Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzycielka94 wrote:Wizytę mam dopiero 10.10, więc wiem, ze w tym cyklu się nie uda i nastawiam się raczej na listopad - grodzien. Drożność była dla mnie bardzo bolesna i nie wiem, czy histeroskopii nie byłoby lepiej zrobić w znieczuleniu ogólnym 🙈
🙎🏼♀️ 27 🙋🏼♂️34
Starania od 09/23
Główny problem po odstawieniu AH: długie plamienia przed i po miesiączce
Z pomocą medyczną od 01/25
💊 Siofor, omega 3, olej z wiesiołka, inozytol, NAC, resweratrol, olej z czarnuszki, Wit D, FertileMe Complex
Mąż ✅ FertileMe Complex
Badania:
Prolaktyna, testosteron, ferrytyna✅
AMH: 5,5 - PCOS ❌
MUCh✅
Drożność z lipiodolem ✅
Pasożyty ✅
Endometrioza, adenomioza ❌
Podwyższone komórki NK w histeroskopii ❌ -
Imazolka wrote:Ja miałam w ogólnym i teraz wolałabym miejscowe. Przynajmniej widzisz wszystko i jesteś świadoma, a tak to rzucają Tobą jak workiem 😂 ale też rozumiem, bo ja drożność też strasznie przeżyłam i drugi raz bym tego nie powtórzyła 😅
Ja miałam drożność na żywca i nic przyjemnego, ale bardziej samo wkładanie cewnika przez wąską szyjkę więc ginekolog od razu mi powiedział, że histeroskopia w ogólnym. Polecam, może rzucali jak workiem ale przynajmniej spałam smacznie i nic nie czułam 🤣 Teraz zobaczymy jak będzie wyglądała kontrolna biopsja endometrium, to już pewnie nie opłaca się robić w ogólnym więc muszę zapytać gina jak to widzi 🫣Marzycielka94 lubi tę wiadomość
K 🩷 30l.
AMH 0.71
21' resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
lekka adenomioza ❌ MUCHa ✅ Sono-HSG ✅ kariotyp ✅ FMR1 ✅ histeroskopia ✅ podejrzenie zapalenia endometrium ❌
M 🩵 31l.
Seminogram MAJ 25'/LIPIEC 25'
Ilość 96 mln/200 mln ➡️ 44mln/87mln
Żywotność 80% ➡️ 61%┃ Ruch a + b 60 % ➡️ 35%
Morfologia 1% ➡️ 0% ❌┃ROS ✅ ┃SCD ✅ ┃MAR ✅ kariotyp ✅
1-6 cykl bez pomocy medycznej ❌
7 -9 cykl z pomocą medyczną ❌
10 cykl ⌛
Program IVF 🔜 startujemy w styczniu! 🦾 -
Co do histeroskopii to ja miałam znieczulenie miejscowe i dożylny wlew przeciwbólowych i strasznie kręciło mi się w głowie od tego, ból okropny 😵💫 położnej powiedziałam, że ma mi dać jakaś miskę bo będę rzygać 😆 przy drożności ból jest podobny ale trwał króciutko więc wspominam lepiej 🙈 natomiast przy histero to czyścił mi z mikropolipow i musiało to potrwać dłużej. Boże, drugi raz bym nie poszła 🤭
Imazolka no to kurcze faktycznie, ciekawe co w takim razie jest powodem. Bo rozumiem, że owulacje masz, pęcherzyki pękają? Jakaś głębsza diagnostykę masz w planach?
Edit: ale fakt, że plusem tej świadomości jest to, że widziałam wszystko na obrazie i mówił mi co i jak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września, 14:51
👩❤️👨 31&36
🔸Starania od 03.2023r.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
🔸Hashimoto + hipoglikemia reaktywna (letrox + glucophage)
🔸AMH 7,17 (04.25r.)
🔸Podejrzenie PCO (metaboliczny)
🔸Badanie nasienia + posiew✅
🔸Cykle długie 38-45 dni
🔸Późne owulacje 23-30dc
07.25 histeroskopia + kolposkopia (usunięte mikropolipy) + leczenie stanu zapalnego
09.25 Prog 7dpo 37,2ng/ml 😍
09.25 drożność jajowodów ✅
🔜 10.25 stymulacja?
Suplementy: Inozytol, DHA prenacaps, NAC, witamina D3, B12 metylowana, folian, Wit E -
O, to ja byłam pewna, że histeroskopia jest tylko w ogólnym, co mnie generalnie mocno zniechęcało 🧐 muszę się dowiedzieć jak to wygląda u mnie w klinice.💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
🍼staranie na luzie od 03.2024
⏳monitorowane: 9cs
🍀 październik, pierwszy cykl stymulowany (lametta) -
Jupiter wrote:O matko, pierwsze o czymś takim słyszę…. Wszędzie powtarzają o tej równowadze progesteron -estradiol , ostatnio szalenie zadowolona byłam z siebie bo mam 8dp progesteron 17,4 a estriadol 81 więc idealnie stosunek 250, w połowie normy a tu takie kwiatki ….
Rozumiem że mówimy estradiol podawanym w pg/ml?
Wpisz sobie w google jeśli dobrze czytasz po angielsku „ How low is too low? Cycle day 28 estradiol levels and pregnancy outcomes”
Jupiter lubi tę wiadomość
👫🏻 93&94 👩❤️💋👨 2013
🐈⬛🐈⬛🐈⬛🦮
🧒🏼 L. 05.2020 AuADHD 🤰niepowściągliwe wymioty ciężarnych (hyperemesis gravidarum) 🤢🤮
💔01.2025 biochem
💔02.2025 biochem
💔 07.2025 biochem
💔 09.2025 biochem
Podejrzenie niedomogi lutealnej (8dpo prog 11, E2 67); DHEAS ⬇️; nasienie ✅, AMH 3,91 ✅
10.2025 badania immunologiczne
11.2025 wizyta wstępna ivf (ciężka choroba genetyczna, konieczne badania zarodków 🧬)
Reumatyzm, PCOS, POTS, niedobór kwasu foliowego, B6, B12, żelaza, cynku, miedzi, selenu -
Locus wrote:Wpisz sobie w google jeśli dobrze czytasz po angielsku „ How low is too low? Cycle day 28 estradiol levels and pregnancy outcomes”Ona:31
AMH: 1.4;
USG, HPV, cyto, MUCH, owulacja -✅
Jelita: SIBO, HP, Candida, pasożyty - ✅
Immuno: ANA, ASA, APS, AOA, ASMA -✅
🔀udrożniony jajowód+wycięte zmiany (histeroskopia)
❗️Zapalenie endometrium
❗️IBS, nietolerancje, nadwrażliwość IgG
❗️Tarczyca: Niedoczynność, Hashimoto
❗️Geny: Mthfr - homo PAI-1 homo
On: 32
Morfo: 2% -> 4%, PH 8,5❔
Jelita, Hormony, MAR, HBA, wymaz - ✅
❗️DFI 26%❗️ŻPN IIIst
NEXT: seminogram - kontrola, KIR, kariotyp, krzywa c/i
PRACUJEMY NAD:
⬇️ antyTPO 1640->1360 ⬆️ ferrytyna 18-> 25 ⬇️ DFI -
Dziewczyny, nadrobię później. Przyszłam tylko zameldować, że pojawiły się dzisiaj wyniki homocysteiny 6.70 przy B12 434. Tydzień przed badaniem bez supli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września, 18:53
Gnom, Claudii, Jupiter, Imazolka, Powder, IwonaQ, Marzycielka94, Sarka94, Zosia667 lubią tę wiadomość
👧99' 🧑98'⏳️05.24 💉01.25
🚨 PCOS | IO | hiperandrogenizm | brak owulacji
🚨MTHFR homo | PAI-1 homo
❌️ 01-09.25 8 cykli Lametta + Zivafert
⏳️ 10.25 Lametta + Ovitrelle
💉 IVF 01.2026 -
Pelasia30 wrote:Co do histeroskopii to ja miałam znieczulenie miejscowe i dożylny wlew przeciwbólowych i strasznie kręciło mi się w głowie od tego, ból okropny 😵💫 położnej powiedziałam, że ma mi dać jakaś miskę bo będę rzygać 😆 przy drożności ból jest podobny ale trwał króciutko więc wspominam lepiej 🙈 natomiast przy histero to czyścił mi z mikropolipow i musiało to potrwać dłużej. Boże, drugi raz bym nie poszła 🤭
Imazolka no to kurcze faktycznie, ciekawe co w takim razie jest powodem. Bo rozumiem, że owulacje masz, pęcherzyki pękają? Jakaś głębsza diagnostykę masz w planach?
Edit: ale fakt, że plusem tej świadomości jest to, że widziałam wszystko na obrazie i mówił mi co i jak.
White to super! Kolejne odhaczone 😁🙎🏼♀️ 27 🙋🏼♂️34
Starania od 09/23
💊 Siofor, omega 3, olej z wiesiołka, inozytol, NAC, resweratrol, olej z czarnuszki, Wit D, FertileMe Complex
Mąż ✅ FertileMe Complex
Badania:
MUCh✅
Drożność z lipiodolem ✅
Pasożyty ✅
To ja też się wypowiem o histeroskopii, ewidentnie co człowiek to inne doświadczenie bo ja miałam robione histero w tym samym szpitalu co Pelasia też na znieczuleniu miejscowym i dobrze wspominam. Praktycznie nic nie bolało, drożność bardziej (a wiem co mówię bo miałam 2 razy 😄) i bardzo byłam zadowolona że widziałam wszystko na ekranie i mogłam zadawać pytania ☺️ polecam.
Imazolka, u mnie też plamienia przed i po miesiączce. Po przeleczeniu antybiotykiem po histero według anybiogramu z wymazu z endometrium plamienia przed się zmniejszyły z 3 do 1 dnia i też progesteron wcześniej je zmniejszył z 5 do 3. Jeśli chodzi o po to po antybiotyku nadal występowały więc od tego cyklu z tego powodu dostałam też encorton. Będę raportować jak działa.
Też myślę że suple swoje pomogły bo w zeszłym roku plamienia potrafiły trwać nawet 7 dni przed okresem a po kilku miesiącach supli najwięcej 5.Marzycielka94 lubi tę wiadomość
19 cs
👫27
- Histeroskopia --> stan zapalny --> antybiotyk przez 3 cykle ✅
- Obserwacja cyklu modelem Creightona
- Leczenie u Naprotechnologa
- HSG ✅
Endometrioza mała, głęboka
ANA1 dodatnie ❌ (Sulfazalazyna)
AMH 3,7
TSH 0,916 --> 3,5 ❌---> 3,5 (nadal)----> 9,6 (po lipiodolu)❌
FT4 1,27
Prolaktyna 23 ❌ (Dostinex)--> 22,8(wiecej Dostinexu)---> 12,6 ✅
Żelazo 89,8 --> 68
Ferrytyna 21,73 --> 40 (Feroplex, teraz Bioradix)---> 103
19.09.25--> Lipiodol prywatnie
Grudzień? '25--> MRI oznaczenie ognisk endometriozy
On : Morfologia 10% -->6%, Prena Care dla mężczyzn, Olej z czarnuszki
kwas foliowy, Koenzym Q10(ubiqinon), wit. D, wit C, melatonina, NAC, magnez +B6, bioradix,Dostinex, Cyklogest, Sulfazalazyna, olej z wiesiołka, cholina, encorton, euthyrox -
Lisik wrote:To ja też się wypowiem o histeroskopii, ewidentnie co człowiek to inne doświadczenie bo ja miałam robione histero w tym samym szpitalu co Pelasia też na znieczuleniu miejscowym i dobrze wspominam. Praktycznie nic nie bolało, drożność bardziej (a wiem co mówię bo miałam 2 razy 😄) i bardzo byłam zadowolona że widziałam wszystko na ekranie i mogłam zadawać pytania ☺️ polecam.
Imazolka, u mnie też plamienia przed i po miesiączce. Po przeleczeniu antybiotykiem po histero według anybiogramu z wymazu z endometrium plamienia przed się zmniejszyły z 3 do 1 dnia i też progesteron wcześniej je zmniejszył z 5 do 3. Jeśli chodzi o po to po antybiotyku nadal występowały więc od tego cyklu z tego powodu dostałam też encorton. Będę raportować jak działa.
Też myślę że suple swoje pomogły bo w zeszłym roku plamienia potrafiły trwać nawet 7 dni przed okresem a po kilku miesiącach supli najwięcej 5.
Zgadzam się i nauczyłam się już, że każdy ma inne odczucia, nie ma się co sugerować. Przed biopsją naczytałam się jak to bardzo nie boli i byłam tak zestresowana, że przed gabinetem ręce mi się trzęsły. Finalnie ból okazał się bardzo podobny do miesiączkowego i trwał dosłownie chwilę. Przed badaniem drożności myślałam, że będzie podobnie a bolało tak, że czułam jak wychodzą mi na czole kropelki potu i robię się blada. Nie wspominam tego najlepiej pomimo dożylnego znieczulenia.
Starania od 07.2024
💁♂️✅
03.25 Hashimoto 👨⚕️
04.25 ANA9 ➡️ PPJ (ANA23) ⚠️
06.25 biopsja endometrium ⚠️ ➡️ antybiotyk
08.25 ferrytyna ⬇️ suplementacja
09.25 drożność z lipiodolem ✅
💊 PregnaStart, wit C, wit D, Pregna DHA, Endoover, Resveratrol, aspirin cardio, Kurkumina, żelazo, inozytol -
Lisik wrote:To ja też się wypowiem o histeroskopii, ewidentnie co człowiek to inne doświadczenie bo ja miałam robione histero w tym samym szpitalu co Pelasia też na znieczuleniu miejscowym i dobrze wspominam. Praktycznie nic nie bolało, drożność bardziej (a wiem co mówię bo miałam 2 razy 😄) i bardzo byłam zadowolona że widziałam wszystko na ekranie i mogłam zadawać pytania ☺️ polecam.
Też myślę że suple swoje pomogły bo w zeszłym roku plamienia potrafiły trwać nawet 7 dni przed okresem a po kilku miesiącach supli najwięcej 5.
To u mnie zależy od cyklu, nie znalazłam żadnej zależności, nie raz za 3 dni przed okresem, a nie raz potrafią też być 7dni. Jedyne co mi pomogło na pół roku to metronidazol dowcipnie🙎🏼♀️ 27 🙋🏼♂️34
Starania od 09/23
Mąż ✅ FertileMe Complex
Badania:
MUCh✅
Drożność z lipiodolem ✅
Pasożyty ✅
Imazolka wrote:Tak i niby jest wszystko ok. Z takiej głębszej diagnostyki to chyba została mi immunologia. Zobaczę po tym cyklu i jeszcze jednym przeleczeniu. Mi się wydaje, że po prostu nie mogę się pozbyć tego stanu zapalnego, bo te plamienia to jednak normalne nie są 😭
White to super! Kolejne odhaczone 😁
Imazolka - a którego stopnia masz endometriozę ? Miałaś usg w protokole lub laparoskopię ?✨️8 - 18.09.25 stymulacja ivf ✨️14cs ❌️
✨️19.09.25 punkcja🤞
SMOKI 🐲 DO POKONANIA :
1. Namówić męża na 1 procedurę ✅️
2. Zdobyć zaświadczenie od diabetologa ✅️
3. Wyhodować jakieś pęcherzyki ✅️
4. Mieć min. 2 dojrzałe komórki jajowe ✅️ (6 🥚)
5. Udało się min. 1 zapłodnienie ✅️
6. Zarodek przetrwał do 3 doby ✅️
7. Zarodek przetrwał do 5 doby ✅️ (3❄️ - 4AB, 4BA, 4BB)
8. Zarodek rozmroził się - transfer ⬜️
9. Pozytywna beta HCG ⬜️
ona 🙍♀️ : ❌️ cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia, podejrzenie adenomiozy ,THFR 667tc, PAI (hetero), AMH 0,52/0,40, nk 1% cd56
on 🙎♂️ : IO, obniżone parametry nasienia -
cukrzyk1991 wrote:Imazolka - a którego stopnia masz endometriozę ? Miałaś usg w protokole lub laparoskopię ?
Liczę jeszcze na to, że ten prawy jajnik sie ruszy i coś z tego będzie, skoro to ognisko jest na lewym. Najgorzej, bo z kazdego mam po trochę i w sumie to nic nie wiadomo.
Myślę też coraz częściej o invitro, ale też się boję, że się nie uda 😢
Wgl obserwujecie Maję Staśko? Ja tak nie śledzę jej historii, ale ostatnio mi się przewinęło, to też masakra🙎🏼♀️ 27 🙋🏼♂️34
Starania od 09/23
Mąż ✅ FertileMe Complex
Badania:
MUCh✅
Drożność z lipiodolem ✅
Pasożyty ✅
Imazolka wrote:Miałam diagnostykę endo w protokole, to mam tylko jedno 5x3 ognisko na lewym więzadle. Na to miał pomóc lipiodol, ale już 2 miesiące nic
Liczę jeszcze na to, że ten prawy jajnik sie ruszy i coś z tego będzie, skoro to ognisko jest na lewym. Najgorzej, bo z kazdego mam po trochę i w sumie to nic nie wiadomo.
Myślę też coraz częściej o invitro, ale też się boję, że się nie uda 😢
Wgl obserwujecie Maję Staśko? Ja tak nie śledzę jej historii, ale ostatnio mi się przewinęło, to też masakra
No to może Imazolka rzeczywiście masz niedoleczone zapalenie endometrium... A brałaś antybiotyk według anybiogramu czy na ślepo ci dali?19 cs
👫27
- Histeroskopia --> stan zapalny --> antybiotyk przez 3 cykle ✅
- Obserwacja cyklu modelem Creightona
- Leczenie u Naprotechnologa
- HSG ✅
Endometrioza mała, głęboka
ANA1 dodatnie ❌ (Sulfazalazyna)
AMH 3,7
TSH 0,916 --> 3,5 ❌---> 3,5 (nadal)----> 9,6 (po lipiodolu)❌
FT4 1,27
Prolaktyna 23 ❌ (Dostinex)--> 22,8(wiecej Dostinexu)---> 12,6 ✅
Żelazo 89,8 --> 68
Ferrytyna 21,73 --> 40 (Feroplex, teraz Bioradix)---> 103
19.09.25--> Lipiodol prywatnie
Grudzień? '25--> MRI oznaczenie ognisk endometriozy
On : Morfologia 10% -->6%, Prena Care dla mężczyzn, Olej z czarnuszki
kwas foliowy, Koenzym Q10(ubiqinon), wit. D, wit C, melatonina, NAC, magnez +B6, bioradix,Dostinex, Cyklogest, Sulfazalazyna, olej z wiesiołka, cholina, encorton, euthyrox -
Klaudia K weź tym chłopem trochę potrząśnij, patrz jaką ty masz diagnostykę, ile wizyt, badań, supli, leków, a nawet zabiegów, a on nie może zrobić jednego badania? To tylko oddanie próbki do badania, tak samo jak oddaje się mocz czy kał, to nie wstyd. Może nie wie jak to wygląda i dlatego się wzbrania? A jeśli ma problem się umówić, a nie pójść na badanie, to go po prostu umów 😄
Pelasia30 jeśli idziesz do swojego doktorka, to wystarczy dowolny moment przed 3dc cyklu stymulowanego. A nawet może sama recepta? Na monity i tak się nachodzisz po braniu leków, więc nie ma co robić zbędnych wizyt, szkoda czasu i kasy 😋
Marzycielko trzymam kciuki jakąkolwiek dalszą drogę diagnostyczną podejmiecie. Histero z biopsją jak najbardziej jest sensownym krokiem. A jeszcze bardziej kibicuję, żebyś nie musiała nawet do niej podchodzić 🤞 pamiętaj, że do zabiegu musisz mieć ważne wymazy (mucha akceptują pół roku), więc jeśli masz nieaktualne, to przed histero trzeba dorobićMarzycielka94 lubi tę wiadomość
👧99' 🧑98'⏳️05.24 💉01.25
🚨 PCOS | IO | hiperandrogenizm | brak owulacji
🚨MTHFR homo | PAI-1 homo
❌️ 01-09.25 8 cykli Lametta + Zivafert
⏳️ 10.25 Lametta + Ovitrelle
💉 IVF 01.2026 -
Cześć Dziewczyny, widzę że piszecie o plamieniach i zastanawiałam się czy się odnieść czy nie. Nie chcę też wprowadzać zamieszania, kiedy nie jestem czegoś pewna. Ale jednak napisze. Ja też poszukuje przyczyn moich długich plamien i dokopałam się do moich badań z 2022 i widzę że mialam ogniska endometriozy na szyjce macicy. Lekarz zrobił mi wówczas kolposkopię a potem krioterapię. Niestety nie zapisałam sobie jak potem wyglądały plamienia i czy zniknęły. Natomiast mam je znowu. Tu jest ciekawy artykuł https://kolposkopia.com/ektopia-endometrialna-czyli-endometrioza-szyjki-macicy/
Ja w najbliższym cyklu zamierzam to sprawdzić (badanie najlepiej wykonać przed miesiączką bo wtedy te ogniska są widoczne). Jeśli znowu mi to wyjdzie i po wyleczeniu plamienia znikną to na pewno się tym podzielę.
Ps. Czy znieczulenie miejscowe na histeroskopii jest bolesne? To jest zastrzyk tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września, 13:08
Starania od Września 2018❤️🩹
05.06.2025 - drożność z lipiodolem - oba drożne 🥳
Plamienia? 🤔
MUCh ✅
Pc.p.plemnikowe✅
ANA1 ❌
Czekam na cud 🙏 -> 08.2025, Błogosławiony Bóg co daje życie! poronienie 5tc, Józef ❤️💔
Z nadzieją i ufnością czekamy na kolejny cud 🥹🙏 -
Imazolka wrote:Miałam diagnostykę endo w protokole, to mam tylko jedno 5x3 ognisko na lewym więzadle. Na to miał pomóc lipiodol, ale już 2 miesiące nic
Ona:31
❗️Zapalenie endometrium
❗️DFI 26%❗️ŻPN IIIst
PRACUJEMY NAD:
Przyszły mi wyniki rozszerzonego badania FoodProfil w Alab - tak jak się spodziewałam, istotna kliniczne nadwrażliwośc na gluten, pszenicę, kazeine i białka mleka krowiego, poza tym nie wyszło nic spektakularnego na ponad 200 produktów, poza jakimiś dwoma produktami które jem od wielkiego dzwona 😅 Tak obstawiałam, bo na diecie low fodmap przy leczeniu SIBO jak wyeliminowałam pszenicę to miałam idealny stan skóry…
Dociągnę tylko do miesiączki, oznaczam anty tpo czy coś drgnęło od suplementacji i zamawiam na miesiąc dietę pudełkowa - zobaczymy, czy przeciwciała zaczną spadać.
Z dobrych wieści - moje Tsh nadal spada i chyba czeka mnie kolejna zmiana dawki Euthyroxu.
Ze złych wieści - ZNOWU moja próbka nie dotarła do labu na czas i nie mam wyników kontrolnych Wit B…
No to czekam na tą miesiaczke, wyniki jodu z dobowej zbiórki moczu i chyba trzeba ruszyć temat drożności i KIRów… NIE CHCE MI SIĘ bo jak muszę coś zrobić poza najbliższym Alabem/Diagnostyka to czuję się już przytłoczona. Z drugiej strony, wiem że miałabym do siebie mega żal gdybym odpuściła coś, co można jeszcze sprawdzić.
White1, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
Ona:31
❗️Zapalenie endometrium
❗️DFI 26%❗️ŻPN IIIst
PRACUJEMY NAD:
@Jupiter - oby ta dieta przyniosla efekty! A powinno tak być, to jednak będzie wpływało na cały szereg rzeczy, stany zapalne, sibo, a nawet cera jak piszesz 😁 oby była smaczna! 😁😁🤞
@IlonaQ - nie odniosę się, bo totalnie się nie znam na tych zbiegach, nie miałam jeszcze histero ani kolposkopii, ale przeczytałam Twoją stopkę i bardzo mocno przytulam 🫂♥️ obyś nie musiała już długo czekać na upragniony cud ♥️
W ogóle hit, jakie mamy nicki 😅😁Jupiter lubi tę wiadomość
·👩🏼❤️👨🏽 '95
· badania nasienia ✅
· oba jajowody drożne ✅
· PCOS - cykle nieowulwcyjne,
· wit.B12 - 164pg/ml 👎 (6.2025r.) -> 286 pg/ml ✊ -> 305 pg/ml 🤞
· TSH 3,25 mlU/l 👎 -> 3,10 mlU/l
· PRL 574 mlU/l 👎 -> 399 mlU/l 🤞
· kwas foliowy 7,46 ng/ml 👎
· 5x stymulacja Lametta + P-b + Gonapeptyl ❌
· 1x naturalna owulacja ❌
.........................
· 6-7.2025r. - przetrwałe krwawienie (40 dni)
· 7-8.2025r. - reset cyklu - AH
· 10.2025r. - cykl stymulowany 🙏✨
..........................
💊 Dostinex, Euthyrox
🫘 Inozytol, maślan sodu, wit. C, D3+K2, B12, zakwas z buraka -
IlonaQ o to dość ciekawe.. to czekam na rozwój wydarzeń!
Jupiter a miałaś jakieś objawy oprócz pogorszonej cery? Tak musiałam pić jakieś gówno przeczyszczające. To było najgorsze z tego całego badania. Wypiłam połowę, bo już oprócz biegunki to wymiotowałam tym, bo takie niedobre było 🤣
Lisik no właśnie w ciemno. Jest jakieś takie badanie? Bo jeśli chodzi o wymazy na bakterie i te wszystkie inne to miałam, ale tam czystoJupiter lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️ 27 🙋🏼♂️34
Starania od 09/23
Mąż ✅ FertileMe Complex
Badania:
MUCh✅
Drożność z lipiodolem ✅
Pasożyty ✅
Podwyższone komórki NK w histeroskopii ❌