Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne tytuły ciekawych magazynów i książek dla rodziców starających się
Odpowiedz

tytuły ciekawych magazynów i książek dla rodziców starających się

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karolaa Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Założyłam ten wątek z myślą o osobach, które lubią czytać. Nie chodzi mi tu o internet, ale o książki lub magazyny.
    Poniżej znajdziecie tytuły i autorów książek kilku jakie znalazłam:

" Jak zajść w ciążę " -Chang Raymond
    " Zajść w ciążę- przewodnik dla par"- Dr Piotr Pierzyński
    " Chcemy być rodzicami" - magazyn, prenumerata
    Na razie tylko tyle...
    Macie jakieś pomysły?

9ltfu6bdv4t6go6c.png

ff1d6de0ddd1efa7c7b09089c73ba48b.png
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla osób, które mają problemy z niepłodnością, bądź przeżyły poronienie polecam ten tytuł:
    http://www.empik.com/nieplodnosc-pomoc-medyczna-i-psychologiczna-pawelec-bogdan-pabian-wojciech,p1052641610,ksiazka-p

A dla wszystkich starających się oczywiście to:
    http://www.empik.com/w-oczekiwaniu-na-ciaze-murkoff-heidi-mazel-sharon,prod58988491,ksiazka-p

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny można też ściągnąć niektóre z tych książek z internetu w pliku pdf.
    zamiast kupować :)

mhsvp07w3ex0n696.png
  • karolaa Przyjaciółka

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z neta ściągnęłam sobie "Zajść w ciążę" przewodnik dla par. Na prawdę polecam. Książka świetna. Wczoraj wieczorem pobrałam w formie pdf.

9ltfu6bdv4t6go6c.png

ff1d6de0ddd1efa7c7b09089c73ba48b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ