X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne TYŁO ZGIĘCIE MACICY a ciąża
Odpowiedz

TYŁO ZGIĘCIE MACICY a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ANDI87 Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Ginekolog powiadomił mnie że mam tyło zgięcie macicy, i trochę się martwię czy zajdę w ciąże? Podobno jest trochę trudniej niż w przy przypadku przodozgięcia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja mam tyłozgięcie i 2 dzieci :)

• ANDI87 Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale stosowałaś jakieś techniki np.pozycje kolanowo łokciową czy coś? A długo się starałaś?

• aga.just Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był już taki wątek, poszukaj.
    Też mam tyłozgięcie i 2,5 córkę. Teraz też się zazieleniło na wykresie :)
    Pozycja od tyłu, potem nóżki do góry (świeca) i zasypiaj na brzuchu po <3 :)

Ewelcia, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ