Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Amunicja, no robisz nam tutaj weekend tymi wiadomościami 😍 Teraz tańczymy za 🐒, oby była jak najwcześniej i czekamy na wiosenne 🥚 🤞🔥
Claire, Natalii postarajcie się wyspać na tej końcówce 😉✊ Czekam jak na szpilkach na te bobozaury 🥹
Siesiepy, tylko grzecznie testujcie w sklepie te łóżka 😈
Pfry, Angi, mam nadzieję, że te problemy z pęcherzem miną szybko 🥺😥 Angi, pobrałaś te wymazy? Dzięki za dobre słowo ❤️🥹 Łatwo nie jest, momentami wręcz mam totalne załamki, szczególnie jak Stary akurat dużo pracuje, ale zaraz potem wychodzi słońce. Mam nadzieję, że będzie coraz więcej słońca, a coraz mniej kryzysów 😉
Zosia, super, że Grzdylek rośnie w spokoju, oby tak dalej ✊🍀
Bubu, zlecą szybko te 3 miesiące, trzymam kciuki za dobre decyzje ✊🍀
KarolinaAnastazja, Emka piękne kurniki, zróbcie z nich dobry użytek 🔥✊ Emka, udanego urlopu ❤️
Paula, Niaha, Frutellka, czekam w poniedziałek w labie 🤞
Miłego weekendu Dinusie ❤️
Niaha, KarolinaAnastazja, siesiepy, Nataliii, Claire, Frutellka , Angi90 , Amunicja, Mart768 lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Amunicja piękne wiadomości 🥰
Amunicja lubi tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
-
Hej, jednak odwiedziałam dzisiaj laboratorium, głównie z tego względu, że naprawdę boję się, że to cp no i też mężowi bardzo na tym zależało.
Wynik to 1442,00 mIU/ml, przyrost od środy to 265%, w przeliczeniu na dwudniowy przyrost to 137%.
Ten wynik troszkę mnie uspokoił.
Chciałam sprawdzać betę do 1000, więc sobie po prostu odpuszczę poniedziałkowe pobieranie krwi.
Mam nadzieję, że w poniedziałek na wizycie będzie widać pęcherzyk, pewnie na zarodek będzie jeszcze za wcześnie.
Mam chyba wszystkie objawy ciąży jakie można znaleźć w internecie 🫣 Mąż na mnie dmucha i chucha (aż za bardzo), cudownie mieć takie wsparcie ❤️
Amuniacja cieszę się Twoim szczęściem kochana 🥰 Jest co świętować ❤️siesiepy, Marti27, Nataliii, Lipcowa, Amunicja, Beezi, oloska, KarolinaAnastazja, Pfry, Angi90 , Zosis, Eniana, aśś, Cukruś, Frutellka , rozalaa, migotka_, Clausix, Mart768, agentka93, Emka06 lubią tę wiadomość
-
Amunicja czy już zdrowy rozsądek cię opuścił, czy to dopiero po transferze?
Angi a takie szare kontynentalne sobie wzielismy z obszytym materacem. Nic specjalnego ale takie chcieliśmy. 😎
Beezi my już testowaliśmy x razy, ostatnio ponad miesiąc temu, teraz odbieraliśmy nasze wyrko z fabryki bo nie chcieliśmy czekać do poniedziałku aż nam przywiozą. 😅 Mogło być już wczoraj w ten sam sposób ale sprzedawca zapomniał że stary może se transport sam ogarnąć. 🧐 Beezi ale też pamiętaj że też możesz nam tu pisać o każdym kryzysie. Niedługo tzw. czwarty trymestr minie i tego słońca na pewno będzie dużo więcej stopniowo. ❤️Angi90 lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals 🙈 accofil, neoparin, encorton, luteina
30.07⏸️12dpo - beta 45,9→4.08 beta 559→6.08 beta 1326
11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
-
Amunicja 😍 aaa będą dwa dorodne bobozaury 🦕🦕
Beezi chyba się nie da wyspać na zapas 😆 próbuję, ale pęcherz i obolałe boczki skutecznie mnie budzą w nocy 😄 a nad ranem stęskniony kot, bo pańcia za długo się nie rusza 😄
Niaha super 😊 mały rośnie jak na drożdżach. Hehe współczuje objawów 😘 ale moze i dobrze że ciebie dopadły. Młody dinek 🦕 daje o sobie znać i wiesz że gdzieś tam w brzuchu rośnie 👶Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2024, 12:33
Niaha, Paprota9418, Amunicja lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022
👩🏼 👱🏼♂️ 29l.
04.2022 cp 💔
09.2022 6t 💔
01.2023 cb 💔
27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
05.09 2.65cm glutka ❤️
30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
27.11 410g bobasa 💙
29.01 1518g misia 💙
25.03 3400g maleństwa 💙
06.04 witaj na świecie synku 😘❤️ -
Amunicja wrote:11.03, chyba że się coś przesunie po stymulacji w lutym 🤔
Dzięki za wszystkie dobre słowa 😙Paprota9418, Beezi, Niaha, Angi90 , Zosis, Cukruś, Amunicja, Mart768 lubią tę wiadomość
-
Niaha u mnie dwa dni po becie 1164 był pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym więc myślę że w poniedziałek pęcherzyk będzie na pewno
A co do objawów to ja się cieszyłam że je mam bo wtedy byłam „pewna „ że wszystko tam jest w porządku.
Teraz poza tym że sikam cały czas. Wysikam się, umyję ręce, wyjdę z łazienki usiądę na kanapie i… znowu chce mi się siku haha 🫣🫣
Tak sobie wczoraj myślałam że jak kurde dalej nie wierzę że jestem w ciąży, a wczoraj mieliśmy 100 dniówkę z Predatorem
Beezi chciałabym się wyspać na zapas ale u mnie ogólnie słabo ze spaniem odkąd jestem w ciążynajgorsze jest to że mam poduszkę ta ciążowa do spania a i tak budzę się na plecach a czytałam że w 2 trymestrze się już nie powinno spać na plecach 🫣🫣
My dziś z mężem idziemy na Pucha Polski w siatkówce 🏐🏐🏐🏐
I mała aktualizacjam brzuszka bo pytałyście
Już coś tam zaczyna być widać
Miłej soboty życzę wszystkim 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2024, 13:01
Beezi, oloska, siesiepy, Niaha, Pfry, Nataliii, Angi90 , rozalaa, Amunicja, Clausix, Mart768, Zosis, agentka93, Emka06 lubią tę wiadomość
-
Paprota, a bzdury gadają w tym internecie. Można spać i na prawym boku i na plecach, ja jakoś do 19-20 tygodnia spałam na brzuchu, bo był mały. 🤷🏻♀️ Jakby Ci się miało słabo robić na plecach to tak, trzeba odpuścić, ale jak się nic nie dzieje to śpij jak Ci wygodnie. 😉
Claire 🥹❤️
Siesiepy, w takim razie owocnych nocy i dni 😈🔥 Wypłaczę się od czasu do czasu Staremu i mija, ale ogólnie nie spodziewałam się, że w macierzyństwie bywa się aż tak samotnym. 🥺
Niaha, piękna beta, pęcherzyk będzie na pewno 🥹❤️Niaha, Paprota9418, siesiepy, Mart768 lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
MTHFR hetero
PAI homo
Angi90 wrote:Frutellka, sikałaś na patyka z ciekawości chociaż?🙃🤞🏼
Jutro może nasikam, a w poniedziałek szoruje na betę i progesteron mam nadzieję, że się poprawiłAngi90 , siesiepy, Clausix lubią tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Frutellka obstawiona jesteś zacnie ❤️✊🏼 Jakby co to dej nacieszyć oczy chociaż 👀
Siesiepy, no właśnie takie szukam 😅 Mieszam się przy wysokościach pudła/materaca 🤔Testuj a ja czekam na rekomendacje czy wygodne 😅😘
Paprota, pięknie brzuszek rośnie 😍Zazdraszczam meczu, bawcie się dobrze 👌🏼
Niaha, będzie pęcherzyk i obstawiam, że zarodek już też 🥰Pięknie beta przyrasta ❤️
W poniedziałek to jaki to tc będziesz miała?
Beezi, nie zrobiłam. Mogłam w czwartek- nie było lekarza. Teraz czekam na posiew moczu, bo z badania ogólnego wyszły b.liczne bakterie (wrzucałam tu wczoraj wynik). Wczoraj przyszła @, dostanę od rodzinnej antybiotyk, a jak skończę pójdę do gina na biocenozę, bo zrobią mi na NFZ. Potem zobaczymy co dalej.
"Samotność w macierzyństwie" to jest określenie w punkt. Wiem o czym mówisz i jedyne co Ci mogę powiedzieć to żebyś szukała wszędzie i we wszystkim pozytywów, żeby znaleźć ich więcej niż tego, co Cię teraz przytłacza. Przytulam Cię mocno 🫂 i dodaję Ci sił ✊🏼 Niedługo będę w Krk, jeśli będziesz czuła potrzebę to będę do Twojej dyspozycji ❤️Niaha, Frutellka , Beezi, Paprota9418 lubią tę wiadomość
-
Angi90 wrote:Niaha, będzie pęcherzyk i obstawiam, że zarodek już też 🥰Pięknie beta przyrasta ❤️
W poniedziałek to jaki to tc będziesz miała?
❤️
Wg różnych aplikacji (pobrałam ich stanowczo za dużo, ale jeszcze nie potrafię ocenić która jest najlepsza) w poniedziałek będzie 5+2 i też różnie jest to określane, jako piąty lub jako szósty tydzień, a nie wiem która forma jest prawidłowa.Angi90 lubi tę wiadomość
-
Ehh. Pisałam posta, wszystko się usunęlo jak przeskakiwałam między przeglądarka a apka żeby zdjęcia dodać.
Jeszcze raz.
Angi mamy 180x200 new elegance kontynentalne bez skrzyni - uznałam że nam nie potrzebna bo sypialnia to sypialnia, po co mam chować pościel. Jak będę potrzebowała schować to obok mam garderobę a na co dzień na wszystko pójdzie narzuta. Materac new elegance zen. Twardy dość, piankowy, ale bardzo nam się spodobał i jest dla nas mega wygodny. Lepszy od tego jak testowaliśmy był tylko z manifattura falomo golf memory, ale on aktualnie chodzi po 8 tysięcy a nie mam ponad dychy żeby wywalić na łóżko. 🙀 Był w ciul wygodny, wręcz turbo wygodny, pokrowiec można było orać w wysokiej temperaturze, ale cena była nieadekwatna do zalet jakie oferował w różnicy do tego co wybraliśmy.
Sypialnia była tworzona pod łóżko 160x200, ale cii. Zmieściło się 180, na ścianie z oknem może wygląda to średnio, ale wymiarowo mamy sporo miejsca wszędzie. Stary też zadbał o to żeby było miejsce na łóżeczko dla dzieci (sprawdzałam wymiary), bardzo mnie tym ujął za serduszko, bo tak nagle sam z siebie z tym wyskoczył. 🥹
Docelowo na górze będzie topper albo jakiś koc, jak żaden topper z naszym materacem nie będzie nam się "organoleptycznie" podobał. Ot, żeby zaczepić prześcieradlo, bo przecież stary chciał obszywany materac. 😅
Już się przymierzał czy będzie mu wygodnie w cimcirimci, narobił mi ochoty, a została nam jsszcze ostatnia tabletka flukofastu na jutro do zjedzenia. 😠
Pościel mamy z tulisen i poszewki, bardzo fajna jakość. My mamy flanelę bawełniana ale siostry mają zwykła bawełnę i też jest gruba, mocna i śliska. Mieliśmy mieć granatową, ale pani dzwoniła że ma skazę, więc mamy szarą.
BuBu90, Niaha, Beezi, Frutellka , Mart768, Pfry, Angi90 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals 🙈 accofil, neoparin, encorton, luteina
30.07⏸️12dpo - beta 45,9→4.08 beta 559→6.08 beta 1326
11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
-
Claire
❤️❤️ Aż mi się zrobiło ciepło na sercu.
Gdybyś tylko wiedziała ile ja mam „z Ciebie” screenów z zeszłego roku, kiedy szukaliśmy remedium na teratozoospermię i ile nadziei wlała we mnie Twoja ciąża. Ach, ten brzuszek po Tobie to byłby zaszczyt 😊
Siesiepy
Łóżko, jak widać, kusi, bo testera już tam masz, a mąż przewidujący i rozczulającyJa zwracam jeszcze uwagę na widoki za oknem 😍 Aż się chce głębiej odetchnąć, cudne tam będziesz miała wiosną trele i świergoty
Co do mnie- lubię stać nad sobą z batem i on często świszcze w powietrzu, więc o grzaniu się nie ma mowy 😄 Cel nr 1 osiągnięty, więc cytując znanego zielarza:
„I wanna thank me for doing all this hard work
I wanna thank me for having no days off
I wanna thank me for, for never quitting
I wanna thank me for just being me at all times”.
Niaha
Cieszę się, że tak pięknie Ci się układa. Dołączam do trzymania kciuków za USG 🙂
Beezi
Mam Cię za zadaniowca i na pewno nie mięczaka, więc ta wiadomość o samotności w macierzyństwie porusza i ostrzegawczy dzwonek mi tu dźwięczy. Nie mam pojęcia jak to jest być w butach młodej mamy, ale jeśli czujesz, że Cię to przytłacza, to nie czekaj na jeszcze gorszy czas. W zależności od tego co Ci potrzebne albo upomnij się o zmianę organizacji życia, albo przegadaj te ciężary z kimś spoza rodzinnego kręgu.
Jakoś bym Ci chciała dodać otuchy i siły 🫂Myślę o Tobie z bardzo dużą sympatią.
Paprota
Jeju, to już widać! Ale uroczy brzuszek, rośnij dalej zdrowo i mocno filtruj internetowe wskazówki żeby się nie dać zwariować. Wspaniałych emocji sportowych, a potem słodkich snów 🙂
Niaha, Paprota9418, Beezi, Claire, Zosis, siesiepy, Angi90 lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
02.03.2025 (40+0) Ania 🥰 3010g, 55cm -
Hejo weekendowo 😊
Emka dziękuję, uspokoiłaś mnie tym info, mam tak samo właśnie - dzisiaj już plamienie, może jutro wreszcie odpuści ☺️
Bubu poczekaj kilka dni, jedna dawka może jeszcze nie ruszyć organizmu 😁 ja dalej nie mam odwagi zwiększać dawki 😂
Amunicja no super wynik 🥹 świętujesz? 🍷 😁
Niaha piękne przyrosty 😊 trzymam kciuki żebyś zobaczyła Kropeczeka w poniedziałek w całej okazałości 🍀🤞😊
Paprota no ewidentnie widać, że ktoś tam siedzi i pięknie rośnie 🤩
Beezi pewnie wiele mam doskonale Cię rozumie, na Tiktoku jest o tym dużo 🫂🥺 z TikToka wiem również, że później jest lepiej, więc mocno wierzę, że będzie tak też u Ciebie i Ignasia ☺️ czy mały należy do grupy high need baby’s?
Siesiepy no teraz to nic tylko męczyć Starego 😂 a ten Kiciuś 🐈 śpiący przy poduszeczkach 🥹 no cudo ♥️
Co do pościeli to zapisuje nazwę, ciężko teraz o dobrej jakości poszewki pod którymi się człowiek nie zapoci jak mysz 🐭 🙄
Byłam dzisiaj w labie, TSH 0,6 😁 zbadałam też prolaktynę, ale w sumie może bez sensu skoro brałam Lamette 🤔 dopiero po fakcie pomyślałam 😂
Amunicja, Niaha, Mart768, siesiepy lubią tę wiadomość
✨ NASZA DROGA
08.2022–07.2025 | 35 miesięcy walki
👩 29 | 🧔 30 | AMH 4,2 | Kir AA 👎 | PAI-1 hom 👎 | MTHFR het 👎 | HBA 42% 👎
🧬 Kariotypy ✅ | alloMLR 27% | Cytokiny ✅ | Immunofenotyp ✅
🌟IVF #1 – 07.2024 → 8 zapł., 2❄️
FET 19.08 – 💔 ciąża bezzarodkowa
🌟IVF #2 – 12.2024 → 8❄️
FET 3.02 ❄️5bb 👎 | FET 3.03 ❄️4bc + ❄️4bb 👎 | FET 21.07 ❄️2x4cc 👎
💚 W najcięższych chwilach los stawia na naszej drodze najlepszych ludzi💚 -
Hej Dziewczyny, byłam dzisiaj u nowej ginekolog na monitoringu owulacji i jakoś tak złapałyśmy wspólny floowwww❤️
Bardzo się cieszę, bo lekarz konkret i czuję że ona mnie do drugiej ciąży poprowadzi🤞🤞
Zobaczyła wyniki wszystkie które do tej pory robiłam, przeprowadziła wywiad i zrobiła dokładne usg.
Wyszło na to że, polipy nie zostały usunięte całkowicie przy histeroskopii w październiku lub już odrósł 😳😒
Mam skierowana na kolejną histeroskopię, do tego mam zrobić Wit. D i hemoglobinę glik.
Oprócz tego dowiedziałam się że Metformina przepisana przez lekarza w dawce 500XR na noc to dawka taka profilaktyczna z moją wagą i wynikami a przy staraniach zwiększamy dawkę.
Mam dojść do dawki 1500 na noc.
W związku z biochemami mam brać Akard i Duphaston w przypadku pozytywnego testu.
Czuję w końcu, że idę do przodu w walce, plan już jest💚🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2024, 20:09
Niaha, Nataliii, Beezi, rozalaa, Mart768, Lipcowa, siesiepy, Angi90 , Cukruś lubią tę wiadomość
-
Beezi w podobnym czasie po porodzie miałam takie myśli o samotności i trochę o jednostajności sytuacji.
Myślałaś może o spotkaniach dla młodych mam? Z tego co kojarzę jesteś z dużego miasta, pewnie są jakieś klubiki albo kawiarnie organizujące takie spotkania.
To na pewno nie jest lek na całe zło, ale mi na przykład pomogło, jak miałam takie mysli. Większość początkujących mam ma podobne odczucia.
Zosis te przeciwciała to bardziej reumatologiczne aspekty niż krzepliwość 😊 Ale w sumie to powiązane!
Amunicja trzymam za Ciebie kciuki, jak szalona 🍀Amunicja, Zosis lubią tę wiadomość
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Amunicja wrote:Claire
❤️❤️ Aż mi się zrobiło ciepło na sercu.
Gdybyś tylko wiedziała ile ja mam „z Ciebie” screenów z zeszłego roku, kiedy szukaliśmy remedium na teratozoospermię i ile nadziei wlała we mnie Twoja ciąża. Ach, ten brzuszek po Tobie to byłby zaszczyt
No to teraz mam łzy w oczach 🥹🥹🥹
Będę tu zaglądać i dopingować Ci z całego serca ❤️Paprota9418, Amunicja, Zosis, Biedronka@, Mart768, Lipcowa, siesiepy, Angi90 , Cukruś lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za rady i dobre słowo ❤️ Agentka, na razie raczej unikam skupisk ludzi, bo sezon grypowy w pełni, więc czekam na wiosnę po prostu 🤷🏻♀️ Amunicja, nadal jestem zadaniowcen, tylko ostatnio na coraz więcej dni to zadanie brzmi przetrwać. Ale wszystko minie, teraz Stary będzie więcej w domu, bo ma mniej dyżurów, potem Święta i będę miała towarzystwo 😉 Rozala, na szczęście nie, ale nawet jak nie jest hnb to będąc samą w domu przez 30-36h można dostać do głowy 🙈 Wszystkie samodzielne mamy to heroski że nie mam słów 😳 Angi, dziękuję ❤️
Biedronka, dobrze mieć konkretny plan i iść do przodu 🤞🍀
Miłego dnia Dinusie ❤️☀️ W Krakowie piękna pogoda, mam nadzieję, że u Was też, więc korzystajcie 😉Mart768, Amunicja, rozalaa, siesiepy, Angi90 lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
MTHFR hetero
PAI homo
Siesiepy - super aranżacja! My też planujemy teraz remont sypialni i ciemno granatowy/morski kolor za łóżkiem 😅 piękny masz ten zwierzyniec, kot 🐱 rudasek skradł moje 💓
Amunicja - 2 dinoturbomrozaki! 🤩
U mnie zgodnie przewidywaniami okres - wiadomo, że wczoraj jeszcze się ludziłam, że a może jednak coś się wykluło. Ciężko tak zaakceptować fakty eh 🙄👩 34 | 🧑 35 - starania od 11.2020
09.2019 - polip w jamie macicy
21.09.2021 - histeroskopia ✂️ polipa
31.07.2022 - ⏸️😳 - 19.08.2022 - ❤️
11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
Powrót do starań od 12.2022
02.03.2023 HyCoSy ✅
14.08.2023 histeroskopia z biopsją endometrium ❌ przewlekły stan zapalny endometrium
27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań Accofil
16.02.2024 - AMH 1,28 -> 06.02.2025 AMH 1,92 😊
Endometrioza II i adenomioza ❌
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty; przewlekły stan zapalny ❌
Kariotypy ✅ cross-match✅
❔❔❔ wciąż niepłodność idiopatyczna
2025 - bądź tym szczególnym i szczęśliwym 🤞
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
05.2025: 1 IVF: 8 🪩 ➡️ 6 🥚➡️ 4 MII ➡️ ❄️ 6CA 🧘FET?
29.06 - NATURALS ⏸️ 😭🤞