Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozalaa, no to teściowa dała popis. 🙈 U nas było błogosławieństwo i nawet rekolekcje przedmałżeńskie. I co? I tak starania trwały. 🤷♀️ Jak generalnie jestem wierzącą, tak takie teksty nóż mi w kieszeni otwierają. Same zdrowaśki, bez badań i starań dziecka na nas nie sprowadzą. U nas przez takie i podobne teksty kilka znajomości się urwało, ale wiadomo - teściowej zupełnie nie odetniesz.
Bubu, jaka energia od rana. 😁
Ja wczoraj trochę chyba przeszarżowałam z lataniem, bo na wieczór tak mnie plecy nakur... znaczy bolały, że głowa mała. Dziś już jest dobrze. 💪 Właśnie spijam kawusię na budowie, a Stary coś grzebie przy aucie. Dzisiaj w planach pierwszy grill, o ile znajdę gdzieś węgiel. 😅👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗 -
Bubu, zabieram soczek na dobry dzień 😍
Rozala, teściowa pojechała grubo, aż nie wiem czy się śmiać czy płakać z tej teorii 🤬😂 Brakuje jeszcze, żeby jak u KarolinaAnastazja zamówić mszę w intencji Twojej macicy i żołnierzy Starego 🙈
Migotka, przykro mi, że transfer odroczony, ale kwiecień to super miesiąc na zajście w ciążę, wiem co mówię 😁 W lecie będziesz w formie, żeby pokorzystać z życia, jesienią i zimą możesz się już zamknąć w domu i odpoczywać, a potem jest świąteczne oczekiwanie ❤️
Amunicja, czy trzeba już tańczyć za Twoją 🐒, żeby transfer się nie przesunął? 🤞
Zosia, odpoczywaj na tej budowie 😁
Nie uwierzycie, ale jakiś Bąbel kończy dzisiaj 3 miesiące 😳🥹migotka_, Zosis, Marti27, siesiepy, Emka06, Cukruś, Bambi92, Paula29, Mart768, Paprota9418, RinTinTin, Angi90 lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Bąbel ma już trzy miesiące?! Kiedy?! 🤯
Ucałowania dla niego od DinoCiotki. 😘
Beezi, ja się zupełnie nie przemęczam. Prawie nic mi tu niewolno pod czujnym okiem Starego. 😅 Ale czasami wystarczy niewiele, żeby plecy bolały. 🤷♀️ Poczytałam wczoraj, że generalnie mają prawo boleć, bo zmienia się już środek ciężkości przez rosnący brzuszek i cycki. 😅 Ale i tak chyba jutro umówię się do fizjo, tak na wszelki.
Przy kawusi właśnie zamówiłam na Vinted kokon i kocyk dla Grzdyla. 🙈😁 I wiecie co? To są moje pierwsze zakupy na Vinted w życiu. 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2024, 11:26
Mart768, Angi90 lubią tę wiadomość
👩🦰35 🧔39
Hej hej w piękną niedzielę ☀️ obiad wstawiony, zjemy i lecimy na jakiś spacer. Mały spadek formy miałam ostatnio, chyba pogoda mi nie służyła. Remonty w domu zresztą też 🙎♀️
Cukruś jak się czujesz? Dochodzisz do siebie? 🤗
Beezi całusy dla Bąbelka 💋 nim się obejrzysz to będzie biegał za dziewczynami 🥹
Zosis fizjo to dobry pomysł, sama muszę zacząć się rozglądać za kimś bo plecy naku*wiają, biodro przeskakuje i chodzę jak kaczka 😂
Rozala mogłaś powiedzieć że już masz modlitwę za plemniczki od Amunicji 😂
Mnie by chyba zatkało jakbym usłyszała coś takiego, zareagowałaś jakoś?😳 dobrze ze nie musisz teściowej za często oglądać.
Bubu to prawda baby spuszczone ze smyczy są gorsze niż faceci 🤦♀️ widzę że humor od rana dopisuje, plamienia ustąpiły czy coś jeszcze się pojawia?
Paula jak samopoczucie? 😊
P.S. dzisiaj dzień mężczyzn. Pamiętajcie o nich! Bez nich byłoby jednak nudno 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2024, 12:50
Zosis, siesiepy, Beezi, Niaha, Paula29, Mart768, Angi90 lubią tę wiadomość
Razem 11 lat ❣️
Małżeństwo 2 lata💒
Starania od lipca 2022r.
Ona:27 lat
✅️AMH 1,78
👉Prolaktyna powyżej normy- Bromocorn
👉Niska Ferrytyna
Owulacje potwierdzone monitoringiem
On:26 lat
✅️ Badanie nasienia(ilość, morfologia, wymazy)
👉 Ruch postępowy 1,07%
30.10 pierwsza wizyta w ramach Rządowego programu prokreacyjnego
12.11- ⏸️🍀
-
Paula długo nie długo, przynajmniej się wyglądałaś. I w sumie jak czytam to Twoje obawy są uzasadnione. 🫣 Jakoś wyparlam to z głowy że na serduszkowej rozne rzeczy mogą się zdarzyć. Już w naszej dinusiowej mocy jest to żeby tak się nie stało i będziemy trzymac kciuki za jak najbardziej pomyślny scenariusz, jaki Ci podpowiada Twoje serce! 🍀❤️
Bubu 😆😆😆 dlatego zawsze unikałam klubów i tego typu miejsc. 🫣 Jestem w stanie sobie wyobrazić te baby. A ja odsypialam chyba dzień wczorajszy. Do czasu aż nie poszłam się myć to spać mi się nie chciało w ogóle i uznałam, że pewnie spędzę jeszcze długie godziny na wyszywaniu, ale jakoś ciepły prysznic podziałał. 😆
Zosia mniam, smacznego grilla! My tydzień temu mieliśmy ognisko pierwsze w tym roku a dzisiaj kociołek. Moja dieta nie istnieje znowu, a do 20 kwietnia chce trochę schudnąć. 🫣 A te gadżety to z ciekawości nówki? Wiem że jest tam sporo takich "DIY" cudeniek i stąd podpytuje, bo a nuż może polecisz dobrą "firemke" od tego typu rzeczy.
Beezi kiedy, co i jak. 👀 Ucałuj bąbla, starego a oni niech ucałują ciebie. Oficjalnie 4 trymestr został zakończony! 😍
U mnie dzisiaj pewnie będzie gadanie, bo nie zamierzam drinkować do kociołka, a wpadają teście. Ale stary już wie że zamierzam dosadnie przypomnieć, że doskonale wiedzą jaki okres czasu staramy się o dziecko. I pewnie na tym się nie skończy gadka, usłyszę złote rady typu "odpuść a samo przyjdzie" by po chwili dowiedzieć się że "w sumie dobrze że jeszcze nie mamy bo po co nam już teraz". 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2024, 14:10
Beezi, Paula29 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals 🙈 accofil, neoparin, acard, encorton, luteina
30.07⏸️12dpo - beta 45,9→4.08 beta 559→6.08 beta 1326
11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
20.08 4mm 🥨 i 💓
9.09 2,86cm i 178💓
Dominująca jędza 🥰 -
BuBu90 wrote:Mieszkam w Częstochowie też nie pomogło 🤣 a zasadniczo mieszkałam bo teraz mieszkam pod Częstochową ale przez 4 lata mieszkałam z widokiem na Jasną Górę 😅
O widzisz nie jestem sama;)
Ogólnie jestem wierząca i nawet praktykująca, ale na takie teksty to nóż mi się w kieszeni otwiera...“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Dzień dobry 😊 pozdrawiam z nad papierów 🤓 never ending story 😂 dyr przedszkola pytała się ostatnio czy zostanę na przyszły rok - no i padła decyzja - NiE ma opcji 😌
Nikt tak nie zrozumie emocji po usłyszeniu takich głupot jak Wy 😝 ale dzięki Wam, dziś bardziej śmieszy mnie ta sytuacja niż złości, więc super 🙌
Beezi 😂 ona ma nie po kolei pod czapką, od lat nie czujemy wspólnego vibu, trzeba ją trzymać z daleka dla zdrowia psychicznego własnego 👍 jeju, 3 miesiące to już bardzo poważny wiek 😻🙀
Marti przez chwilę sie z nią licytowałam, ale bardziej Stary się rzucał - to jego matka - on ją ustawia jak zaczyna głupoty chrzanić 😂 nie no remonty to bardzo trudny czas 😝 ja zawsze powtarzam, że jak małżeństwo przetrwa remont, to przetrwa wszystko 😂
Ból całego ciała zelżył - to dobra informacja 😏 ale to co się dzieje z lewym jajnikiem dzisiaj to jakiś kosmos 🤯 Ovi podane w czwartek wieczorem, robota szła przez cały weekend 😈 nie rozumiem co ten jajnik, przecież powinno być już po wszystkim 🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2024, 16:00
4 rok starań o pierwsze 👶
👩 29 | 🧔 30 |
AMH 4,2 | Kir AA 👎 | PAI-1 hom 👎 | MTHFR het 👎 | HBA 42% 👎
🧬 Kariotypy ✅ | alloMLR 27% | Cytokiny ✅ | Immunofenotyp ✅
🌟IVF #1 – 07.2024 → 2❄️
FET 19.08 – 💔 ciąża bezzarodkowa
🌟IVF #2 – 12.2024 → 8❄️
FET 3.02❄️5bb 👎
FET 3.03❄️4bc + ❄️4bb 👎
FET 21.07❄️2x4cc 👎
FET 18.08❄️4bc + ❄️3bb 👎
Został 1 ❄️
Nie tracę wiary, bo serce wciąż pragnie. -
Kociołeczek 🔥
Odczarowalismy ostatnie razy, bo dwa razy pod rząd zjaralismy całe 5kg żarcia. 🥴 Teraz jest idealne i przepyszne.
Rozalaa ile czasu po letrozolu wystąpił u ciebie ból ciała? Czy to od Ovi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2024, 01:51
Paula29, rozalaa, Beezi, Frutellka , Mart768, Angi90 lubią tę wiadomość
9 x letrozol ❌
29♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
20.08 4mm 🥨 i 💓
9.09 2,86cm i 178💓
Dominująca jędza 🥰 -
Bubu, może się jeszcze załapię na soczek 🤤 taki wieloowocowy 😁 mmmm. A jak z plamieniami? Wybierasz się w końcu jutro do lekarza czy nie znajdziesz czasu?
Siesiepy, dzięki 😘 daj znać kochana jakie tam ciekawe teksty się pojawiły 😅 ale bym zjadła taki kociołek 🫣
Rozalaa skoro tak zapytują o kolejny rok to może Ty zapytasz o podwyżkę, lub premię? 😁 Myślę że zasługujesz, bo jesteś pracuś! A jajnik boli bo to musiała być super owulka 😏 ja w udanym cyklu aż zgięta chodziłam.
Beezi toż to już duży chłopak z naszego Ignasia 👶🏼. Ucałuj go i życz przyjemnych drzemek i udanej zabawy w kolejnych miesiącach 🥰
Marti, dzięki że pytasz, pomimo stresu nie mogę narzekać. Stary mnie wczoraj wkurzył (choć remontu nie mamy 😅) i trochę się posprzeczalismy. Ale dziś się godzimy 😆 Widzę że próbuje się mną trochę opiekować. Zrobił mi na śniadanie naleśniki, bo mu niedawno mówiłam że miałabym smaka. Jak leżę to przykrywa mnie kocem. Jak przysypiam to mnie głaszcze. To mu się wcześniej nie zdarzało 😅 i dotyka brzucha już choć jeszcze nic nie widać 😅 miłe to nawet. No i nigdy go takiego szczęśliwego nie widziałam. Tak bardzo by chciał bliźniaki.
Jo_ana czy Ty jutro podglądasz kurniczek? O której kciuki trzymać ?
Angi90 jak Ci minął weekend? Jak się masz?
Haloo kto jutro kciuków potrzebuje, zgłaszać się Dziewczyny 😊Marti27, jo_ana, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Paula29 wrote:Bubu, może się jeszcze załapię na soczek 🤤 taki wieloowocowy 😁 mmmm. A jak z plamieniami? Wybierasz się w końcu jutro do lekarza czy nie znajdziesz czasu?
Siesiepy, dzięki 😘 daj znać kochana jakie tam ciekawe teksty się pojawiły 😅 ale bym zjadła taki kociołek 🫣
Rozalaa skoro tak zapytują o kolejny rok to może Ty zapytasz o podwyżkę, lub premię? 😁 Myślę że zasługujesz, bo jesteś pracuś! A jajnik boli bo to musiała być super owulka 😏 ja w udanym cyklu aż zgięta chodziłam.
Beezi toż to już duży chłopak z naszego Ignasia 👶🏼. Ucałuj go i życz przyjemnych drzemek i udanej zabawy w kolejnych miesiącach 🥰
Marti, dzięki że pytasz, pomimo stresu nie mogę narzekać. Stary mnie wczoraj wkurzył (choć remontu nie mamy 😅) i trochę się posprzeczalismy. Ale dziś się godzimy 😆 Widzę że próbuje się mną trochę opiekować. Zrobił mi na śniadanie naleśniki, bo mu niedawno mówiłam że miałabym smaka. Jak leżę to przykrywa mnie kocem. Jak przysypiam to mnie głaszcze. To mu się wcześniej nie zdarzało 😅 i dotyka brzucha już choć jeszcze nic nie widać 😅 miłe to nawet. No i nigdy go takiego szczęśliwego nie widziałam. Tak bardzo by chciał bliźniaki.
Jo_ana czy Ty jutro podglądasz kurniczek? O której kciuki trzymać ?
Angi90 jak Ci minął weekend? Jak się masz?
Haloo kto jutro kciuków potrzebuje, zgłaszać się Dziewczyny 😊Paula29 lubi tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
-
Siesiepy ani letrozol, ani Ovi, ból ciała po strzale z Accofilu ☺️
Paula niestety w państwówce płace są ustalane odgórnie 🫣 także nie ma mowy o jakiś premiach, ale ostatnio przekalkulowałam trochę te moje dochody i wychodzi na to, że korzystniej wyjdzie mi, gdy będę brała zastępstwa w mojej stałej pracy. Dorabianie w przedszkolu ma to do siebie, że wynagrodzenie jest totalnie nieadekwatne do ilości pracy 🤦♀️ jestem wdzięczna losowi za to doświadczenie, ale już podziękuję 😅
Ból jest tak jak Ty to określiłaś - zginający w pół i to po tej stronie gdzie było więcej pęcherzyków. Mam nadzieję, że na 1000% jest już po owu, bo od jutra prog wlatuje 😁
No właśnie, co w tym tygodniu mamy zaplanowane? 😊4 rok starań o pierwsze 👶
👩 29 | 🧔 30 |
AMH 4,2 | Kir AA 👎 | PAI-1 hom 👎 | MTHFR het 👎 | HBA 42% 👎
🧬 Kariotypy ✅ | alloMLR 27% | Cytokiny ✅ | Immunofenotyp ✅
🌟IVF #1 – 07.2024 → 2❄️
FET 19.08 – 💔 ciąża bezzarodkowa
🌟IVF #2 – 12.2024 → 8❄️
FET 3.02❄️5bb 👎
FET 3.03❄️4bc + ❄️4bb 👎
FET 21.07❄️2x4cc 👎
FET 18.08❄️4bc + ❄️3bb 👎
Został 1 ❄️
Nie tracę wiary, bo serce wciąż pragnie. -
Rozalaa aaaa to od Acco! Już się bałam że lepiej się szykować na jakieś dolegliwości. 🤣
Paula na razie cisza. 😁 Ale to jeszcze jeden drink dopiero. A kociołek co tu dużo mówić, wiadomo że cudowny. ❤️
Ja proszę o kciuki ale na wtorek, bo monit nr 1 wleci w 10dc. 😇 Jestem ciekawa co tam wyjdzie i trochę się boje ze stymulka o kant tyłka będzie i będzie albo fafdziesiąt pęcherzy, albo ani jeden. Zwłaszcza że nic nie czuję. 👀Mart768, Paula29, Cukruś, Angi90 , Emka06 lubią tę wiadomość
9 x letrozol ❌
29♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
20.08 4mm 🥨 i 💓
9.09 2,86cm i 178💓
Dominująca jędza 🥰 -
Paula widzę, że jeszcze Ci babybrain nie wjechał i masz dobra pamięć 🙈 tak jutro mam monit o 8, dziękuję za pamięć i za kciuki ♥️ a Ty jak tam? Pogodzona już z myślą, że mogą być 2 serduszka na kolejnym USG ?
Bubu czyli jednak nie okres, skoro już po wszystkim.
Myślę, że to jakieś wachania hormonów były albo krwawienie owulacyjne, czytałam o takich przypadkach, że to faktycznie była żywa krew, więc może i u Ciebie się przytrafiło tak.
Rozala trzymam kciuki za owocne efekty tegoż upojnego weekendu 🍀✊🏻 kiedy następna dawka acco?
Siesiepy w takim razie kciuki na wtorek już szykuje za Twój kurniczek ✊🏻✊🏻
Beezi przytulasek dla Ignasia z okazji 3 miesięcy życia 🥳 leci ten czas jak szalony, cieszcie się sobą.siesiepy, Paula29 lubią tę wiadomość
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
02/04 histeroskopia, przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycyklina+Metronidazol), adenomioza
09/06 (S) V FET ❄️
6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
17 dpt bhcg 5633
24 dpt CRL 5,7 mm i bijące ❤️
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
9+6 CRL 2,91 cm bobisia 🥹
12+5 CRL 6,9 cm prenatalne i NIPT prawidłowe
-
jo_ana wrote:Paula widzę, że jeszcze Ci babybrain nie wjechał i masz dobra pamięć 🙈 tak jutro mam monit o 8, dziękuję za pamięć i za kciuki ♥️ a Ty jak tam? Pogodzona już z myślą, że mogą być 2 serduszka na kolejnym USG ?
Bubu czyli jednak nie okres, skoro już po wszystkim.
Myślę, że to jakieś wachania hormonów były albo krwawienie owulacyjne, czytałam o takich przypadkach, że to faktycznie była żywa krew, więc może i u Ciebie się przytrafiło tak.
Rozala trzymam kciuki za owocne efekty tegoż upojnego weekendu 🍀✊🏻 kiedy następna dawka acco?
Siesiepy w takim razie kciuki na wtorek już szykuje za Twój kurniczek ✊🏻✊🏻
Beezi przytulasek dla Ignasia z okazji 3 miesięcy życia 🥳 leci ten czas jak szalony, cieszcie się sobą.
A ja jutro za Twój. ❤️jo_ana lubi tę wiadomość
9 x letrozol ❌
29♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
20.08 4mm 🥨 i 💓
9.09 2,86cm i 178💓
Dominująca jędza 🥰 -
Jo_ana 🤞🏻 kciuki za kurniczek. To już niedługo 😊 a co do mojej gotowości na bliźniaki to na pierwszej wizycie wszyscy byliśmy zestresowani, pani dr chyba najbardziej jak szukała trzeciego, przestała oddychać nawet na chwilę🤣. Myślę że teraz będzie mniej stresu bo jestem świadoma, że mogą być dwa, Stary będzie szczęśliwy jeśli tak się wydarzy 😅 a ja w głowie mam oprócz wszystkich wątpliwości, zalety takiej ciąży bliźniaczej 😊 (są takie 😆).
Siesiepy jutro kciukasy są Twoje 😁
Rozalaa dobrze, że wiesz już gdzie nie wracać i gdzie nie pracować 😁 rozumiem ze nie masz monitu czy jaja pękły? Od razu dziś dupek wjeżdża?jo_ana, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, zaciskam mocno kciuki za każdą ich potrzebującą. 🤞🤞
Ja się powoli zwlekam z łóżka. Jakiś diobeł mnie podkusił i umówiłam się na śniadanie z koleżanką dzisiaj. Kto rozumny tak robi, jak może dłużej pospać?! 🙈 Także wypad z wyra, spacer z psem i jazda. 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2024, 07:23
jo_ana, Mart768, Angi90 lubią tę wiadomość
👩🦰35 🧔39
Dzień dobry dziewczyny, zaciskam kciuki dla tych które potrzebują i już do Was wracam. 🤞✊️🍀🤞✊️🍀
A ja dochodzę do siebie, mimo kryzysów. W piątek jak przyjechałam do domu to wieczorem miałam kryzys, poplakalam się mezowi, ze nawet nie jestem w stanie się sama podnieść z łóżka bo tak mnie wszystko bolało. On mnie wyzywa bo mi wpaja do głowy, że przecież po to jest żebym mogla odpocząć, żeby mi pomóc i żebym miała w nim wsparcie (co mam bardzo duże przez całe ostatnie 10 lat), ale tak to jest jak cały czas bylam taką Zosia samosia i ciężko mi zrozumieć, że muszę sobie puścić na luz.
Już jest coraz lepiej, coraz więcej sobie chodzę bo nie mogę wylezec, w sumie już w sobotę byłam więcej na nogach (mimo że się oszczędzałam), ale czułam kiedy mogę sobie pozwolić na więcej a kiedy muszę zwolnić bo zaczynało mnie boleć jak na okres.
Teraz w sumie boli mnie przy wstawaniu. Wiadomo te rany. Mam 3, ale najbardziej boli mnie ta w pępku.
Mam nadzieje, ze u Was wszystko wporzadku ❤️
Wpadło mi w oczy tylko, że bąbel Beezi ma już 3 MIESIACE 🫣❣️wooooow, kiedy to przeleciało, szok ❤️ -
Kciuki dla wszystkich, które potrzebują
Cukruś, najbardziej ciągnie rana w pępku to fakt; ja miałam 4 nacięcia; początkowo miały być dwa - ale pojawiła się torbiel do usunięcia. Dużo spaceruj, żeby nie pojawiły się zrosty - ale jednocześnie się nie przemęczaj. Mnie po tym gazie wszystkie kości bolały a później noga w pachwinie - ale przeszłosiesiepy lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Frutellka wrote:Kciuki dla wszystkich, które potrzebują
Cukruś, najbardziej ciągnie rana w pępku to fakt; ja miałam 4 nacięcia; początkowo miały być dwa - ale pojawiła się torbiel do usunięcia. Dużo spaceruj, żeby nie pojawiły się zrosty - ale jednocześnie się nie przemęczaj. Mnie po tym gazie wszystkie kości bolały a później noga w pachwinie - ale przeszło
Mnie bolą ramiona, a raczej pod obojczykami zalezy od ulozenia ręki, ale dosyc mocno. Trochę się tym przestraszyłam bo to już 3 dzień, ale mam nadzieję, że przejdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2024, 08:17
-
Cukruś wrote:Mnie bolą ramiona, a raczej pod obojczykami zalezy od ulozenia ręki, ale dosyc mocno. Trochę się tym przestraszyłam bo to już 3 dzień, ale mam nadzieję, że przejdzie.
Mnie tydzień bolało także spokojnie przejdzieCukruś lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
❄️- czeka na Nas na zimowisku;)