Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Angi- Kochana nie chciałam Cię martwić ale ja też próbowałam najpierw słomka ale nie dało się tego wypić połowę zostawało... Buteleczki zmienili wcześniej inne były które się fajnie otwierały a te nowe to oglądałam z wszystkich stron jak to uruchomić 🤣🤣 ale bokiem bokiem i się udało 😁 Ja tam przechylam butlę i wypijam zęby zdrowe przebarwień brak więc nie jest źle 🤯
Seksu były w środę powtarzamy dziś i w niedzielę i zobaczymy... Jeśli nie pyknie to jeszcze jedna stymulacja i pewnie histeroskopia żeby mieć pewność, że wszystko jest w środku dobrze; Endo mam ładne 11,3 mm, infekcji nie mam, wymazy czyste to trzeba szukać dalej;)Angi90 , Paula29 lubią tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Moon jaki piękny brzusio! 😍😍😍😍😍😍 Nie mogę się napatrzec 🙈
Ja mam nadzieję, że jak czerwcowe tak szybko zwalniają brzuchy to my któryś przejmiemy 🙈
Ja się przyznam wczoraj siknelam sobie na test ciążowy i o jezusku jak pięknie wyglądają 2 kreseczki 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2024, 11:19
moonflower, Paula29 lubią tę wiadomość
👱♀️
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
❔️ANA3 - histony graniczny (+)
✖️2023 2x stymulacja CLO
✖️2024 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
🧔
❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
✅️ badania hormonalne, kariotypy
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%
✨️ IVF ✨️
🍀✨️ 24/03/2025 start stymulacji ✨️🍀
🍀✨️ 07/04/2025 punkcja ✨️🍀
pobranych 8 🥚 ➡️ pICSI ➡️ 5 ❄️ ✨️🍀❤️
1 FET 05/05/2025 11 dpt <0,2 ✖️
2 FET 09/06/2025
7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀
16 dpt pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🥹✨️🍀
23 dpt plamienie, szpital, maluszek z ❤️🥹✨️🍀 -
Angi90 wrote:Zosis, jak się czujesz? Czy to teraz w nowym tygodniu będzie kolejne badanie Grzdylka?🧐 Mam nadzieję, że psiul już grzecznie chodzi z Pańcią na spacery 🤪 i jak ta łazienka, podziałalaś coś? Wyprawka czeka w kolejce 🤭
Angi, jak Ty to robisz, że pamiętasz o wszystkich i o wszystkim?🙈
Ja czuję się dobrze, pod warunkiem, że nie przeszarżuję z aktywnościami. 😅 Ostatnio czuję, jakby mi się brzuch napinał (?), nie wiem czy to dobre określenie, ale tak od środka. Dziwne uczucie. Tłumaczę sobie, że Grzdylek się rozpycha, ale ruchów póki co nie czuję (chociaż... dzisiaj rano czułam coś jeszcze nowego / dziwnego, jak poleżałam po przebudzeniu... może to to? trudno stwierdzić). Kolejne badania mamy 28, 29 lutego - najpierw połówkowe, a później echo serduszka, aaaa, w przyszłym tygodniu muszę krzywą cukrową zrobić. 😶
A co do pozostałych tematów - piesek grzeczny, wyprawka w proszku (chociaż coraz częściej słyszę, że ktoś coś dla mnie ma i teraz to już zupełnie nie wiem, co kupować a z czym czekać 😅), projekt łazienki leży i czeka aż Stary przestanie kurzyć. 😅 Na budowie W KOŃCU skończyliśmy sufit, więc teraz sprzątanko, gruntowanie i lecimy ze szpachlowaniem i dopiero chyba wtedy łazienka z kartki będzie przenoszona w rzeczywistość. Nooo, trochę się dzieje.
Aaa... No i chyba Wam nie pisałam. Kadrowa w firmie zapomniała... Złożyć wniosku do ZUS o wypłatę świadczenia chorobowego dla mnie, także... Szykuje się miesięczna obsuwa z przypływem gotówki. 🙈
moonflower wrote:Zosis pytanie do Ciebie, puchną Ci kostki?? bo mi zaczynają puchnąc
Nie, ale ja w ogóle przechodzę póki co (tfu, tfu) tę ciążę bezobjawowo. 🤭 Jedyne co to na noc muszę zdjąć pierścionek i obrączkę, bo w nocy łapki faktycznie robią mi się troszkę cięższe. Natomiast moja Przyjaciółka męczyła się z puchnięciami i za wczasu polecała mi trzy rzeczy: zimne kompresy, picie dużej ilości wody i... spanie / leżenie na lewym boku.
Moon, i brzusiu masz cudowny! 😍
Cukruś, oby te dwie kreseczki już zostały na tym teście!
moonflower, paprotka17, Angi90 , Cukruś lubią tę wiadomość
👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗 -
Moon, ja też nie mam o czym pisać 🤪
Piękny domek 😍 Nareszcie masz większy brzuch niż mój 😂😘 Matko już połówkowe 🙈 Jak to wszystko szybko ucieka🫣
Siostry z chirurgii naczyń na puchnięcie nóg w ciąży polecają pić duuużooo wody, spacerki oraz trzymanie nóg wyżej w czasie spoczynku. Jak siedzisz w pracy za biurkiem to może jakiś taborecik z poduszką postawić lub inny podnóżek, Stary na czworaka np😝😅
Frutellka Ufff😅 Myślałam, że znowu coś ze mną nie tak może 😂 Idziesz w odhaczaniu kroczków jak burza 🥳 Podziwiam Cię ❤️
Cukruś wiedziałam, że się nie powstrzymasz 😅 Niech taki widok już dla Was zostanie 🤞🏼🤞🏼
Zosis, no przecież
"żyjemy obok siebie - wirtualnie" 😘
Jak to zapomniała?!🤯 O prl 🤦🏼♀️Nie da się tego jakoś odkręcić?
Dziewczyny wiecie może, po Metronidazolu to ile trzeba się wstrzymywać od ❤️ ze 3 dni wystarczy? Dziś biorę ostatni. Ale ja nie wiem czy nie będę zmuszona głębiej kopać, o ile z pochwą jest ok to cewkę nadal czuję, jakbym w ogóle nie reagowała na furaginę🙄Cukruś, Frutellka , Amunicja lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Angi - w moim przypadku już mnie nic nie zdziwi, dlatego brnę w to dalej i dalej;) Trafiłam na bardzo rzeczową i fajną Panią doktor, wczoraj nawet powiedziała, że jest przekonana że zajde w ciążę 🙂
Cukruś, Angi90 lubią tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
Angi, nooo, zapomniała... 🤷♀️ I złożyła wniosek z ponad miesięczną obsuwą. Odkręcić to się nie da, bo papier złożony w danym dniu i od tego ZUS ma 30 dni na wypłatę ale dzwoniłam już do tej jakże zacnej instytucji i płakałam Pani do telefonu. 🙈 Bo to jest tak, jak nieodpowiedni ludzie zajmują się nie pracą dla nich. Wiesz, jeszcze dobrze że my ze Starym to jakoś to ogarniemy, ale są ludzie, którym starcza od 1 do 1... I co wtedy? 🤔👩🦰35 🧔39
Zosis wrote:Angi, nooo, zapomniała... 🤷♀️ I złożyła wniosek z ponad miesięczną obsuwą. Odkręcić to się nie da, bo papier złożony w danym dniu i od tego ZUS ma 30 dni na wypłatę ale dzwoniłam już do tej jakże zacnej instytucji i płakałam Pani do telefonu. 🙈 Bo to jest tak, jak nieodpowiedni ludzie zajmują się nie pracą dla nich. Wiesz, jeszcze dobrze że my ze Starym to jakoś to ogarniemy, ale są ludzie, którym starcza od 1 do 1... I co wtedy? 🤔
Zosis ale Zus ma swoją drogą straszne obsuwy, dzwonił do mnie pracownik, że nie ma wypłaconego świadczenia z Zus , i że Pani powiedziała że nie ma dlatego że pracodawca nie wysłał druku Z-3, okazało się że owszem, dziewczyny nie wysłały jeszcze druku Z-3 za ostatni okres chorobowego który zaczął się 2 dni temu bo robia do wtedy kiedy liczą wypłaty czyli na koniec miesiąca, on nie ma wypłaconej kasy za miesiąc poprzedni a za tamten okres od nas wszystko poszło w terminie 🙄 ale Panie w Zusie nie powiedzą że one mają obsuwe tylko że pracodawca nie wysłał 🙄😏Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2024, 12:30
-
Moon, ja w żadnym razie nie twierdzę, że ZUS jest świetną instytucją, wiem jak jest... Ale akurat w moim przypadku kadrowa sama się przyznała, że zapomniała. 🙈 "Bo Pani zwolnienia wpływają na przełomie miesiąca, a ja mam wtedy najwięcej pracy". 🙈 Co lepsze, dobrze, że zaczęłam drążyć temat, bo wniosek złożyła dopiero po moim telefonie. 🙈👩🦰35 🧔39
Cześć dziewczyny
nie zabijajcie mnie od razu...xD
Miałam fatalny tydzień... pierwszy raz zmusiłam się do odpalenia komputera ze strachu, że myszy na mnie naślecie xP
Co do tłustego czwartku - to ja team klasycznie ale z cukrem pudremnie lubię lukru...xD Ok - nadrabiam bo mam duuuużo
@Zosis - Akcja z podtopieniem masakra... dobrze, że opanowaliście xD
@Lipcowa - piękny brzuszek
@Rozala - wyślij mi paczkę z tym pistacjowym pączkiem...xD mniammm #Trzyma kciuki kochana
@Moon - ale piękne zdjęcia dzieciątkawakacje w Polsce planujecie czy wyjazd zagraniczny? #Moon... jakie pączki...xD
@Agentka - powiem Ci, że ja chyba bardziej byłam za chłopcem - ale po przeczytaniu Twojego opisu "babińca" to jednak córeczka też ma w sobie tyyle magii
@Siesiepy - japierdziele... 2k za konia? Chyba bujanegoToż to kradzież... #tydzień po tłustym czwartku nie powinnam oglądać takich zdjęć xD no cuda pieczecie
#Siesiepy - cieszę się, że
"nie bolało" xP
#Ja też jestem team Fertistim
niewiem czy to "on" pomógł mi zajść, ale fakt faktem to praktycznie tylko jedno piłam w szczęśliwym cyklu
#pięknie wygląda ten nowy projekt
i kolorystycznie i ogólnie
@Cukruś - strasznie tulę za przeżycia i ból...dobrze, że jesteś dzielna i przetrwałaś to #fajnego masz tego lekarza
ładny plan
oby laparo jednak nie było potrzebne hihi
@Sandra - powodzenia z magisterką
@Amunicja - mam podobnie z imionami xD Dla chłopców mam aż nadstan xP a jeśli chodzi o dziewczynkę to "na siłę" mamy jedno, ale nie jestem przekonana xD
@Aśś - kciuki za rozmowę
@Bubu jakie piękne zdjęcieTrzymam kciuki za Ciebie i okruszka
<3<3 Bubu - dzięki Twojemu opisowi cały nasze forum się zaryczało...
magia
#no szacunek dla męża
chłopina stanął na wysokości zadania z zastrzykiem
@Angi -Tulę za samopoczucieWspółczuję dolegliwości po Ozempicu... Koleżanka kiedyś brała i też źle znosiła ;/ oby jak najszybciej było lepiej
#wizyta miała być ale mi ją odwołali... Przełożyłam na wczoraj - i wczorajszą też chcieli mi odwołać - bo babeczka nie będzie już prowadzić ciąży ;/ ale się uparłam, że chcę chociaż na kontrolę przyjść i byłam wczoraj
1,75 cm stworka się do mnie z ekranu "uśmiechało"
dostałam trochę skierować na badania w końcu, ale po wizycie tak m nie bolał nieziemsko brzuch, że masakra ;/
@RinTinTin - piękne widokito ciepełko bijące ze zdjęcia... uwielbiam temp. +25 xD #super, że nowa doktorka poprawiła Ci humor i wlała w staraczowe serce nowe siły
takich lekarzy nam trzeba
@Paula - tylko nie zamęcz swojego Starego hihia tak serio - to łap i nie puszczaj xP #paula co do kolagenu to kupiłam na stawy bolące takie cuś : https://sklep.sfd.pl/Nutrend_Flexit_Drink-opis41451.html?utm_source=F&utm_medium=rank&utm_campaign=ranknew&_gl=1*loa6un*_ga*MTE4MjY1NzYuMTY3NzAwMzc3MA..*_ga_8YYC8K60BE*MTcwODA4NDI1Mi4zLjEuMTcwODA4NDI4Ny4yNi4wLjA. i piłam koło 2 albo 3 miesięcy? Myślę, że poprawa była
@Migotka - kciuki mocne
@Frutelka - piękne wynikiGratulacje
:D
@Pfry - kciuki
@Białekk - witaj wśród żywych xP
Jak się trochę ogarnę to wyślę wam fotkę jaką dostałam wczoraj na wizyciea teraz idę pozdychać sobie dalej
P.S. Przepraszam, jeśli do kogoś się nie odniosłam
Frutellka , Zosis, RinTinTin, rozalaa, Amunicja, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny..
przepraszam że się nie odzywam ale jakoś tak nie czuję się dobrze w tym miejscu. Któraś z Was miała rację ze jakoś jak zachodzisz w ciążę to nie chcesz się wcinać w te tematy staraczkowe i odsuwasz się trochę w cień.
Cały czas Was czytam ale nie mam nic mądrego do powiedzenia na tematy które poruszacie więc się nie odzywam..
Przyszłam tylko napisać że BUBU trzymam mocne kciuki za Okruszka i jutrzejszy wynik bety 🤞🤞😘 myślami jestem z Wami 😘
-
Hej wszystkim w ten piękny piątek ! ☀️ Pogoda dopisuje, która dziś idzie ze mną na spacer ? 😊
Rozalaa oo udało się odebrać wyniki ! Brałaś w końcu wolne ? Wyniki nie wyglądają źle🤔 Głowa do góry. Może NK trzeba zmniejszyć ale przecież lepiej o nich wiedzieć i działać! Kiedy masz mieć wizytę?😊
Frutellko, cieszę się że masz takie flow z doktorką 😊 i takie piękne słowa usłyszeć... 😊 To znaczy że babka wie co robi. Molestuj starego ile wlezie 🤪 a kiedy miałaś ostatnio histero? Bo miałaś już, prawda ?
Pfry jak u Ciebie po wizycie ? A może już po dwóch ? 🤞🏻😊
Moonflower brzuszek bardzo zgrabny🥰😍 Jak czytam o Twoich dolegliwościach to zastanawiam się kto wymyślił powiedzenie że ciąża to nie choroba 😅 ile Ty się dziewczyno nacierpisz. A pierwszą ciążę też tak przechodziłaś?
Kil, dzięki za polecajkę💗 Będę kupować kolagen w przyszłym miesiącu. Tak w ogóle to zauważyłam u siebie pierwsze zmarszczki mimiczne 🫣 mam nadzieję że kolagen z tym też da radę. Jak tam Pan K? Opiekuje się Wami? 😊
Angi90 kiedy masz powtórzyć badania po leczeniu? 😊
Cukrusiu ja też sikałam po ovitrelle tylko po to żeby zobaczyć pierwszy raz ⏸️🤪 apeluję do drugiej kreseczki, zostań na miejscu ! 😊
Paprota kochana, nawet jeśli już się nie starasz to myślę że zawsze możesz napisać co u Ciebie 😊 ja myślałam ciepło o Tobie ostatnio. Jak się czujesz ? Na treningi rozumiem że już nie chodzisz, a jak teraz w ciąży, trenujesz coś innego ? 😊Paprota9418, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Paula29 wrote:Hej wszystkim w ten piękny piątek ! ☀️ Pogoda dopisuje, która dziś idzie ze mną na spacer ? 😊
Rozalaa oo udało się odebrać wyniki ! Brałaś w końcu wolne ? Wyniki nie wyglądają źle🤔 Głowa do góry. Może NK trzeba zmniejszyć ale przecież lepiej o nich wiedzieć i działać! Kiedy masz mieć wizytę?😊
Frutellko, cieszę się że masz takie flow z doktorką 😊 i takie piękne słowa usłyszeć... 😊 To znaczy że babka wie co robi. Molestuj starego ile wlezie 🤪 a kiedy miałaś ostatnio histero? Bo miałaś już, prawda ?
Pfry jak u Ciebie po wizycie ? A może już po dwóch ? 🤞🏻😊
Moonflower brzuszek bardzo zgrabny🥰😍 Jak czytam o Twoich dolegliwościach to zastanawiam się kto wymyślił powiedzenie że ciąża to nie choroba 😅 ile Ty się dziewczyno nacierpisz. A pierwszą ciążę też tak przechodziłaś?
Kil, dzięki za polecajkę💗 Będę kupować kolagen w przyszłym miesiącu. Tak w ogóle to zauważyłam u siebie pierwsze zmarszczki mimiczne 🫣 mam nadzieję że kolagen z tym też da radę. Jak tam Pan K? Opiekuje się Wami? 😊
Angi90 kiedy masz powtórzyć badania po leczeniu? 😊
Cukrusiu ja też sikałam po ovitrelle tylko po to żeby zobaczyć pierwszy raz ⏸️🤪 apeluję do drugiej kreseczki, zostań na miejscu ! 😊
Paprota kochana, nawet jeśli już się nie starasz to myślę że zawsze możesz napisać co u Ciebie 😊 ja myślałam ciepło o Tobie ostatnio. Jak się czujesz ? Na treningi rozumiem że już nie chodzisz, a jak teraz w ciąży, trenujesz coś innego ? 😊
w każdym razie czego się nie robi dla bąbelka...
Bubu jak się czujesz?? to już praktycznie tydzień za Wami 😍😍 -
Paula histeroskopi nie miałam miałam laparoskopię w październiku 🙂“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
Dziękuję dziewczyny 🥺 już mi trochę lepiej 🥲 trochę się wystraszyłam, bo tego się po prostu nie spodziewałam, wiedziałam że będzie sprawdzać CD138, o tym drugim nic nie mówiła. Jestem już trochę na tym forum jak wiemy - 🦖- i przyznaję się bez bicia, że zawsze kwestie immunologii wydawały mi się bardzo trudne - w takim wypadku InVitro czy Inseminacja nic nie da - a z tym liczyłam że może ruszymy. Miałam nadzieję że to końcówka drogi jeśli chodzi o diagnostykę, a okazuje się, że to może być dopiero początek 🫣
Emka no niestety nie ma opcji - brak urlopu podczas roku szkolnego 🥲
Bubu jakie leki dostaje się w przypadku tego CD56+? Jeju Twoja beta już jutro, coś czuję że mam pospane w nocy 😅 czy na te immunologiczne kwestie mamy jakiś wpływ bez leków? Bo ja już sobie nawkręcałam, że mój chory łeb zabija plemniczki albo zarodki 🤣
Pauli nie jechałam, moja Pani Dr mi przysłała wynik rano 🥰💌 hahaha za każdym razem jak wychodził jakiś chujowy wynik tak myślałam - lepiej wiedzieć niż nie 😅 ale no ileż można 😂
Melduję że wizyta umówiona na 26 lutego 🫡
Angi - ja uważam, że jednak jest to jakieś pocieszenie, że lepiej teraz niż później 🤔
Paprotka jak czytam Twój post to mam wrażenie jakbyś z Bubu jakimś szyfrem rozmawiała 🤣 ale dziękuję 🙏
Moon wyglądasz ślicznie 😍 piękny brzuszek 🥹
Cukruś niech już tam zostaną te kreseczki 🤞😊
Zosiu no mega słaba sytuacja z tą kadrową… kurczę takie błędy to bardzo poważna sprawa, jakbym takie coś odwaliła to już bym chyba nie spała po nocach 😳
Paprota, Kil spokojnie, tu się nikt nie gniewa 😘
Pfry jak tam te wizyty? Zadowolona? 😌😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2024, 16:44
paprotka17 lubi tę wiadomość
👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
allo MLR 27% cross match ✅ cytokiny ✅ immunofenotyp ✅ białka C i S ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
3.02 FET❄️5bb👎
3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 👎
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
rozalaa wrote:Dziękuję dziewczyny 🥺 już mi trochę lepiej 🥲 trochę się wystraszyłam, bo tego się po prostu nie spodziewałam, wiedziałam że będzie sprawdzać CD138, o tym drugim nic nie mówiła. Jestem już trochę na tym forum jak wiemy - 🦖- i przyznaję się bez bicia, że zawsze kwestie immunologii wydawały mi się bardzo trudne - w takim wypadku InVitro czy Inseminacja nic nie da - a z tym liczyłam że może ruszymy. Miałam nadzieję że to końcówka drogi jeśli chodzi o diagnostykę, a okazuje się, że to może być dopiero początek 🫣
Emka no niestety nie ma opcji - brak urlopu podczas roku szkolnego 🥲
Bubu jakie leki dostaje się w przypadku tego CD56+? Jeju Twoja beta już jutro, coś czuję że mam pospane w nocy 😅 czy na te immunologiczne kwestie mamy jakiś wpływ bez leków? Bo ja już sobie nawkręcałam, że mój chory łeb zabija plemniczki albo zarodki 🤣
Pauli nie jechałam, moja Pani Dr mi przysłała wynik rano 🥰💌 hahaha za każdym razem jak wychodził jakiś chujowy wynik tak myślałam - lepiej wiedzieć niż nie 😅 ale no ileż można 😂
Melduję że wizyta umówiona na 26 lutego 🫡
Angi - ja uważam, że jednak jest to jakieś pocieszenie, że lepiej teraz niż później 🤔
Paprotka jak czytam Twój post to mam wrażenie jakbyś z Bubu jakimś szyfrem rozmawiała 🤣 ale dziękuję 🙏
Moon wyglądasz ślicznie 😍 piękny brzuszek 🥹
Cukruś niech już tam zostaną te kreseczki 🤞😊
Zosiu no mega słaba sytuacja z tą kadrową… kurczę takie błędy to bardzo poważna sprawa, jakbym takie coś odwaliła to już bym chyba nie spała po nocach 😳
Paprota, Kil spokojnie, tu się nikt nie gniewa 😘
Pfry jak tam te wizyty? Zadowolona? 😌😊34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
-
Co do mojego samopoczucia to fizycznie jest ok, tam coś zakłuje, tam coś zaboli. Biegunka na szczęście przeszła. Ale jak do dzisiaj miałam mnóstwo wiary tak dzisiaj nie mam jej wcale. Nie wierzę, że to się uda. Przygotowuję się psychicznie do kolejnej procedury 😞 no dzisiaj źle psychicznie 😞 dopiero 6 dpt i wiem, że jest wcześnie, wiem że jutro beta może coś pokazać ale niestety też wiem, że jutro może nie pokazać nic 😞 i to mnie chyba dołuje 😞34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
-
BuBu90 wrote:Co do mojego samopoczucia to fizycznie jest ok, tam coś zakłuje, tam coś zaboli. Biegunka na szczęście przeszła. Ale jak do dzisiaj miałam mnóstwo wiary tak dzisiaj nie mam jej wcale. Nie wierzę, że to się uda. Przygotowuję się psychicznie do kolejnej procedury 😞 no dzisiaj źle psychicznie 😞 dopiero 6 dpt i wiem, że jest wcześnie, wiem że jutro beta może coś pokazać ale niestety też wiem, że jutro może nie pokazać nic 😞 i to mnie chyba dołuje 😞
Kochana ja mocno trzymam kciuki za Waszego okruszka 😘 🤞🙂 Mogę domyślić się jak jest ciężko przetrwać to psychicznie🙂 Wierzę że jedyne Wasze maleństwo dzielnie walczy aby zostać z Wami. Wierzę, że się uda! 😘“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
BuBu90 wrote:Co do mojego samopoczucia to fizycznie jest ok, tam coś zakłuje, tam coś zaboli. Biegunka na szczęście przeszła. Ale jak do dzisiaj miałam mnóstwo wiary tak dzisiaj nie mam jej wcale. Nie wierzę, że to się uda. Przygotowuję się psychicznie do kolejnej procedury 😞 no dzisiaj źle psychicznie 😞 dopiero 6 dpt i wiem, że jest wcześnie, wiem że jutro beta może coś pokazać ale niestety też wiem, że jutro może nie pokazać nic 😞 i to mnie chyba dołuje 😞
Bubu nie trać nadziei, ja w Was mocno wierzę 🤞🏻
No ta ciąża Ci się po prostu należy!!
Przeczytaj sobie post na insta, który podsyłam. Mam nadzieję, że choć trochę podniesie Cię na duchu😘
https://www.instagram.com/p/C2Uoy2ooPw1/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2024, 17:12
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
RinTinTin wrote:Bubu nie trać nadziei, ja w Was mocno wierzę 🤞🏻
No ta ciąża Ci się po prostu należy!!
Przeczytaj sobie post na insta, który podsyłam. Mam nadzieję, że choć trochę podniesie Cię na duchu😘
https://www.instagram.com/p/C2Uoy2ooPw1/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
-
BuBu90 wrote:Dziękuję kochana, ale ja nie miałam blastocysty tylko zarodek 3 dniowy 8B czyli średniej klasy oczywiście rokujący innego by nie podali. 8A to super klasa bez fragmentacji, 8B z niewielką fragmentacją. I wiesz tutaj wiara była, dopóki sobie znów nie przypomniałam że dwa się zatrzymały w 2 dobie, że dlaczego ten miałby stać się blastocystą i się zagnieździć... No po prostu psychicznie chyba jest dzisiaj ciężko bo jutro już coś będę wiedzieć 😞 i wiem 7 dpt to nadal wcześnie, ostateczna weryfikacja dla mnie to 9 dpt a kiedy klinika będzie chciała ostateczną weryfikację to zobaczymy.
Rozumiem, ale pamiętaj, że gdyby zarodek nie rokował to by embriolog go nie podał 😘
Zrób dla siebie coś dobrego, nie czytaj, nie zamartwiaj się.
Rano trzymamy za Was mocno kciuki 🤞🏻🤞🏻26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09