Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
SandraH.97 wrote:W sensie do procedury IVF, bo poprzedni nic nie wspomniał, jak się upomniałam to nawet nie raczył odpisać...gdyby nie forum to bym nie wiedziala jakoe badania z krwii trzeba zrobić bo ten lekarz nic mi nie powiedział, a zastrzyki do stymulacji przepisał 🤷♀️
SandraH.97 lubi tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
-
Hej ho! 🙋🏻♀️
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że ten weekend już się kończy i teściowa wróciła do siebie 😅
Zawsze miałyśmy dobry kontakt ale za te ostatnie teksty chyba nie odwiedzi Nas za szybko 😶
Staremu też się oberwało - trudno, niech przemyśli. Eh ulało mi się ale gdzie mogę zrobić to bardziej swobodniej niż tutaj? 🙃
Zosis masz rację - przetrę szlaki i będziesz miała info z pierwszej ręki 👌🏻 a co do heparyny to nie miałam tak odnośnie opakowania ale jak miałam zastrzyki naprzemiennie to zawsze po prawej stronie bolało dużo bardziej 😬 ale nie wiem od czego to zależy 😊 może spróbuj bardziej ściskać skórę?
Emka i tak właśnie powinnaś czuć - same pozytywne emocje 😊 będzie już tylko dobrze, zobaczysz 🍀 ja czuję się dobrze, w sumie to na nic nie narzekam 😊 a do pracy przestałam chodzić przed świętami - po powrocie ze szpitala już tylko odpoczywam 😊
Jo_ana czytam, że masz dużo na głowie teraz 😵 wytrwałości - jeszcze trochę i złapiesz oddech 😊 mama na długo przyjeżdża? 😊
Paprota ale super akcja 🤩
Miło czytać ile osób zaangażowało się i jakie to daje rezultaty 🥰
Paula jak goście? 😊
RinTinTin my nie badaliśmy zarodkow 😊 Nasz prowadzący uważał, że nie ma wskazań 😊
Beezi absolutnie zgadzam się z Twoim zdaniem 😊 w sumie chyba napisałam to bardziej z automatu - teraz sama się z tego śmieje 😉 u Nas też równouprawnienie chociaż musiałam się mocno nad tym napracować, bo Stary był wychowany w zupełnie innym "nurcie" 😊 a kiedy Twój wraca do pracy? 😊
Aśś tulę za @. ❤️
Tak jak dziewczyny piszą - bądź dzisiaj dla siebie dobra ❤️
Siesiepy jak pobyt?
Dinusie proszę się podsunąć - też zaklepuje miejsce na parapecie 😊 wpadłam chyba ostatnia ale za to mam kebsiki 🙌🏻 także Siesiepy jak widzisz nie zamierzamy opuścić warty - będzie dobrze - my zaciskamy kciuki i nie spuszczamy z Ciebie wzroku 🤞🏻🍀🤞🏻
Rozalaa już po robocie i odpoczniesz chociaż pół niedzieli? 😊
Pfry myślę, że plamienie może być spowodowane biopsja. W kolejnym cyklu wszystko powinno "dojść do siebie" 😊
SandraH jak dobrze, że wróciłaś ❤️
Często zastanawiałam się co u Ciebie słychać 😊
Ten rok będzie inny - zobaczysz 😊😊😊SandraH.97, rozalaa, Paula29, RinTinTin, Emka06, Angi90 , Mart768, Beezi, siesiepy, Paprota9418 lubią tę wiadomość
-
Kogo to moje oczy widzą 👀
Sandra, dobrze,że jesteś 🥰 tyle razy się zastanawiałam co u Ciebie słychać, fajnie,że do Nas wracasz, dinki trzymają się razem 🦖 cieszę się,że jelita Ci odpuściły, to dobre wiadomości 😊
Siesiepy, jesteś dzielna, trzymam kciuki ✊️
A ja Wam polecam serial netflix Już mnie nie oszukasz. Czy to przez serial wstałam z łóżka o 15tej i nadal chodze w piżamie bo już nie opłaca mi się ubierać? Być może 🤔😅SandraH.97, rozalaa, Lipcowa, Pfry, Paula29, Angi90 , Mart768, siesiepy lubią tę wiadomość
👱♀️ 27 🧔♂️ 34 🐈
01.2023 starania 🍀
04.2023 niskie amh/ teratozoospermia 🪱
Immunologia🚨
4 procedury IVF🔬/ prp jajników 💉
09.23- brak zarodka| 10.23| 01.24| 02.24
6❄️
1). 10.23 ET 1.2.2 10dpt <0.2 ❤️🩹
2). 04.24 FET 4.1.1 9dpt <0.2 ❤️🩹
3). 07.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)
4). 08.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)
💊immunosupresja
5). 29.11.24 FET 4.1.1 ✨️🍀
5dpt ⏸️🥹
6dpt 53.4; 8dpt 158; 10dpt 385; 12dpt 716; 14dpt 1205
17dpt 3456 + pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥚
24dpt CRL 3.3mm z bijącym ❤️
12+2 🧬 I prenatalne 5.60cm zdrowej dziewczynki 🎀
21+2 🧬 II prenatalne 374g Hani 🌸
30+2 🧬 III prenatalne 1442g 🐰
33+2 1900g 🐭
35+6 2508g 🦭
Zostań ze mną 🙏
-
Lipcowa a jak tam u Ciebie? Jak się czujecie? Pamiętam jak dopiero podchodziłas do procedury a tu już ponad połowa ciąży 😍 ale ten czas leci ❤️
Lipcowa lubi tę wiadomość
Ona👱♀️ 27 On🧔 28 Starania 👶 od 12.2021 2xCP, Krwotok i usu. jajo.
wizyta u M.P. 06. 2024--> histero.,(adeno.)08.24--> 1 stym.😍--> 0 blasto.💔11.24-->2 stymu. ❤️ 5 zarodków ^^ świ.tra. 5AA i 4 ❄️5DPT 12.8 6- 26.0 Prog.17.4 ng,7-46.5 9- 131,0 mIUProg. 23.0 ng11- 285.0 12- 412.0 14- 858.0Prog. 35.4 ng 16- 1758,0 p.ciążo.i żół.🥹21DPT 1.8 mm Orzeszka z❤️🥹6w6d CRL 1,11 cm❤️8w6d CRL 2.16 cm❤️10w2d Tańczący Orzeszek ❤️🥰11w6d I pren.-->5.57 cm,160❤️ Karyo Plus zdrowa córeczka 🥹🩷14w1d Księżniczki😍15w5d Księżniczka z bijącym ❤️17w2d Pannicy😍🩷19w6d II prenatalne, 337 g 🐱😍 21w1d ślicznej kobietki ❤️24w2d 776 g Księżniczki ❤️24w6d echo serca Oki, 835 g 🐭28w2d 1470 g Królewny ❤️30w6d 3 prena. 1730g Słodziaka 😍 34tc 2820g Pannicy ❤️
-
Migotka takie leniwe niedziele też są potrzebne 🤭
Zapisałam polecajke, a oglądałaś może Berlin na netflixie? 😊
SandraH.97 sama nie wiem kiedy to leci 🤭
Czujemy się dobrze - czasami mam dość mocne ciągnięcia w kroczu ale to niby normalne 🙈 Mała bryka jak szalona - wydaje mi się, że ma nawet w miarę regularne godziny "aktywności" 🙃
Za to psychicznie mam czasami takie zjazdy, że o losie - co te hormony potrafią robić z ludźmi 😅
Ale każdy dzień czy lepszy czy gorszy jest wyjątkowy ❤️SandraH.97 lubi tę wiadomość
-
Lipcowa goście pojechali 😊 było bardzo miło. Teściowa też była i nie narzekam 😅 lubię z nią pogadać, mam nadzieję że nigdy się to nie zmieni. Jestem ciekawa tekstów Twojej Teściowej. Nadszarpnęły Waszą relację? A Stary jej bronił czy co, czy jak?
Co do hormonów w ciąży to się nie wypowiem, ale sama mam raz doły, raz górki. Im dłużej się staram tym się to pogarsza. 🫣
Odnośnie aktywności Małej to ciekawe czy w tym samym godzinach będzie aktywna po drugiej stronie brzuszka 🤔
Migotka trzeba będzie odpalić ten serial 😅 chyba wkładam zaraz piżamę 😁
Dziewczyny u mnie na 95% przyszła 🐒 Wizyta więc wypada w 5dc, mam dostać leki do stymulacji. Czy to nie za późno na pierwszą wizytę przed stymulacja? Czy na takiej wizycie wykonuje się USG?Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:Migotka takie leniwe niedziele też są potrzebne 🤭
Zapisałam polecajke, a oglądałaś może Berlin na netflixie? 😊
SandraH.97 sama nie wiem kiedy to leci 🤭
Czujemy się dobrze - czasami mam dość mocne ciągnięcia w kroczu ale to niby normalne 🙈 Mała bryka jak szalona - wydaje mi się, że ma nawet w miarę regularne godziny "aktywności" 🙃
Za to psychicznie mam czasami takie zjazdy, że o losie - co te hormony potrafią robić z ludźmi 😅
Ale każdy dzień czy lepszy czy gorszy jest wyjątkowy ❤️👱♀️ 27 🧔♂️ 34 🐈
01.2023 starania 🍀
Immunologia🚨
6❄️
💊immunosupresja
5). 29.11.24 FET 4.1.1 ✨️🍀
5dpt ⏸️🥹
6dpt 53.4; 8dpt 158; 10dpt 385; 12dpt 716; 14dpt 1205
17dpt 3456 + pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥚
24dpt CRL 3.3mm z bijącym ❤️
12+2 🧬 I prenatalne 5.60cm zdrowej dziewczynki 🎀
21+2 🧬 II prenatalne 374g Hani 🌸
30+2 🧬 III prenatalne 1442g 🐰
33+2 1900g 🐭
35+6 2508g 🦭
Zostań ze mną 🙏
-
Dziewczynki dopiero skończyłam czytać, łeb mnie nawala tak że dopiero teraz jestem "w miarę", leki mało co dały i mój dzień wyglądał tak że po badaniach poszłam spać, obudziłam się na obiad, potem spać, siku, spać, siku, spać i kolacja. 😅
Aktualnie zastanawiam się czy jestem w stanie coś poczytać albo obejrzeć, hafcikow nie jestem w stanie w każdym razie robić.
Na przemian mi zimno i gorąco.
O dożylnego już nic nie proszę bo bez sensu, jutro o 6 rano mam być zwarta, gotowa, umyta, przebrana w gustowna koszule z opaska na ręce. 🥴walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d -
Paula, to zależy jaki plan jest na stymulację, np. letrozol wjeżdża najczęściej 2-5 dc, więc już za późno. Najlepiej byłoby jutro zadzwonić do kliniki/lekarza i podpytać. U mnie w klinice mieli specjalne miejsca dla pacjentek na takie monitoringi.
Siesiepy, rekacja na stres? Nic się nie bój, zobacz ile kciuków tu za Ciebie jest. 😉🤞 Wszystko musi pójść dobrze.
Migotka, takie dni też są potrzebne. 😉
Lipcowa, co też ta teściowa narobiła, że tak atmosferę popsuła? Toż nie wie, że kobiety w ciąży denerwować nie można?siesiepy, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗 -
Siesiepy, olaboga. To wszystko pewnie przez stres. Próbowałaś jakiejś odmóżdżającej gry na telefon przy której głową się wyłącza? PS: A może by tak Amunicja rzeczywiście wskoczyła na te rurkę? 😏
Zosis niestety nie wiem jaki jest plan 🫤 spróbuję jutro tam zadzwonić. A jak się nie uda wcześniej to może od 5dc tez by się udało stymulować ? To zależy od leku czy długości cyklu? -
Paula skontaktuj się z klinika - niech przyspiesza Ci wizytę 😊 na pewno są przygotowani na takie sytuacje, przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć wszystkiego 😊
Sytymulacje powinnaś zacząć najlepiej 2-3 dc i z usg żeby mogli podejrzeć jak wszystko wygląda przed 😊
Nie dziwie się ten sinusoidzie emocji, bo starania są bardzo wymagające 😘 pamiętaj aby być dla siebie dobra 😘
Z tą moją teściową to nie wiem co się porobiło, bo mam z nią naprawdę dobry kontakt (a raczej miałam) ale w ostatnich dniach podważała każde moje zdanie odnośnie ciąży, porodu i pierwszych miesięcy z dzieckiem. Przykłady: powiedzieliśmy, że w tym tygodniu jedziemy kupić wózek na co ona, że za wcześnie i najlepiej żebyśmy kupili w ostatnich tygodniach, bo po co Nam teraz. 🙄 Na info o remoncie i zrobieniu pokoju dla Małej stwierdziła, że bez sensu, bo małe dziecko nie potrzebuje osobnego pokoju, bo i tak będzie non stop przy mnie i skończy się tak, że ja będę spała w pokoju z Małą, a Mąż w sypialni a pozatym to dodatkowa, niepotrzebna robota dla niego. Tu Stary akurat cały czas był za mną. Ale jak stwierdził, że "wymyśliłam sobie" szkołę rodzenia, a on nie wie czy jest sens (gdzie wcześniej nic nie wspominał, że ma jakieś uwagi) a ona dodała, że po co takie wymyślanie, bo przecież poród to instynktowe działanie, a nie żadna filozofia zagotowałam się na amen 😤 no i na koniec jeszcze trzasnęła, że ona nie ma pojęcia jak można mieć problem z karmieniem piersią, a teraz to pełno wymyślania wokół tego to miałam ochotę ja wyprosić.Paula29 lubi tę wiadomość
-
Siesiepy pewnie odrwagowyjesz stres 😘 ale sen jest dobry na wszystko i czas szybciej zleci 😘
siesiepy lubi tę wiadomość
-
Paula29 wrote:Lipcowa goście pojechali 😊 było bardzo miło. Teściowa też była i nie narzekam 😅 lubię z nią pogadać, mam nadzieję że nigdy się to nie zmieni. Jestem ciekawa tekstów Twojej Teściowej. Nadszarpnęły Waszą relację? A Stary jej bronił czy co, czy jak?
Co do hormonów w ciąży to się nie wypowiem, ale sama mam raz doły, raz górki. Im dłużej się staram tym się to pogarsza. 🫣
Odnośnie aktywności Małej to ciekawe czy w tym samym godzinach będzie aktywna po drugiej stronie brzuszka 🤔
Migotka trzeba będzie odpalić ten serial 😅 chyba wkładam zaraz piżamę 😁
Dziewczyny u mnie na 95% przyszła 🐒 Wizyta więc wypada w 5dc, mam dostać leki do stymulacji. Czy to nie za późno na pierwszą wizytę przed stymulacja? Czy na takiej wizycie wykonuje się USG?
Ja stymulację zaczynam od 3 dcPaula29 lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Ja mam kosmetyczkę jutro na 13:00, więc chwilowo mogę nawet robić za cyrkową babę z wąsem 🤡
Siesiepy
Jak masz słuchawki, to odpalaj spotify i zrelaksuj się muzycznie. Albo popisz o duperelach z mężem i czas zacznie szybciej lecieć. Już za paręnaście godzin będzie po wszystkim. Jaki plan na wypis? Pojutrze?siesiepy lubi tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
02.03.2025 (40+0) Ania 🥰 3010g, 55cm -
Paula tak ale nie stresuj się tym 😊
Paula29 lubi tę wiadomość
-
Siesiepy, no pewnie ze stresu kochana 🙄 Łącze się w bólu głowy 🫂 i ciągle zaciskam kciuki ✊
Paula, dzwoń z rana i dopytuj, bo 5dc to dość późno, zwłaszcza, że Ty masz raczej wczesne owulacje z tego co pamiętam. Kciuki za połączenie 🤞😁
Lipcowa, za takie teksty też bym tą 🐒 wyrzuciła za drzwi! O zgrozo 🤦🏼♀️Jak można? Po co ? Na co? A żebyś się pytała! Kurde, nigdy nie zrozumiem osób, które chcą dyrygować innymi. To takie na zasadzie wywyższania się 🤔Ja to przeżyłam, ja wiem, a Ty nie wydziwiaj to też przeżyjesz. Krew zalewa człowieka... Odetchnij od niej, wyrzuć te komentarze z głowy, rozmów się z mężem. A jej jak nie musisz to nie widź przez dłuuuugii czas! Przytulam 🫂
Co do równouprawnienia, u nas to normalna sprawa 🤷🏼♀️ Byłam wychowywana na zasadzie "kobieta powinna sobie poradzić ze wszystkim sama", a Stary był "maltretowany" obowiązkami domowymi. Także od młodego uczeni byliśmy pracy. Stary nie pomaga, robi, co trzeba w domu. Nawet jak nie pracowałam, mieliśmy podział obowiązków. Czasami trzeba się wymienić "typowymi" sprawami, on ugotuje, popierze, odkurzy, ja przyniosę drewno do piwnicy, obmaluję meble czy uzupełnię płyny w autach. Przy dziecku również nigdy nie pomagał, był i robił, co trzeba. Żyćko, ale trzeba też potrafić wspierać się w takim podejściu i doceniać się wzajemnie, każdego dnia 🤗
Migotka, piątka za dzień w pidżamie 👋🙈 Dorwaliśmy wczoraj "Zachowaj spokój" na Netflix i oczywiście musieliśmy obejrzeć cały...do 2-giej w nocy 🤦🏼♀️ Dziś tylko jem, śpię i leczę głowę 😵💫
Dziewczyny, macie jakieś sprawdzone przepisy na coś "słodkiego" bez cukru? Robiłam placki jogurtowe z bananem i dalej brak mi pomysłu...A detox i dietkę przeciwzapalną walnęłam nam wszystkim, niestety Młoda ciężko to znosi i muszę kombinować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2024, 19:31
Paula29, migotka_, siesiepy, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Lipcowa, zgadzam się - lepiej przygotować wszystko wcześniej, żeby nic z tyłu głowy nie siedziało. A końcówkę ciąży spędzić na odpoczynku i spokojnym oczekiwaniu. Teściowa lata swoje ma, może juz nie pamiętać jak to jest w ciąży. Jeśli chciałabyś remontować od razu dwa pokoje to nic jej do tego. Masz takie prawo, to Twój dom, Twoja rodzinka. Staremu nakop do tyłka 😅 niech się zabiera za kurs w szkole bo nawet nie wie ile tam rzeczy chłopu się może przydać. Przynajmniej nie będzie się musiał zastanawiał jak podnieść, przewinąć, ubrać czy kąpać.
Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Angi90 wrote:Siesiepy, no pewnie ze stresu kochana 🙄 Łącze się w bólu głowy 🫂 i ciągle zaciskam kciuki ✊
Paula, dzwoń z rana i dopytuj, bo 5dc to dość późno, zwłaszcza, że Ty masz raczej wczesne owulacje z tego co pamiętam. Kciuki za połączenie 🤞😁
Lipcowa, za takie teksty też bym tą 🐒 wyrzuciła za drzwi! O zgrozo 🤦🏼♀️Jak można? Po co ? Na co?
A żebyś się pytała! Kurde, nigdy nie zrozumiem osób, które chcą dyrygować innymi. To takie na zasadzie wywyższania się 🤔Ja to przeżyłam, ja wiem, a Ty nie wydziwiaj to też przeżyjesz. Krew zalewa człowieka... Odetchnij od niej, wyrzuć te komentarze z głowy, rozmów się z mężem. A jej jak nie musisz to nie widź przez dłuuuugii czas! Przytulam 🫂
Co do równouprawnienia, u nas to normalna sprawa 🤷🏼♀️ Byłam wychowywana na zasadzie "kobieta powinna sobie poradzić ze wszystkim sama", a Stary był "maltretowany" obowiązkami domowymi. Także od młodego uczeni byliśmy pracy. Stary nie pomaga, robi, co trzeba w domu. Nawet jak nie pracowałam, mieliśmy podział obowiązków. Czasami trzeba się wymienić "typowymi" sprawami, on ugotuje, popierze, odkurzy, ja przyniosę drewno do piwnicy, obmaluję meble czy uzupełnię płyny w autach. Przy dziecku również nigdy nie pomagał, był i robił, co trzeba. Żyćko, ale trzeba też potrafić wspierać się w takim podejściu i doceniać się wzajemnie, każdego dnia 🤗
Migotka, piątka za dzień w pidżamie 👋🙈 Dorwaliśmy wczoraj "Zachowaj spokój" na Netflix i oczywiście musieliśmy obejrzeć cały...do 2-giej w nocy 🤦🏼♀️ Dziś tylko jem, śpię i leczę głowę 😵💫
Dziewczyny, macie jakieś sprawdzone przepisy na coś "słodkiego" bez cukru? Robiłam placki jogurtowe z bananem i dalej brak mi pomysłu...A detox i dietkę przeciwzapalną walnęłam nam wszystkim, niestety Młoda ciężko to znosi i muszę kombinować.
Ja mam pełno takich robię owoce pod pełnoziarnistą, owsiana lub migdałowa kruszonką placuszki, omlet szarlotka, skyrniki bez cukru;)Angi90 lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Paula29 wrote:Lipcowa w takim razie na pewno jutro ponaciskam Panie w rejestracji. Oby się udało bo bardzo szkoda byłoby mi tego cyklu po histero 🫤
Czy ja dobrze zrozumiałam - USG w trakcie krwawienia? 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2024, 19:13
Paula29 lubi tę wiadomość
👱♀️ 27 🧔♂️ 34 🐈
01.2023 starania 🍀
Immunologia🚨
6❄️