lekko? 🙂 chyba nic
    A ja tam po (już) latach wciąż miewam takie cykle, że wszystko wydaje się wskazywać na powodzenie. I wtedy mam więcej niż tylko nadzieję. A potem jest zonk. Bo nadzieję mam co cykl.

• Cukruś Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2024, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprotka17 wrote:
    Chodziło Ci o to, że jak Cię nie ma cały dzień to nic nie zarabias, tak? A ja w pierwszej chwili zrozumiałam, że masz być iles tam godzin, bo jak nie to tak jakbyś nie była. I dlatego się zdziwiłam. Hehe.

Tak, chodziło mi o to, że nie mogę wziąć normalnego urlopu za który na umowie o pracę masz płacone. Na umowę zlecenie jak Cię nie ma w pracy to nie zarabiasz

👱‍♀️
    ❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
    ✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
    ❔️ANA3 - histony graniczny (+)
    ✖️2023 2x stymulacja CLO
    ✖️2024 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
    🧔
    ❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
    ✅️ badania hormonalne, kariotypy
    ✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
    ✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%

✨️ IVF ✨️
    🍀✨️ 24/03/2025 start stymulacji ✨️🍀
    🍀✨️ 07/04/2025 punkcja ✨️🍀
    pobranych 8 🥚 ➡️ pICSI ➡️ 5 ❄️ ✨️🍀❤️
    1 FET 05/05/2025 11 dpt <0,2 ✖️
    2 FET 09/06/2025
    7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀
    16 dpt pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🥹✨️🍀
    23 dpt plamienie, szpital, maluszek z ❤️🥹✨️🍀
  • RinTinTin Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2024, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dinusie w Nowym Roku!
    Chciałam Wam życzyć wszystkiego co dobre! 😘

Rozala, mnie dietetyk dla lepszego wchłaniania żelaza poleciła pić zakwas z buraka w połączeniu z laktoferyną.

Angi90 , rozalaa, Lipcowa lubią tę wiadomość

26 cykli starań naturalnych ❌
    05.23 💔

EF IVF
    05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
    06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌

09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
    📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
    23.09.24 zabieg

🙋🏻‍♀️35l🙋🏼27l

📈POF
    AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09
  • Falistaaa Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2024, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ten sylwester to był u mnie mniej więcej 9/10 dpo, mam dość krótkie cykle.

Co by nie bylo - po 6 stycznia umawiam się na kolejną drożność. Pierwsza byla robiona w 2021, pod narkoza, razem z histeroskopią i usunieciem polipa. I stad mam pytanie: czy bardzo bolała Was ta drożność wykonywana bez narkozy, tak normalnie?

Niektóre piszą, że bol nie do zniesienia i trochę się boję 🫣

• Frutellka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2024, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falistaaa wrote:

Co by nie bylo - po 6 stycznia umawiam się na kolejną drożność. Pierwsza byla robiona w 2021, pod narkoza, razem z histeroskopią i usunieciem polipa. I stad mam pytanie: czy bardzo bolała Was ta drożność wykonywana bez narkozy, tak normalnie?

To jest kwestia indywidualna, także nie ma co się bać 🙃 Trzeba podejść do tego zadaniowo

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
  • Nataliii Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2024, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falistaaa wszystko chyba zależy od jajowodów. Ja nie odczułam żadnego bólu. Nie brałam też przed, ani nie dostałam w klinice żadnych leków przeciwbólowych. Dużo dziewczyn tu pisało podobnie, że badanie było albo bezproblemowe albo z minimalnym uciskiem/dyskomfortem.

Starania od 01.2022
    👩🏼 👱🏼‍♂️ 29l.
    04.2022 cp 💔
    09.2022 6t 💔
    01.2023 cb 💔

27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
    18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
    05.09 2.65cm glutka ❤️
    30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
    27.11 410g bobasa 💙
    29.01 1518g misia 💙
    25.03 3400g maleństwa 💙
    06.04 witaj na świecie synku 😘❤️
  • Pfry Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2024, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drożność - praktycznie mnie nie bolała, ból tak 2/10 w porywach 3/10. Odczuwałam to jak ból przy okresie

Ostatnia biopsja - bolała mnie bardzo ok. 7/10, na szczęście trwała krótko i szybko o niej zapomniałam.

Nie warto się nakręcać. To tak krótko trwa. Najważniejsze żeby się rozluźnić 😘

👩 33 | 🧑 35 - starania od 11.2020

09.2019 - polip w jamie macicy
    21.09.2021 - histeroskopia ✂️ polipa
    31.07.2022 - ⏸️😳 - 19.08.2022 - ❤️
    11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
    Powrót do starań od 12.2022
    02.03.2023 HyCoSy ✅
    14.08.2023 histeroskopia z biopsją endometrium ❌ przewlekły stan zapalny endometrium
    27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
    03.01.2024 HOMA ✅ cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań Accofil
    16.02.2024 - AMH 1,28 -> 06.02.2025 AMH 1,92 😊
    Endometrioza II i adenomioza ❌
    29.07 i 28.08 - IUI ❌
    15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty; przewlekły stan zapalny ❌
    Kariotypy ✅ cross-match✅
    ❔❔❔ wciąż niepłodność idiopatyczna
    2025 - bądź tym szczególnym i szczęśliwym 🤞

Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅

05.2025: 1 IVF: 8 🪩 ➡️ 6 🥚➡️ 4 MII ➡️ ❄️ 6CA 🧘FET ???
    29.06 - NATURALS ⏸️ 😭
  • Emka06 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2024, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozalaa wrote:
    Emeczko Słońce Gorące ☀️ 🔥 jak tam stymulacja? Odczuwasz już coś? 😊
    Wczoraj wzięłam ostatnie dwie tabletki 😎 Czuję jajniki, choć dziś mniej intensywnie niż wczoraj czy przedwczoraj. Jestem ciekawa co tam urosło 🙄 Oczywiście jak mają się zbliżać dni płodne to mąż jakiś zasmarkany 🙃😅
    A Ty jak tam? 😘 Dziś pierwszy dzień w pracy po przerwie i powrót do życia na wyższych obrotach? 😊 Ostatnio tak pisałaś o swojej pracy, że pozazdrościłam Ci motywacji. U mnie ostatnio motywacja do pracy na poziomie -10000 😒

rozalaa, KoKos, Angi90 lubią tę wiadomość

2024
    3 x IUI

2025
    1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane

2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV

04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
    05/2025 - mezoterapia jajników

ANA 1, ANA 2, AOA ➕️

„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.”
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2024, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukrus wszystko co nie jest do końca znane przeraża ale jak oswoisz się z planem na kolejne miesiące to zobaczysz, że będzie lżej 😊
    Pytań o dziecko szczerze współczuję ale nie są zależne od Nas, także nie warto zawracać sobie tym głowy 😊

Angi Twój Stary doskonale wie co robi 😁 korzystajcie ile się da, bo coś czuję, że przed Tobą gorący biznesowy okres 🙃

Moon biedulko. Oby 🤮 przeszły jak najszybciej 🤞🏻

Kokos, Falista biel na tym etapie jeszcze nic nie znaczy 🙃 trzymam kciuki 🤞🏻🍀🤞🏻

Siesiepy przed Tobą niedługo ważny dzień 🤞🏻🤞🏻
    Jak nastawienie do zabiegu? Szczęśliwa piżama przygotowana? 🙃 My nie puścimy kciuków ani na moment 🙃
    Co do zbiórki to kompletnie nie mam pojęcia kto to może być ale gdyby ujawniła się to na pewno byłoby bardziej wiarygodne i wpłaty też ruszyłyby 😊

Paprotka u mnie chwilowo początek roku to jeden wielki chill ale powoli mam zamiar się rozkręcić 😁
    Powodzenia z drożnością 🍀

Paula 🥳🥳 za wyniki Twojego Starego! 😁
    To bardzo dobra wiadomość i jakby to nie brzmiało możecie wykluczyć ten czynnik 😊 histero i drożność to bardzo ważne zabiegi i dają odpowiedzi na wiele pytań także to ogromny krok naprzód 🤞🏻 moje wyniki z krzywej bardzo ładne, chociaż to mam z głowy 😎

Aśś, Kokos plamienie nie zawsze musi oznaczać coś złego 🍀🍀🤞🏻

Frutelka jak podbijasz sobie żelazo? 😊 Moja morfo coraz gorsza, a z uwagi na zęby chce płynne żelazo odsunąć jak najdalej 🙃

Falista co do bólu to tak jak dziewczyny piszą - zależy jakie "przeszkody" napotkają po drodze. Ale nie nastawiaj się negatywnie - musi być dobrze 🍀

paprotka17, Cukruś, Angi90 lubią tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
    ❄️ 4.2.2. ✨

🌟 01.25 Naturalny CUD💔 10/11 tc 👼🏻

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2024, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka no Stary nie ma kiedy się rozchorować! 😁
    Kciuki oby jak najszybciej doszedł do siebie, bo ma tu jeszcze "robotę" do zrobienia 😎😁

Emka06 lubi tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
    ❄️ 4.2.2. ✨

🌟 01.25 Naturalny CUD💔 10/11 tc 👼🏻

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2024, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falistaaa wrote:

Do zniesienia. Jak spory ból okresowy. Nic przyjemnego ale da się znieść.

• Frutellka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2024, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:
    Cukrus wszystko co nie jest do końca znane przeraża ale jak oswoisz się z planem na kolejne miesiące to zobaczysz, że będzie lżej 😊
    Pytań o dziecko szczerze współczuję ale nie są zależne od Nas, także nie warto zawracać sobie tym głowy 😊

Angi Twój Stary doskonale wie co robi 😁 korzystajcie ile się da, bo coś czuję, że przed Tobą gorący biznesowy okres 🙃

Moon biedulko. Oby 🤮 przeszły jak najszybciej 🤞🏻

Kokos, Falista biel na tym etapie jeszcze nic nie znaczy 🙃 trzymam kciuki 🤞🏻🍀🤞🏻

Siesiepy przed Tobą niedługo ważny dzień 🤞🏻🤞🏻
    Jak nastawienie do zabiegu? Szczęśliwa piżama przygotowana? 🙃 My nie puścimy kciuków ani na moment 🙃
    Co do zbiórki to kompletnie nie mam pojęcia kto to może być ale gdyby ujawniła się to na pewno byłoby bardziej wiarygodne i wpłaty też ruszyłyby 😊

Paprotka u mnie chwilowo początek roku to jeden wielki chill ale powoli mam zamiar się rozkręcić 😁
    Powodzenia z drożnością 🍀

Paula 🥳🥳 za wyniki Twojego Starego! 😁
    To bardzo dobra wiadomość i jakby to nie brzmiało możecie wykluczyć ten czynnik 😊 histero i drożność to bardzo ważne zabiegi i dają odpowiedzi na wiele pytań także to ogromny krok naprzód 🤞🏻 moje wyniki z krzywej bardzo ładne, chociaż to mam z głowy 😎

Aśś, Kokos plamienie nie zawsze musi oznaczać coś złego 🍀🍀🤞🏻

Frutelka jak podbijasz sobie żelazo? 😊 Moja morfo coraz gorsza, a z uwagi na zęby chce płynne żelazo odsunąć jak najdalej 🙃

Falista co do bólu to tak jak dziewczyny piszą - zależy jakie "przeszkody" napotkają po drodze. Ale nie nastawiaj się negatywnie - musi być dobrze 🍀

Kochana FerrC z prenacapsto jest bezpieczne dla kobiet w ciąży, ponadto laktoferyna - tylko nie wiem czy w ciąży można, biorę genativcolostrum to też podbija żelazo i koktajle z witaminą C.

Lipcowa lubi tę wiadomość

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

• Nataliii Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2024, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frutellka wrote:
    Kochana FerrC z prenacapsto jest bezpieczne dla kobiet w ciąży, ponadto laktoferyna - tylko nie wiem czy w ciąży można, biorę genativcolostrum to też podbija żelazo i koktajle z witaminą C.
    Laktoferynę można w ciąży. Ja łykam i mam zalecenia brać już do końca ciąży bo niestety leci mi ferrytyna i morfologia, z badania na badanie :/

Starania od 01.2022
    👩🏼 👱🏼‍♂️ 29l.
    04.2022 cp 💔
    09.2022 6t 💔
    01.2023 cb 💔

27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
    18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
    05.09 2.65cm glutka ❤️
    30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
    27.11 410g bobasa 💙
    29.01 1518g misia 💙
    25.03 3400g maleństwa 💙
    06.04 witaj na świecie synku 😘❤️
  • Frutellka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2024, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliii wrote:
    Laktoferynę można w ciąży. Ja łykam i mam zalecenia brać już do końca ciąży bo niestety leci mi ferrytyna i morfologia, z badania na badanie :/

Kochana dlatego napisałam, że nie wiem, ale dobrze wiedzieć ja teraz kupię chyba końska dawkę jakąś bo u mnie też poleciało coś w dół 🙃

Nataliii lubi tę wiadomość

• rozalaa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2024, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falistaa dla mnie był to dość bolesny ale za to bardzo krótki zabieg, nieprzyjemny był balonik Foleya, potem już okej 👍 😊

Emka a jedziesz na jakiś podgląd? Sprawdzasz estradiol przed owu? 😁 jestem ciekawa tych efektów bardzo, wysokie masz amh, mam nadzieję że kurnik będzie ładny ale w granicach przyzwoitości! 😂 a co do Starego - jedna zasada, kto ma katar ten na dole 😂😈 a co do pracy, miewam też gorsze momenty - ale zazwyczaj przyczynia się do tego dyr i ta cała pochrzaniona biurokracja - tak to jest, raz z górki, a raz pod górkę 🥲

Dziewczyny po histero - miałyście mieć jakieś badania przed zabiegiem zrobione? Jakieś posiewy, czystości, ob?🧐

👩 29
    badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
    allo MLR 27% cross match ✅ cytokiny ✅ immunofenotyp ✅ białka C i S ✅
    🧔30
    seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅

1 IVF VII.2024
    💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
    19.08 FET❄️ ❄️
    8 dpt ⏸
    💔 ciąża bezzarodkowa
    2 IVF XII.2024
    💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
    3.02 FET❄️5bb👎
    3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 👎

🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖
  • Frutellka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2024, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozalaa wrote:
    Falistaa dla mnie był to dość bolesny ale za to bardzo krótki zabieg, nieprzyjemny był balonik Foleya, potem już okej 👍 😊

Emka a jedziesz na jakiś podgląd? Sprawdzasz estradiol przed owu? 😁 jestem ciekawa tych efektów bardzo, wysokie masz amh, mam nadzieję że kurnik będzie ładny ale w granicach przyzwoitości! 😂 a co do Starego - jedna zasada, kto ma katar ten na dole 😂😈 a co do pracy, miewam też gorsze momenty - ale zazwyczaj przyczynia się do tego dyr i ta cała pochrzaniona biurokracja - tak to jest, raz z górki, a raz pod górkę 🥲

Dziewczyny po histero - miałyście mieć jakieś badania przed zabiegiem zrobione? Jakieś posiewy, czystości, ob?🧐

CRP, wymaz z pochwy i beta - wszystko mi zrobili w szpitalu

• KoKos Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2024, 05:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalaa ja miała mieć tylko aktualną cytologię, krzepnięcie, morfologię i w razie czego grupę krwi. Później dopiero się dowiedziałam, że powinien lekarz zlecić chociaż podstawowy wymaz na czystość. Ale w tamtym czasie robiłam sobie z innego powodu CRP i było okej, więc zakładam, chociaż może błędnie, że żadnych poważnych stanów zapalnych nie miałam.

Chyba pytałaś albo ktoś, ile cykli stymulowanych planuje lekarz u mnie? Powiedział, że na start 3 i zobaczymy jak dalej 🤷‍♀️

rozalaa lubi tę wiadomość

Starania od 05/2022💃28l🕴️34l
    2x operacja przepukliny pachwinowej prawej, zrosty?
    3x histeroskopia - polip + usunięcie przegrody macicy
    Tarczyca = Letrox ✅ Nasienie ✅ Sono-HSG 07/23 - drożne, macica bez zrostów ✅ 08/23 RM: drobne mięśniaki, lewy jajnik w brzuchu ❌ 09.10/23 - cb 💔 ->11.2023 klinika: 16-18cs stymulacje ✖️
    🍀19cs - lametta, ovitrelle, duphaston = 10dpo ⏸️ 20.03 🍀
    6+1🥚4,4mm
    8+4 🐥 1,87cm
    12+3🐓 6,44cm - I USG jest OK !
    15+4 🐔 około 10cm
    20+4 jest 🩷 - 395g połówkowe OK!
    26+3 🐡 1045g 29+4 🦐 1300g
    30+4 🦑 1447g - III USG jest OK!
    35+1 🐠 2343g 37+0 🐟 2770g
    39+1 🦈 3200g ---> indukcja 🤞🍀
    39+3 (CC) Franka - 52cm, 3340g 🥰

age.png
  • KoKos Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2024, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa ja wiem, ale tutaj mamy biel i plamienie, a to już combo złych rzeczy 😅 jest bardzo brzydkie, brązowe takie, brudne, ewidentnie coś musiał nagle polecieć progesteron i zaraz się @ przywita 🤷‍♀️

Czekam już tylko na okres, skończyłam testować 🙄 no i dziś z rana mnie takie przemyślenie naszło, że nie chcę żyć w ten sposób: od okresu do okresu, od okresu do owulacji, od wizyty do wizyty, planując co do godziny seks. Czuję się tym cholernie zmęczona, nie widzę sensu w innych rzeczach, tak nie może być. Jak to zmienić i nie rezygnować z dalszej walki? Czy jak się po prostu poddam to kiedyś zajdę w ciążę, bo coś się odblokuje, jak to niektórzy mówią? Czy jak się poddam to już całkiem stracę tę szansę? Jak żyć o tym nie myśląc? Chcę i nie chcę działać dalej jednocześnie. Weź tu zrozum babę!

Starania od 05/2022💃28l🕴️34l
    2x operacja przepukliny pachwinowej prawej, zrosty?
    3x histeroskopia - polip + usunięcie przegrody macicy
    Tarczyca = Letrox ✅ Nasienie ✅ Sono-HSG 07/23 - drożne, macica bez zrostów ✅ 08/23 RM: drobne mięśniaki, lewy jajnik w brzuchu ❌ 09.10/23 - cb 💔 ->11.2023 klinika: 16-18cs stymulacje ✖️
    🍀19cs - lametta, ovitrelle, duphaston = 10dpo ⏸️ 20.03 🍀
    6+1🥚4,4mm
    8+4 🐥 1,87cm
    12+3🐓 6,44cm - I USG jest OK !
    15+4 🐔 około 10cm
    20+4 jest 🩷 - 395g połówkowe OK!
    26+3 🐡 1045g 29+4 🦐 1300g
    30+4 🦑 1447g - III USG jest OK!
    35+1 🐠 2343g 37+0 🐟 2770g
    39+1 🦈 3200g ---> indukcja 🤞🍀
    39+3 (CC) Franka - 52cm, 3340g 🥰

age.png
  • aśś Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2024, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj testowałam i biel wiec tez czekam na 🐒

Rozpoczęcie starań 06.2022
    💁‍♀️PCOS, owulacja przywrócona na stymulacji, oba jajowody drożne,
    Lametta 5-9 dc 1x2, NAC 5-9 dc 3x1, Proovulin, Resweratrol (250 mg), omega 3 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), Wit D3, Wiesiołek 1- 12 dc 3x1, L-arginina 6-12 dc 3x2, Wit E 1-12 dc 3x1, Pregna start, selen 100 mcg, cynk 30 mg, wit C 1000 mg, zioła ojca Sroki, Ovitrelle x2
    Trombofilia:
    MTHFR_677C>T Układ homozygotyczny ❌️
    PAI-1 4G Układ heterozygotyczny ❌️

14 cykl stymulowany (wczesniej prawie 2 lata)
    💁‍♂️
    L- karnityna 3x1 (1800 mg), L- arginina 3x2 (3000 mg), acetyl L-karnityna 2x1 (1000 mg), Q10 3x1 (600 mg), selen 100 mcg, wit E 1x1, likopen 1x1 (20 mg), NAC 2x1 (1000 mg), omega 3 2x1 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), smoothie + zmielone siemie lniane z dodatkiem oleju z czarnuszki
    Morfologia nadal 1%, ale w normie w przeliczeniu na ejakulat,
    DFI 15%, HBA 74%, MAR test 0%
‹‹ 564 565 566 567 568 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: