Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅
Odpowiedz

Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅

Oceń ten wątek:
  • Malineczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale idziecie jak burza w swoich procesach :) Miło się czyta o postępach u różnych osób, daje to nadzieję innym na przyszłość. Ja co prawda nie rozważam invitro, ale dzięki Wam mam jakieś pojęcie na ten temat, a kto wie może w przyszłości zmienię zdanie.

@claudii gratulacje 🥰

@Dudu13 widzę w stopce, że w lipcu masz wizytę? Czy to wizyta w IR? Ja się zapisałam do nich na kolejną konsultację, na sierpień, bo miałam 4 miesiące po prostu leczenia i starań i czas się skonsultować. Biorę aspirin cardio tak jak zlecił lekarz, ale w ostatnim czasie obserwuję bardzo dużo siniaków na nogach, wystarczy że mocniej przyłożę palec np na udzie i mam siniaka…

Wiek 29&30
    09/2024 odstawienie AH po 4 latach
    starania na poważnie od 03/2025

- stwierdzone PCOS, hiperprolaktynemia czynnościowa
    - 2 x stymulacja Aromek (04,05.2025)
    - badanie drożności jajowodów - oba drożne 06.2025
    - 3 x stymulacja clostybegyt (07,08, 09.3025)

- 1 IUI listopad 2025 (stymulacja Aromek) nieudana
    - 2 IUI grudzień 2025 (stymulacja Aromek) nieudana
    - 3 IUI styczeń 2026 (stymulacja Aromek) nieudana
    — 4 IUI luty 2026 (stymulacja Aromek) nieudana ———————————————-
  • Imazolka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik no szkoda, ale przynajmniej będziesz w pełni gotowa ☺️

Moja mi już dziś powiedziała, że jak będą zarodki to na pewno transfer od razu bez wyciszenia, bo się kończy hajs w klinice i jak wrócę po wyciszeniu to już nic nie będzie xD Ale to wszystko zależy ile będzie zarodków, no i czy w ogóle jakieś będą 🥺

starania 09.2023 | 🩺 leczenie 01.2025

🧬 PCOS | endometrioza | adenomioza
    🩸 KIR 2DS2+, 2DS4+ | NK ↑
    🧪 ANA 1:80 | dsDNA+
    👨 czynnik męski ✔️

💉 stymulacja IVF
  • Claudii Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik lepiej poczekać z transferem, wiem, że to frustrujące ale lepiej w tę stronę niż bezmyślnie wrzucić zarodek 🥲

Imazolko kciuki za punkcje! A masz równe pęcherzyki? Czy największe mają 22?

Wracam z wynikami bety 426,2 🥹 Przyrost prawidłowy. Ale testy ciemnieją więc tak myślałam. Zrobię na pewno jeszcze dla spokoju ducha dopóki nie dobije do 1000. Umówiłam się nieśmiało na pierwsze USG pod koniec przyszłego tygodnia 🥹

Malineczka lubi tę wiadomość

30l. starania od: styczeń 25’

❗️AMH 0.71 / MTHFR hetero, PAI1 homo / 21’ resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
    ✔️ MUCHa / Sono-HSG / kariotyp / FMR1 / histeroskopia / wyleczone zapalenie endometrium 3/10

01.2026 IVF - 3MII - 2 zapłodnione - 0 ❄️
    04.2026 IVF - 2MII - 2 zapłodnione - 2 ❄️
    ET 4BC 07.04 - beta 0
    FET 5CB 27.06 beta:
    03.06 - 32,2
    06.06 - 36,6 cb? 💔
    08.06 - 56,9
    10.06 - 122,8 😳
    13.06 - 426,2
  • Imazolka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    22-18 mniej więcej. Jakieś rady na punkcje? Ile to może potrwać? 🤔

Claudii kochana! W ciąży jesteś!!! ♥️
    Wierze w to mocno, że wszystko będzie dobrze!

Claudii lubi tę wiadomość

starania 09.2023 | 🩺 leczenie 01.2025

🧬 PCOS | endometrioza | adenomioza
    🩸 KIR 2DS2+, 2DS4+ | NK ↑
    🧪 ANA 1:80 | dsDNA+
    👨 czynnik męski ✔️

💉 stymulacja IVF
‹‹ 351 352 353 354 355
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ